- 8 Aralık 2011
- 45.074
- 161.041
- 798
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #5.501
evettttt nevresim değistirdim mutfagı toparladım evi supurdum yeşil mercimek ısladım.. aksama eristeli mercımek, corba salata yapıcamm kızlar yemek olarak ne yapıyorsunuz paylasında fıkır olsunn
çok teşekkürler canım beyaz sabun bıldıgımız kalıp sabun mu??? :26:
ewet cnm bildiğimiz kalıp banyo sabunu sıcak su koyki erisin iyice
Canım bende düşünüyorum biraz bulgur pilavim var yanına ne yapacak
Evi topladım şimdi supurecem sonradan su ertelendiğiniUtuyeye gecegim
merhaba şeker nasılsın
bence şöyle bi ağzını yokla sizinkilerin yani biri var görüşmek istiyo benimle 1 kere konuştuk efendi biri gibi fln desen
hani bi önyoklama yap baktın çok tepkililer orasına o zmn bakarız:44:
hem kendini biraz geri planda tut biraz ne bileyim çok sık görüşme
o gün başka işim var fln de biraz ağır al
hoşgeldin züloş nasıl geçti tatilin
kızlar çorbamı yaptım soso kaldı salatamı yaptım etimi pişirdim tavuk butlarım ve patateslerim fırınlanmaya hazır revani yaptım az önce fırına attım o arada şerbeti kaynattım bi tek pilavım kaldı onuda misafirler gelmeden yarım saat önce yapıcam ama mutfak şu an korkuluk durumda sancım şiddetlendi kalkamıyorum
evettttt nevresim değistirdim mutfagı toparladım evi supurdum yeşil mercimek ısladım.. aksama eristeli mercımek, corba salata yapıcamm kızlar yemek olarak ne yapıyorsunuz paylasında fıkır olsunn
arkadaslar siz ütü yapmayi neden sevmiyorsunuz? ben nedense cok seviyorumaciyorum müzigin sesini yavas ve sakin bir sekilde yapiyorum ütümü
kızlar sancım hafifledi hemen mutfaga giriştim yemeklerimin hepsini yaptım tatlımıda yaptım ocagımı temizledim ,tezgahımı lavabomu ovdum, mutfagımı süpürdüm domestosla bi güzel sildim,wc ve banyoyu tekrardan ovdum şimdide evi sadece bi süpürücem dün temizliğimi yapmıştım zaten başkada bişey yok biraz kendime zaman ayırmam lazım sancım başalamadan saçımı başımı düzeltip giyinicem
kizlar gelirken markete girmistik evde bi sey kalmamisti ben direk temizlik malzemeleri satilan reyona daldimcilit bang aldim
eve geldik yemek yedik bulasik yikadim
ocagi sildim
wc lavaboyu ovdum
yerleri sildim toz aldim
sonra annemlere gittik onlarda bu gun geldi turkiyeden
İyi geceler kızlar
kaç gündür oğlumla uğraşıyorm sanırım diş çıkarıyor ne yatıyor ne yemek yiyor çok üzdü beni.yeni yıla bu stresle girdim inş dişi patlarda rahat ederim.birde daha öncede aldırdım ama tekrar rahim ağzında polip çıktı bende.kanama yapıyor tekrar aldırcm ama nasıl cesaretle gidicm bilmiyorum randevum var 14 ocak.inş içinizde aldıran vardır cesaret verir belki..bide doktor uyuşturmadan alıyor zor oluyor kasıyorm kendimi..inş korktuğum gibi olmaz.daha önce temiz çıkmıştı sonucu ama neden yine üredi bilmiyorm bıktm vala polipten,,:18:nolur dua edinde acımadan kurtulayım kızlarr
hayırlı günler. ne iş yapmaya halim var ne oturmaya hatta nefes almaya bile halim yok. dedem yoğun bakımda şu anda durumu çok kritik.dualarınızı bekliyorum arkadaşlar.
Bu sancıyla o kadar şey yapmışsın, bırak da korkuluk olsun askcım..
