En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
Eltim çağırdı aynı apatmandayizda bı kosu gittim geldim
İse kaldım yerden devam eltimin kızı sag olsun kızı sevecegim dedi bu bahaneye
Bende al canim seveseve dedim şimdi evi supurecem o yokken çamaşırımız asayım
Atlatmaya çalıştığım ütüyü yapayım

Ben kedime takıntı yaptım ya hiç sorma bende 3cocuk zaten çamaşır makinası durmuyo haliyle ütüde

Haftada en az iki kez 3'er makine çamaşır
Makine yerine beynim dönüyor bazen

aynen öyle benim de en az 3 kere hatta geçen hafta yağmur yağdı diye çamaşırları yıkamadım hava açtı başladım yıkamaya kaç makine oldu bilmiyorum 2 gün çamaşır yıkadım

Canim bazen çamaşırları yikamaktan nevresim havlulara vb onlara sıra gelmiyo
Helede kısın içerde kuruması yokmu iste orda her şey kopuyor

Kizlar hepinize kolay gelsin ben bugun uyuyakaldim gec uyandik bebisimle ogleden sonra arkadasa caya gittim hatta topikten bahsettim :) o da katilacakk .ogleden sonra eve gelince mutfagi topladim , esimin karnini doyurdum,mutfak halisini sildim balkonu sildim,kovalar vardi camasir suyuyla yikadim uc tane simdi tekrar baska arkadasa gidiyoruz bebisleri oynatmaya bugun yabildiklerim bunlar bide banyoyu temizlersem gelince super olacak yazdiklarinizi okuyamadim simdi yolda bakicamm kendinize cok iyi bakin

Canim bazen çamaşırları yikamaktan nevresim havlulara vb onlara sıra gelmiyo
Helede kısın içerde kuruması yokmu iste orda her şey kopuyor

ben de de onlar hep kalır sıra gelmiyor dediğin gibi

acaba hazır kocam ve oğlum uyumuşken iş yapsam mı ki
ttuvalet ve banyoyu yıkasam mı yoksa amannnn otur keyif yap mı :44::44::44::44:

hadı bakalım oglusun dersi olmasaydııı göndermezdim seniii estoşş ders diyince akan sular durdu şu an
Evet canım ders bu hele bı de 1. Sınıf olunca hiç sorma
çok gecmis olsun CNN
kizlar gunaydin
yilbasinda esim bizi disari cikarmadiben de kustum arabada gelirken soylendim bayabu gun aradi hazirlanin Bakuye gezmege goturucem sizi diyeBakuyle aramizda 1.5 saatlik yol var
hadi yine iyisin
hayırlı günler. ne iş yapmaya halim var ne oturmaya hatta nefes almaya bile halim yok. dedem yoğun bakımda şu anda durumu çok kritik.dualarınızı bekliyorum arkadaşlar.
gecmis olsun bir an önce saglıgına kavuşsun insallah

Tabi ki ondan tam emin olmadan annene net bişeyler söyleme ama yine de çaktırmadan bı yoklamayı dene tabi çocukla fikirlerin fon uyuyorsa. Ben de iyilik Canım ne olsun hep aynı
arkadaslar siz ütü yapmayi neden sevmiyorsunuz? ben nedense cok seviyorum aciyorum müzigin sesini yavas ve sakin bir sekilde yapiyorum ütümü
bakarken ben de seversin
Kuzularımm Selam Hepinizee
selam. İyi geceler

Geldim Kizlar yemek takımlarına baktık çok güzellerdi Hepsine asık oldum
Eve gelip hepsini kırmak istedim

kızlar arap sabunuyla koltuklarımı silsem rengini açarmı?

ben salı günü köşe takımını sildim arap sabunuyla açmadı ki benim köşe takımının kumaşı çok adi bir kumaş ama teredütün varsa koltuğun görünmeyen bir yerini sil bekle sonucuna göre yaparsın

ve günaydın arkadaşlar yine bir sabah günü beraberiz ve yine evi işi var yapacaklarım ortalığı toplayacağım bulaşık makinesini boşaltıp yenilerini koyacağım
eve geldikten sonra sütlü bir tatlı balıklarımı yapacağım tuvalet banyoyu yıkayacağımmmmçok işim var çokkkkkkkkkkkkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…