En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010

iyi yapmissin eline saglik marifetli hatun e ne yaptin o yemekleri bi pasta olsada yyesem

günaydın ev hanımları arkadaşlarım şimdi uyandım başlıcam işe
ortalığı geceden toplamıştım bir tek yataklarımızı toplayacağım sonra evi süpüreceğim sileceğim toz alacağım tuvaleti yıkacağım banyoyu yıkadım demin ehehehe zamanım kalırsa kahvaltı edip işe gideceğimmmmmm

Herkese merhaba kızlar nasılsınz?
merhaba canim hosgeldin
canım bende 55 kiloyum ve kendimi gayet fit hissediyorum varsın bize iştahlı desinler
ben de 48 kiloyum
Sağol abla var okul sabah 7 de başlıyor 11.50 de bitiyor işte
anam saat 7de nasil gidiyosunuz
masallah kuzuya
size bi sey soyliyim de catlayinbiz suyu istedigimiz gibi harcayip ayda sadece 4 lira oduyoruz sayac yok

ben hiç bir iş yapmadım sabahtan beri başım ağrıyordu migrenim tuttu
daha yeni yeni hafiflemeye başladı duş aldım iyi geldi biraz bebişimle bile babası ilgilendi hep
kuzumu uyuttum bende yatayım
vuslatim hosgeldinmigrenin mi var senin:26:
lan estos benim topige niye ugramiyon
tweety hosgeldin bacimnerelerdesin bi ara kocisten UI yedigini duydum tekrar donus yapmisin
ben bile telaslandim yahu ya yetisemezsen diye
estosum bu ka ikramdan sonra senin oglana bi yildizli peki verir ha ne dersin
bu arada işin özeti yarınki menü

-peynirli börek

-ıspanaklı börek

-yaprak sarması

-karışık sebzeli salata

-elmalı turta

-etimek tatlısı

-muzlu kivili pasta
ohh daha ne olsun
bu hazirlik ne icin kizimi verdin oglanimi nisanladin
hehehe onun oglanla benim kizi nisanladik tweety
gunaydin canimsen her sabah bunlari yapip da mi ise gidiyosun:26:

benim bu gun pek bi isim yok
dun islerimi yaptim
lavaboyu ovucam
toz alicam
yemek
bulasik
utu
battaniyemi yikicam hava guzelken
ay iyi ki bi isim yokmus
simdi kuzum uyandi onu rahatliyim

Günaydın ben bugün evde hiçbir iş yapmıcamm nedennn çünkü işteyimm

Akşam nevresimleri değiştiricem bir de banyo dolabımı silicem yemeğim yok balık alıp kızartmayı düşünüyorum. Bir de yatak odası ile oturma odasının tüllerini yıkayabilirim salonunkileri yeni yıkadım. Cam da silmek istiyorum gerçi haftasonu ama hava buz gibi eşim hayatta sildirmez. Bir de arkadaşa gidicem yeni eve taşındı da o çağırdı c.tesi gününe .

benim bu gun pek bi isim yok
dun islerimi yaptim
lavaboyu ovucam
toz alicam
yemek
bulasik
utu
battaniyemi yikicam hava guzelken
ay iyi ki bi isim yokmus
simdi kuzum uyandi onu rahatliyim

günaydın azerinim benimde bugün hiç keyfim yok nedense
bol bol ütü yapıcam bugün nevresimlerim ütülenecek, buzlugum dagılmış orayı temizliyip yerleştiricem , wc ovucam,yemek yapıcam , çamaşırlarımı katlıyıp yerleştiricem sonra tekrardan makinaya çamaşır atıcam bu kadar

yok canım nerdeeeee dersimin boş olduğu günlerde eve geliyorum okul yakın çünkü ya da geç başlıyorsa yapıyorum hafta sonları daha derin hafta içi derleme toplama görünen yerlerin süpürülüp silinmesi işleri yapıyorum
herkese mehaba kızlar ben yeni üyeyim.ya buaralar hiç ama hiç temizlik yapmak istemiyorum eşim bile farketti.sizede böyle oldugu oluyomu?severek mi yapıosunuz yoksa

isteyerek yaptığım yok mecburum ben yapmasam kimse yapmayacak bari birikmesin de daha az yorulayım diyorum canım yoksa ipin ucu bir kaçıyor kiiiiiiii evi bişeyler götürüyor

günaydınnnn cnm bendeee iyymmm iş bası yaptık işteeeee:):)
buhafta nedn se cok zor gecıt calısmak ıstemedım hıccc yogunda deılız amaa pekk

çalışıyomusun cnm sen kolay gelsin
yoruyodur seni tabi hem ev işi hem de çalışmak çok normal rabbim yardımcın olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…