En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
yeni günün size bol enerci virmesini diliyorum yiiiivvvrularım

siz halınızı siledurun ben de birazdan anneme gidicem akşama ancak gelirim

hepinize şimdiden kolay gelsin

günaydın kızlar.
tatil yaklaşıyor annemler gelebilir evi şöyle dip bucak temizleyim diyorum haftaya.
bugün hiiç bişey yapasım yok...
süpürgeyi açıp toz alacam..

sadece ortalık topladım balkonu sildim çamaşır serdim o kadar mutfak ve katlanması gerekn çamaşırlar duruyor onlarda öğleden sonraya kalsın ha bir da toz almam gerek

günaydın kızlar.
tatil yaklaşıyor annemler gelebilir evi şöyle dip bucak temizleyim diyorum haftaya.
bugün hiiç bişey yapasım yok...
süpürgeyi açıp toz alacam..
gunaydin canimbuyuk temizlik var desene
ben gecen ay yaptim ama yine ustunden soyle bi gecicem
Amin inşallah teşekkür ederim darısı tekrar senin basına olsun tatlişkom
amin canim tesekkur ederim
biz de seni ozledik berayim nasil gidiyo dersler

kizlar dunden kalma dag gibi bulasigimi yikadimdun annemlere gittik gec geldik yikayamadim
firinimi ocagimi temizledim
toz aldim wc lavaboyu ovdum
yatagi topladim
hali silmeye hazirim

Son düzenleme:
Günaydın kızlar
Evi topladım , mutfağı temizledim , çamaşırlarımı katladım,wc yi ovdum birazdan halılarımı süpürüp silmeye başlıcam

wc yi banyoyu ovdum..evi süpürdüm ama silmedim..evin tozunu alıp odaları derledim topladım...malum evde 13 aylık bebğim var..mutfağı toparladım..duş aldım

hu huuu günaydın kızlar mutfagımı aksamdan temızlemıstım kahvaltımı yaptım ben baslıyorum halı silmeeeeyeee herkese kolay gele öpüyorummm sizii

Kızlar bi püf vermeye geldim son durulama suyunuza yada sildiğiniz suya bi miktar yumuşatıcı koyun Miss gibi kokuyo halılar temizlendiği belli oluyo ve üstünde gidip geldikçe koku etrafa dagılıyo

kizlar ben bi tek mutfagin halisini sile bildim
kizim izin vermiyo ki tepemde dolaniyo
ona kofte yaptim yedirdim uyuttum geldim iste fotolar
oncesi
bu arada o terlikler benim terliklerim
sonrasi

anam ne farki var demeyin bi de su suya bakin

sizin fotolari da beklerim

Kızlar ben halılarımı sildim havada güzel balkona astım havalansınlar diye siz ne durumdasınız

Kız nerden çıktı o kir o kadar ama tertemiz olmuş ben foto çektim ama yukleyemiyorum ıpad ' den

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…