- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #6.041
tesekkur ederim tatliskomhe valla ilk defa hazirlikli yakalandim
bu arada kendini tanit bahalum kimsin kimlerdensin
hehe o da sinirlendirmesin beni o zamanKız Allah iyiliğini ver sin adamı 40 yasına getirdiiyi demişsin
Benimkide seninkinin tersi 23 yasında bebe daha
memnun oldum canimRica ederim tatlitom ne guzel ben hala yatıyorum cok tembel oldum yaa basımda cok ağrıyor zaten
Adım: maşide
Koca tarafından: Karabuklu
Aslen: gumushane'li
Yaşadığım yer :izmir
Bu arada benim esım kırka daha yakın 35 sen ne için doktora gidecektin ki
vvvvvaaaayyyy bizim tayfa burada.
bütün hanimlara kolay gelsin diyorum
hehe o da sinirlendirmesin beni o zaman
seninki bebe hakikaten sen de senin yasin kucuk anlamazsin falan diye laf sok sinirlenince askitom
memnun oldum canim
ben de zuleyha
azeriyim azerbaycanda yasiyorum
yas 22
benim bi kizim var simdi ikinci bebegi istiyorum o yuzden doktora kontrole gidelim diyorum o da goturmuyo iste
hosgeldin selcosum
Bu Arada evi topladım süpürdüm toz aldım wc yi ovdum banyoyu domestosla bi güzel sildim mutfağımı topladım yemeğimde ateşe koydum işim bitti
seninki bebe hakikaten sen de senin yasin kucuk anlamazsin falan diye laf sok sinirlenince askitom
memnun oldum canim
ben de zuleyha
yas 22
benim bi kizim var simdi ikinci bebegi istiyorum o yuzden doktora kontrole gidelim diyorum o da goturmuyo iste
hosgeldin selcosum
Ohh ohh masallAh size ne hamarat bı topik burası valla siz anlattikca ben utanıyorumyaptıgım tek şey bir bardak meyve suyu içip nete girmek oldu
memnun oldum canim
ben de zuleyha
yas 22
hosgeldin selcosum
oyle iyi cevap veririm sinirleninceama ne fayda goturmedi iste doktora
32
caniniz cekti demi fotoyu gorunceben yedim rahatladim valla darisi basiniza
Bende memnun oldum canim Allah bagislasin kızını benimde kızım olacak suan 17 haftalık hamileyim darısı senin basına Rabbim hayirli evlatlar nasip eylesin inşallah ismimden tahmin ettim Azeri olduğunu
Çekmezmi canim yemiş kadar oldumoyle iyi cevap veririm sinirleninceama ne fayda goturmedi iste doktora
32
caniniz cekti demi fotoyu gorunceben yedim rahatladim valla darisi basiniza
Bu Arada evi topladım süpürdüm toz aldım wc yi ovdum banyoyu domestosla bi güzel sildim mutfağımı topladım yemeğimde ateşe koydum işim bitti
Cnm mrb hamişsin sen boşver yorma kendini Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
hayirlsi olsun cnm, rabbim saglikli bir evlat dünyaya getirmeni nasip etsin :)
Benimde hamileliklerim kusma tiksinmeyle gecerAmin canim cok teşekkür ederim zaten kendini öyle avutuyorum bende
Benim gebeliğim cok agir ilerliyor mutfağa dahi giremiyorum yemek yiyemiyorum bir bardak meyve suyu ictim simdi midem bulanmaya başladı çıkarmaya gidiyorum kizlar gelirim birazdan
Benimde hamileliklerim kusma tiksinmeyle gecer
Birz zencefil i tozunu ice biliyorsan çayını içmiyorsan
Bal Yada pekmez e kat al genelde dikkatli al
Hamilelik hassas dönemdir mide bulantini alır :89:
Merhabalar bebisler
Bu gece sabaha kadar diş ağrısından uyuyamadim
Doktoru dün aradım şu kan testi için yarın gel dedi benum heruf tutturdu işten çıkamıyorum başka zaman gideriz diyetabi bir saatte milyonlar kazaniyo ya off sinir oldum bi de üstüne niye bu kadar acele ediyosun gencsin daha demesin mi şok oldum ben de ben gencim ama senin kırkı gormene az kaldı o yüzden istiyorum dedim nasıl demişim ama
Neyse şu anda kusum bu adam oldurucek beni
Bu arada evi sildim supurdum toz aldım
Wc lavabo bulasik da tamam
Annem aradı demin yarim saate dayım gelecekmis
Neyseki lahana sarmistim dün
bu arada dün her kes lahana dolması pisirdi galiba
Hazır mantim var
Bi de butla patates kizarttim mi tamamdir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?