Bravo sana :))
Gerçi yeri geldi mi hemen hemen hepimiz yapıyoruz ama kıyamadım şimdi valla sana..
Anneannem ne yaparsa onu yediğimiz için yazamıyorum bunu
Dün akşam yıldızlı çorba, nohut ve pilav vardı, bu akşam ne olur bilmiyorum :))
Ulvi kişilik, yüce insan.. Noooooolur bize de geeeeelll
Evde ütünün hepsini sen mi yaparsın ve kaç kişiniz?
Mesajlarından bekar olduğunu anlıyorum da onun için sordum zarifincicim :)
maşallah aşkitombu arada çok geçmiş olsun bende bu ay çok sancılı geçirdim adetimi
kızlar sancım hafifledi hemen mutfaga giriştim yemeklerimin hepsini yaptım tatlımıda yaptım ocagımı temizledim ,tezgahımı lavabomu ovdum, mutfagımı süpürdüm domestosla bi güzel sildim,wc ve banyoyu tekrardan ovdum şimdide evi sadece bi süpürücem dün temizliğimi yapmıştım zaten başkada bişey yok biraz kendime zaman ayırmam lazım sancım başalamadan saçımı başımı düzeltip giyinicem
Askcım regl döneminde bile bu kadar iş yapıyorsun
Canım sana tek diyeceğim;
aaaa gelirim tabi niye gelmiyim ask olsunevde 3 bayaniz, annem kiz kardesim ve ben. kiz kardesim ütü yapmaz ya annem yada ben yapariz ütüyü valla kuruyorum odama ütü masasini aciyorum müzigi bazen 2 sepet ütü yapiyorum annem bile sasiriyor "dur kizim komsulara sorayim onlarin ütülerini de yap" diyo
bekarim ben calisiyorum.
hayırlı günler. ne iş yapmaya halim var ne oturmaya hatta nefes almaya bile halim yok. dedem yoğun bakımda şu anda durumu çok kritik.dualarınızı bekliyorum arkadaşlar.
Massallh canim ya Allah kolaylık versin canimkızlar çorbamı yaptım soso kaldı salatamı yaptım etimi pişirdim tavuk butlarım ve patateslerim fırınlanmaya hazır revani yaptım az önce fırına attım o arada şerbeti kaynattım bi tek pilavım kaldı onuda misafirler gelmeden yarım saat önce yapıcam ama mutfak şu an korkuluk durumda sancım şiddetlendi kalkamıyorum
ewet vuslatcım ne yapıyım mecbur misafirim var bugün , agrı kesiciyle ayaktayım yoksa dinmek bilmiyo benim sancım 3 gün kıvranıp çekiyorum
Al bende bende bıktım ya bide takigim her şey utulenecek diye bı arkadasım varAnladım..
İlginç bir zevk :)))
Yanlış anlama sakın bak, ben öyle bıktım ki..
Evde iki yetişkin erkek, iki kadın, iki de çocuk yaşıyoruz..
Ütü denilince ağlayasım geliyor..
İki sepet ne ki zarifincicim..
4,5 saat minimum ütü sürem..
Ve inan asla biriktirmem
anaaammm sadece ben değilmişim kendini sürekli işyapan koşturan biri olarak görennnn bende ütüden bıkanlardanım bide biz sadece iki kişiyiz bekarken dua etmiştim eşim ütüsüz bişey giymesin jilet gibi ütülü dolaşsın diye şimdide ütü zoruma gidiyo... her şeye rağmen eşimi tertemiz ütülü kıyafetler içinde görmek mutlu edyo beni :)))
Al bende bende bıktım ya bide takigim her şey utulenecek diye bı arkadasım var
Bırak ütüyü canına yazık dedi ben bıraktım katlayip kaytlayip koyuyorum dolaba harcanan zamanına yazık
Bari bende öyle yapayım dedim 1hafta öyle yaptım kendime ihanet etmiş gibi hissettim çok kötü oldum
Yok yapamadım geri eski Halim'e dondüm çorap hariç herseyi utuluyorum
Bı okadarda sevmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?