- 8 Aralık 2011
- 45.074
- 161.042
- 798
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #5.521
Ben kedime takıntı yaptım ya hiç sorma bende 3cocuk zaten çamaşır makinası durmuyo haliyle ütüdeRabbim bol bol şifa versin inşallah..
Annesi acır halime, "oğlum bi gömleği iki gün giy bari" derdi de yooookk..
Çatlasam da patlasam da o gömlek her gün değişecek..
Eski işinde her Allah'ın günü kumaş-gömlek giyerdi, mahvoluyordum..
Valla ben de bıktım ama o mis gibi giyinsin yeter
Ben de kızın iç taytlarını, külotlu çoraplarını, kendimin evde hatta temizlikte giydiğim badilerimi bile ütülerdim..
Artık azalttım, yetti canıma..
Yine pijamalar, kızın ve bizim eşofmanlar ütüleniyor..
Annem katlayıp dolaplara koymadıysa hemen ütülüyorum..
Ama boynum kollarım ağrıyor yaa, 5 saat ütüye can mı dayanır...
Ben kedime takıntı yaptım ya hiç sorma bende 3cocuk zaten çamaşır makinası durmuyo haliyle ütüde
Haftada en az iki kez 3'er makine çamaşır
Makine yerine beynim dönüyor bazen
Haftada en az iki kez 3'er makine çamaşır
Makine yerine beynim dönüyor bazen
aynen öyle benim de en az 3 kere hatta geçen hafta yağmur yağdı diye çamaşırları yıkamadım hava açtı başladım yıkamaya kaç makine oldu bilmiyorum 2 gün çamaşır yıkadım
Hoşgeldin azerinimNefes almadan işe mi giriştin hemen canım
Çok geçmiş olsun canım. Ağrısız sızısız kurtulursun İnşallah canım
Rabbim acil şifalar versin dedeciğine canım(amin).
çok geçmiş olsun rabbim tez zamanda sağlığına kavuştursun
amin bacım...
Canim bazen çamaşırları yikamaktan nevresim havlulara vb onlara sıra gelmiyo
Helede kısın içerde kuruması yokmu iste orda her şey kopuyor
Evet canım ders bu hele bı de 1. Sınıf olunca hiç sormahadı bakalım oglusun dersi olmasaydııı göndermezdim seniii estoşş ders diyince akan sular durdu şu an
çok gecmis olsun CNNİyi geceler kızlar
kaç gündür oğlumla uğraşıyorm sanırım diş çıkarıyor ne yatıyor ne yemek yiyor çok üzdü beni.yeni yıla bu stresle girdim inş dişi patlarda rahat ederim.birde daha öncede aldırdım ama tekrar rahim ağzında polip çıktı bende.kanama yapıyor tekrar aldırcm ama nasıl cesaretle gidicm bilmiyorum randevum var 14 ocak.inş içinizde aldıran vardır cesaret verir belki..bide doktor uyuşturmadan alıyor zor oluyor kasıyorm kendimi..inş korktuğum gibi olmaz.daha önce temiz çıkmıştı sonucu ama neden yine üredi bilmiyorm bıktm vala polipten,,:18:nolur dua edinde acımadan kurtulayım kızlarr
hadi yine iyisinkizlar gunaydin
yilbasinda esim bizi disari cikarmadiben de kustum arabada gelirken soylendim baya bu gun aradi hazirlanin Bakuye gezmege goturucem sizi diye Bakuyle aramizda 1.5 saatlik yol var
gecmis olsun bir an önce saglıgına kavuşsun insallahhayırlı günler. ne iş yapmaya halim var ne oturmaya hatta nefes almaya bile halim yok. dedem yoğun bakımda şu anda durumu çok kritik.dualarınızı bekliyorum arkadaşlar.
Tabi ki ondan tam emin olmadan annene net bişeyler söyleme ama yine de çaktırmadan bı yoklamayı dene tabi çocukla fikirlerin fon uyuyorsa. Ben de iyilik Canım ne olsun hep aynıMerhaba canimmmmiyiym tesekkür ederim sen ve cocuklar nasilsiniz? hersey yolundadir umarim. Görüsmeyeli neler yaptin? yilbasi nasil gecti? ha bu arada yeni yilin hayirli olsun.
kendimi geri planda tutuyorum. görüsmek istediginde hemen evet demiyorum bikac gün sonrasinda bulusuyoruz. annem hissediyor sanirim bisey oldugunu bana 2 defa sordu anlatmak istedigim birsey olup olmadigini. bende tabi hayir dedim. dün bi arkadasla konustum bu konuyu o da diyor ki o kisiye iyice güvenmeden annene söyleme. sen ne diyorsun? uygulamalimiyim?
annemin agzini yokliyim ben tanigimm kadariyla sevincle karsilamicaktir. zaten sadece öyle arkadasca görüsüyoruz simdilik. zamanin ne gösterecegini bilemeyiz
bakarken ben de seversinarkadaslar siz ütü yapmayi neden sevmiyorsunuz? ben nedense cok seviyorumaciyorum müzigin sesini yavas ve sakin bir sekilde yapiyorum ütümü
selam. İyi gecelerKuzularımm Selam Hepinizee
İyiyim Kuzucumm sağol. sen nasılsın ??
kızlar arap sabunuyla koltuklarımı silsem rengini açarmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?