- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.243
- 823
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #4.721
evet canımkatladım düzenledim çarşaflarımı düzenledim amaşır yıkadım astım kuruyanları yerleştirdim akşam yemeği yaptım patlıcan musakka pilav sonra bulaşıkları yıkadım evi toparladım banyo yaptım ve pilim bitti hemen uyumuşum saat 1 e geliyordu
kızlar günaydın ben geldim
dün misafirlerimi çok güzel bi şeklde agırladım yolculadım alnımın akıyla çıktım işin içinden kayın validemi arıyıp beni övmüşler çok memnun kaldıklarını söylemişler ee bende çok mutlu oldum tabi
şu saate kadar güzel bi uyku çektim baya yorulmuşum üst üstte misafir agırlamak baya yordu beni bugün hiç bi işim yok kendime tatil günü ilan ettim kendimle ilgilenicem
Ohooo maşallahın var valla benim evde de çok iş var ama halsizliğim var bu ara çalışınca zaten daha işyrinde pili bitiyor insanın yine de akşamdan akşama yapıyorum az az haftasonu da yapıyorum. Ben normalde çarşafları nevresimleri hep ütülerim ama ütüleyemedim bayadır yıkıyorum katlıyorum koyuyoru hepsini bir elden geçiricem, halımı silmem lazım oturma odasıın beyaz ağırlıklı olunca çabuk kirleniyor salonda pek oturulmuyor bir yıkatıyorum gidiyor öbür seneye kadar işte tozunu alıyorum siliyorum. Bazamın altını düzenlemem lazım sonra eşime onu kaldırtıp altını silmem lazım, koltuğum silinecek oturma odamda, yatak odası ile oturma odasının tülleri yıkanacak haftaiçi yapıcam bazılarını bazıları da haftasonu.
kızlar günaydın ben geldim
dün misafirlerimi çok güzel bi şeklde agırladım yolculadım alnımın akıyla çıktım işin içinden kayın validemi arıyıp beni övmüşler çok memnun kaldıklarını söylemişler ee bende çok mutlu oldum tabi
şu saate kadar güzel bi uyku çektim baya yorulmuşum üst üstte misafir agırlamak baya yordu beni bugün hiç bi işim yok kendime tatil günü ilan ettim kendimle ilgilenicem
dogru soylemisaynen öyle canım ya dün kocişi yine çamaşır suyu almaya yolladım bana ne dedi biliyomusun sen bu çamaşırsuyunu su niyetine içiyomusunbende napim o olmadan temizlik yapamıyorum dedim
tesekkur ederim canimçok öksürüyor tatlım uyuyamıyor kuzum öksürüktensorma canım kış geldi başladı hastalıklar benim kuzular hassas zaten birinde alerji astım kızlarda bronşt var üşütmeye gelmiyorlar hemen yatak döşek oluyorlar:2:
gecmis olsun tekrar vuslatim:26:
tatlım online resim düzenleme sitesinden yaptım Online Mükemmel Resim Düzenleme Programları burdan azerinim
evet canımkatladım düzenledim çarşaflarımı düzenledim amaşır yıkadım astım kuruyanları yerleştirdim akşam yemeği yaptım patlıcan musakka pilav sonra bulaşıkları yıkadım evi toparladım banyo yaptım ve pilim bitti hemen uyumuşum saat 1 e geliyordu
kucuk bi yilbasi agaci seklinde pasta super olursağol canımmm..
yok canım değilim ben Eskişehir'de üniversitede yabancı dillerde kütüphane sorumlusuyum ama belli de olmuyor mesela 8 ay kadar müd. yard. sekreterliğide yaptım burada her an her yerd olabiliyoruz oradan bir bayan doğum iznine ayrılmıştı geldi bende kendi yerime geri dndüm yalnızım buradaki beyi aldılar yanımdan başka yere verdiler bazen öyle yoğun oluyor kii.
