- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #5.221
merhba tatlımbenim minnak kaç gündür huysuz gece 4-5lere kadar onunla uğraşıyorum
yarım saat bir saat aralıklarla uyanıyor hepsaat 4-5oldumu deliksiz uykuya dalıyor
ee o saatten sonra uyuyunca ne kadar albilecem uykumu böyle sersem sersem dolanıyorum
senin bebiş ne kadarlıktı tatlım
ayy canım ya çok zor oluyodur senin için kimbilir nasıl özlüyosundurama bi süre sonra alışıyomuş insan ben ayrı degilim ama çevremde çok var öyle..
bu arada tebrikler 3 dalda 1. olmuşun
camasir astim, beyazlar yikaniyo simdi de cnm. Oglumu yedirdim. Oje surdum, kuruyo.Eee Canlarım Napıyosunuz bakalım ??
Ben Evimin İşlerini Hallettim öyle geldim Oturdum. Hiç Bitmiyor Şu Evin İşleri
Birde Çocuk oldumu nasıl Olur Onu düşünüyorumm
Bu Arada Oylamalar Bitmiş Azerinn'im En duygusal'da 1. Seçilmişş
Tebrik ediyorum Kuzumm
Gamyoncuu Kuzum sende 1.Olmuşsun Senidee Tebrik ederimm
Ve Tabi Ben 3 Dalda 1. OldumKendimide Tebrik ederimm
ayy canım ya çok zor oluyodur senin için kimbilir nasıl özlüyosundurama bi süre sonra alışıyomuş insan ben ayrı degilim ama çevremde çok var öyle..
benimki bilmiyor ve haliyle kızamıyorbiliyor ve kızıyorr :18::18::18:
hımmm güzelmiş çok severim nohutuoyy cok guzel gorunuyolar.İstahim kabariyi gordukce yaa. Ama dikkat ediyorum. Kilo vermem lazim
ben nohut yemegi ve pilav yapicam..
benim aney kızarAnnem uzakta,bilmiyo yani. Ama bilse de bisey demez
teşekkür bebeeeemellerine sağlık tatlım harika görünüyorlar
benim annem kızarBenim Annem Uzakta Olduğu İçin. Bu konuda Bir Problemim Olmuyor.
Gurbetteyim Yani Benn
Eee Canlarım Napıyosunuz bakalım ??
Tebrik ediyorum Kuzumm
Tebrik ediyorum Kuzumm
Dis huysuzlugumu basladi senin de pasanin? Bnmki 6.5 aylik cnm. Daha dis cikarmadi ama cok huysuz cok. Kasik mamasi ve corba veriyodum bir ara. Simdi dis etleri iyice agriyo sanirim. Sadece biberon aliyo yine. Ek veremedim.:26:
bulaşık makinesini boşalttım ötekileri yerleştirdim
evi topladım,süpürdüm,sildim
wc,lavaboyu bidaha yıkadım
kızımı doyurup okula gidicem acilen
naılsınız kızlar
ben yorgun ve uykusuzum
sabahtan beri sadece evi topladım
makinedeki ıslakları astım
bebemi doyurdum ilaçlarını içirdim çocukları okula gönderdim
hiç enerjim yok bugün
Aman Allahim karistirmisim herseyi.tebrik edrim tatlım
ben 4 senedir ordu dayım hala alışamadım buraya
yok tatlım 4 aylık benim ki kız canım. senin kuzunun diş sıkıntısı var canım heralde bu aylarda başlar.
dişlik rahatlatır damaklarını canım buzdolabında soğutup ver eline. ekleri almıyorsa zorlama canım 1-2 hafta geince vermeyi dene tekrar
camasir astim, beyazlar yikaniyo simdi de cnm. Oglumu yedirdim. Oje surdum, kuruyo.bu arada tebrikler.
Aynen oyle cnm. İnsan alisiyo. Ben de 4.5 senedir ailemden uzaktayim.
Dis huysuzlugumu basladi senin de pasanin? Bnmki 6.5 aylik cnm. Daha dis cikarmadi ama cok huysuz cok. Kasik mamasi ve corba veriyodum bir ara. Simdi dis etleri iyice agriyo sanirim. Sadece biberon aliyo yine. Ek veremedim.:26:
Tebrik ediyorum Kuzumm
Aman Allahim karistirmisim herseyi.ahaha, bir prens uc prenses yaziyoya, sandimki en son oglus gelmis masallah canim. İste omer 4 ayindan beri cekiyo bu disten. :18: vermiyimmi hicbisey? Sadece devam sutumu veriyim. Gec kalmiyomuyuz ama eklere o zaman. :18:
Ayhh cok zorrr
hepinizi tebrik ediyorumben bişey merak ettim sen yer gök aşk topiğindeki beray mısın
amin cnm. Cok ozluyo insantabi. Hele ilk zamanlar aglamaktan helak oluyodum. Ama hayat iste, saglik olsun yeterki. Ay yok esimin memleketinde ailesiyle ayni sehirde yasayamam.allah sabır versin çok zor ailemden ayrı şehirde yasama fikri bile beni çıldırtıyo eşim arada şakayla karışık tayinimi alıp memleketime gidelim diyo hatta çogu kez tartıştıgım oluyo sırf bu yüzden ben kesinlikle yapamam diyorum eşimi canımdan çok sevmeme ragmen allah anne babamızın yoklugunu göstermesin
diş çıkarmak bebişleri çok yoruyor. benim oğlum diş çıkarana kadar 9 doğurtmuştu,gece ağlamaları,huysuzluk,iştahsızlık,sinir-asabiyet:84: ... doktora götürdün CALGEL diye bi diş jeli verdi sürünce rahatlayıp yemek falan yiyebiliyordu.tadı nasıl diye bakmıştım bi ara şekerli bi tadı var diş etini uyuşturuyor.yan etkisi de yok denecek kadar az.tavsiye ederim
biz de haftaya gitcez kontrole, yazar bizim dr da heralde.araya girmiş gibi olmiyim ama benim oğlan yemiyor diye devam sütü ve kavanoz mamalrı ayrıca aptamil kutu mamalrla besledim am çok pişmanım. hala damak tadı oturmuş değil,pütürlü hiç bişey yemiyor, sofra yemeklerini istemiyor, çok zorlanıyorum... oğlum 4 yaşına girecek 3 ay sonra hala yemek sorunumuz geçmiş değil.elimde tabak evi 4 dönüyorum 2 kaşık yadirene kadar . damak tadı mamalarla oluşan çocuklar sonra normal yemeklere adapte olamıyorlar
Aman Allahim karistirmisim herseyi.ahaha, bir prens uc prenses yaziyoya, sandimki en son oglus gelmis masallah canim. İste omer 4 ayindan beri cekiyo bu disten. :18: vermiyimmi hicbisey? Sadece devam sutumu veriyim. Gec kalmiyomuyuz ama eklere o zaman. :18:
Ayhh cok zorrr
valla iyi deyip iyi olalımbende yorgun halsiz hissediyorum. senin memleket nere vuslat bacım ?
canım senin oğluş erken mi çıkıyor okuldan:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?