- 28 Eylül 2007
- 3.395
- 21
- 683
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #5.541
merhaba canim gecen cevap yazamadim ama bence ne olursa olsun annene soylemelisinMerhaba canimmmmiyiym tesekkür ederim sen ve cocuklar nasilsiniz? hersey yolundadir umarim. Görüsmeyeli neler yaptin? yilbasi nasil gecti? ha bu arada yeni yilin hayirli olsun.
kendimi geri planda tutuyorum. görüsmek istediginde hemen evet demiyorum bikac gün sonrasinda bulusuyoruz. annem hissediyor sanirim bisey oldugunu bana 2 defa sordu anlatmak istedigim birsey olup olmadigini. bende tabi hayir dedim. dün bi arkadasla konustum bu konuyu o da diyor ki o kisiye iyice güvenmeden annene söyleme. sen ne diyorsun? uygulamalimiyim?
annemin agzini yokliyim ben tanigimm kadariyla sevincle karsilamicaktir. zaten sadece öyle arkadasca görüsüyoruz simdilik. zamanin ne gösterecegini bilemeyiz
gecmis olsun canimmaşallah aşkitombu arada çok geçmiş olsun bende bu ay çok sancılı geçirdim adetimi
napiyim canim ya cilit bang i gordum hic duramadimHoşgeldin azerinimNefes almadan işe mi giriştin hemen canım
Çok geçmiş olsun canım. Ağrısız sızısız kurtulursun İnşallah canım
Rabbim acil şifalar versin dedeciğine canım(amin).
komsuya gerek yok canim biz sana camasir yollariz sen de utule kargoyla yolla bizeaaaa gelirim tabi niye gelmiyim ask olsunevde 3 bayaniz, annem kiz kardesim ve ben. kiz kardesim ütü yapmaz ya annem yada ben yapariz ütüyü valla kuruyorum odama ütü masasini aciyorum müzigi bazen 2 sepet ütü yapiyorum annem bile sasiriyor "dur kizim komsulara sorayim onlarin ütülerini de yap" diyo
bekarim ben calisiyorum.
hayir canim acmaz merak etmekızlar arap sabunuyla koltuklarımı silsem rengini açarmı?
Günaydııınnn :))
Çok halsiziiim, boğazım acıyooorr...
Uykum vaar, yarın sınav vaarr...
Allah'ım Allah'ım, kafayı yiyeceğim, bıktım sınav streslerinden...
Gunaydin kizlar dun baya bi eglendikaksam saat 12 de geldik hemen zibardim ama soguk aldim sanirim grip oldum azicik:2:
bu gun sadece yarim saatlik ortaligi toplamam gerek bi de yemek
gecmis olsun canim:26:ne sinavi:26:
günaydın kızlar
görüşürüz kızlar
Günaydııınnn :))
Çok halsiziiim, boğazım acıyooorr...
Uykum vaar, yarın sınav vaarr...
Allah'ım Allah'ım, kafayı yiyeceğim, bıktım sınav streslerinden...
Gecmis olsu canlarım kendinize dikkat edin ıhlamur iyi gelir kizlarGunaydin kizlar dun baya bi eglendikaksam saat 12 de geldik hemen zibardim ama soguk aldim sanirim grip oldum azicik:2:
bu gun sadece yarim saatlik ortaligi toplamam gerek bi de yemek
gecmis olsun canim:26:ne sinavi:26:
merhaba canim gecen cevap yazamadim ama bence ne olursa olsun annene soylemelisin
bu sefer ondan bi sey gizlemege hakkin yok gibi geliyo bana
onlar senin kabahatini affetdi ve sen boyle bi konudan soyle hic bi sey gizlememelisin onlardan
oldugu gibi anlat bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?