En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010

Ohooo maşallahın var valla benim evde de çok iş var ama halsizliğim var bu ara çalışınca zaten daha işyrinde pili bitiyor insanın yine de akşamdan akşama yapıyorum az az haftasonu da yapıyorum. Ben normalde çarşafları nevresimleri hep ütülerim ama ütüleyemedim bayadır yıkıyorum katlıyorum koyuyoru hepsini bir elden geçiricem, halımı silmem lazım oturma odasıın beyaz ağırlıklı olunca çabuk kirleniyor salonda pek oturulmuyor bir yıkatıyorum gidiyor öbür seneye kadar işte tozunu alıyorum siliyorum. Bazamın altını düzenlemem lazım sonra eşime onu kaldırtıp altını silmem lazım, koltuğum silinecek oturma odamda, yatak odası ile oturma odasının tülleri yıkanacak haftaiçi yapıcam bazılarını bazıları da haftasonu.

günaydın aşkitom hoşgeldin tebrik ediyorum seni kurtuldun yani şimdi hakkındır bugün tatil olsunnn

ayy sağol canım bu topik sayesinde biraz pratikleştim çok teşekür ediyorum topiktekilere
sen çalışıyosun en iyisi öyle yapman lazım canımmm

Ohh iyi canımm atlatmışsın işte alnının akıyla ne güzell dinlen tabii bugün. Ben ilk evlendim kaynanamlarım eski oturduğu apartmanda otuyoruz kaynanam herkesi tanıor oradan. Onlar başka yerde oturuyorlar. Dedi ki apartmandakiler sana hayrlı olsuna gelmek istiyor buyursunlar gelsinler dedim. Şimdi yeni evliyim birşey bilmiyorumdur diye işte ne yaptırayım ne getireyim soruyor dedim yok herşeyi yaparım siz gelin yeter bu tabii getirmiş birşeyler. Ben 7-8 çeşit şey hazırladım yok yok ama çayın yanına. Bu şaşırdı salonda masanın üzerinde dizili görünce. Misafirler geldi onun getirdiklerini koymaya fırsat bile kalmadı. Sonra kaynanama demişler hiç yeni gelin gibi değil diye. Birde hepsi kaç yıllık ev hanımı beğendirmek çok zor. Kaynanamda diyor benimkileri hiç koymadın yer kalmadı anne dedim..

aynen öyle canım ya dün kocişi yine çamaşır suyu almaya yolladım bana ne dedi biliyomusun sen bu çamaşırsuyunu su niyetine içiyomusun bende napim o olmadan temizlik yapamıyorum dedim
dogru soylemis
tesekkur ederim canim
biter tabi pilinuyudun da sarj topladin mi bari
kucuk bi yilbasi agaci seklinde pasta super olur
aşk olsun azerinim yaa
biraz sonra kalkıcam süüpürge açıcam saat biraz geçşin onu bekliyorumm

anam saka yapiyorum ya alis artik benim sakalarima kuzum
hosgeldin askitominsanin emeklerinin karsiligini almasi ne kadar guzel dimi
bu arada bu gun oylama icin son gun bizi de unutma

maşşallah canım sanada yeni evli olunca gelen gelen e tabi hoş bizim 1 yılı geçti ama
dün kayınvalideme öyle söylenince baya bi onurlandım senin için dedi benimde çok hoşuma gtti misafiri güzel agırlamak gibisi yok

bir gununu sirf bunlara ayirman yeterli olur canim skma canini zaman buldugunda yaparsin

kaynanan gittikten sonra boyle yaptin mi peki

dogru
kucuk bi yilbasi agaci seklinde pasta super olur

tarif verirsen olur pazar gününden yaparım p.tesi çalışıyorum erken kaytarabilirim umarımm.. Hem yemeklerimi hazırlıcam hem süslencem de. Pazar gününde yaarım bazı şeyleri bu arada kızlar yılbaşı geliyorr menülerimizi paylaşalım fikir olsun ne dersiniz gerçi aşağı yukarı aynı şeyler yapılıyor ama.

günaydın aşkitom hoşgeldin tebrik ediyorum seni kurtuldun yani şimdi hakkındır bugün tatil olsunnn

tşkr ederim canım benim hoşbulduk
bugün benim günüm sende durumlar nasıl işler bittimi tembellik edip bırakma sakın işleri tüm hızınla devam et

vala öyle yorarım kendimi çok ama beğenilince de tüm yorgunluğum uçup gider. Ellerine sağlık senin de kimbilir ne güzel olmuşlardır.

bir gununu sirf bunlara ayirman yeterli olur canim skma canini zaman buldugunda yaparsin

kaynanan gittikten sonra boyle yaptin mi peki

yok canımm hiç yapar mıyım öyle şeyler ne kaaa ayıp ne kaaa ayıpp

veririm tabi canim
evet kizlar bu hafta menuleri paylasalim

topladım topladım
evet evet artık alışmam lazım dimi bu arada dünkü pastaların yılbaşı ağacın süperdi tebrik ederimm

gamyoncuu öm atcatım sana kutun dolu kutunu boşalt kızımmm ne sevilen kızmışsın sen herkes sana mesaj atmışş

hoşbulduk azerinim gercekten öyle insan emeginin karşılıgını alınca daha bi mutlu oluyo
canım nasıl oylanıyo bi göz atmam lazım bugün boşum bari onu hallediyim

Canım bu anlattığım 5 sene önceydi 5 senelik evliyim ben

topladım topladım
evet evet artık alışmam lazım dimi bu arada dünkü pastaların yılbaşı ağacın süperdi tebrik ederimm
tesekkur ederim canim benim
gamyoncuu öm atcatım sana kutun dolu kutunu boşalt kızımmm ne sevilen kızmışsın sen herkes sana mesaj atmışş
anaaaaaaaaaaam ozelden ne konusuyosunuz sizaskitom kuselim sunlardan
hoşbulduk azerinim gercekten öyle insan emeginin karşılıgını alınca daha bi mutlu oluyo
canım nasıl oylanıyo bi göz atmam lazım bugün boşum bari onu hallediyim
http://www.kadinlarkulubu.com/kadinlar-kulubu-enleri-f1211/
iste burda tum anketler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…