Sağol canım ya unutmamışsın teşekkür ederim.. Yılbaşında pastayı kendim yapayım diyorum..
aşk olsun azerinim yaa
biraz sonra kalkıcam süüpürge açıcam saat biraz geçşin onu bekliyorumm
hosgeldin askitomkızlar günaydın ben geldim
Ohh iyi canımm atlatmışsın işte alnının akıyla ne güzell dinlen tabii bugün. Ben ilk evlendim kaynanamlarım eski oturduğu apartmanda otuyoruz kaynanam herkesi tanıor oradan. Onlar başka yerde oturuyorlar. Dedi ki apartmandakiler sana hayrlı olsuna gelmek istiyor buyursunlar gelsinler dedim. Şimdi yeni evliyim birşey bilmiyorumdur diye işte ne yaptırayım ne getireyim soruyor dedim yok herşeyi yaparım siz gelin yeter bu tabii getirmiş birşeyler. Ben 7-8 çeşit şey hazırladım yok yok ama çayın yanına. Bu şaşırdı salonda masanın üzerinde dizili görünce. Misafirler geldi onun getirdiklerini koymaya fırsat bile kalmadı. Sonra kaynanama demişler hiç yeni gelin gibi değil diye. Birde hepsi kaç yıllık ev hanımı beğendirmek çok zor. Kaynanamda diyor benimkileri hiç koymadın yer kalmadı anne dedim..
bir gununu sirf bunlara ayirman yeterli olur canim skma canini zaman buldugunda yaparsinOhooo maşallahın var valla benim evde de çok iş var ama halsizliğim var bu ara çalışınca zaten daha işyrinde pili bitiyor insanın yine de akşamdan akşama yapıyorum az az haftasonu da yapıyorum. Ben normalde çarşafları nevresimleri hep ütülerim ama ütüleyemedim bayadır yıkıyorum katlıyorum koyuyoru hepsini bir elden geçiricem, halımı silmem lazım oturma odasıın beyaz ağırlıklı olunca çabuk kirleniyor salonda pek oturulmuyor bir yıkatıyorum gidiyor öbür seneye kadar işte tozunu alıyorum siliyorum. Bazamın altını düzenlemem lazım sonra eşime onu kaldırtıp altını silmem lazım, koltuğum silinecek oturma odamda, yatak odası ile oturma odasının tülleri yıkanacak haftaiçi yapıcam bazılarını bazıları da haftasonu.
Ohh iyi canımm atlatmışsın işte alnının akıyla ne güzell dinlen tabii bugün. Ben ilk evlendim kaynanamlarım eski oturduğu apartmanda otuyoruz kaynanam herkesi tanıor oradan. Onlar başka yerde oturuyorlar. Dedi ki apartmandakiler sana hayrlı olsuna gelmek istiyor buyursunlar gelsinler dedim. Şimdi yeni evliyim birşey bilmiyorumdur diye işte ne yaptırayım ne getireyim soruyor dedim yok herşeyi yaparım siz gelin yeter bu tabii getirmiş birşeyler. Ben 7-8 çeşit şey hazırladım yok yok ama çayın yanına. Bu şaşırdı salonda masanın üzerinde dizili görünce. Misafirler geldi onun getirdiklerini koymaya fırsat bile kalmadı. Sonra kaynanama demişler hiç yeni gelin gibi değil diye. Birde hepsi kaç yıllık ev hanımı beğendirmek çok zor. Kaynanamda diyor benimkileri hiç koymadın yer kalmadı anne dedim..
dogru
kucuk bi yilbasi agaci seklinde pasta super olur
maşşallah canım sanada yeni evli olunca gelen gelen e tabi hoş bizim 1 yılı geçti ama
dün kayınvalideme öyle söylenince baya bi onurlandım senin için dedi benimde çok hoşuma gttimisafiri güzel agırlamak gibisi yok
günaydın aşkitomhoşgeldin tebrik ediyorum seni kurtuldun yani şimdi hakkındır bugün tatil olsunnn
maşşallah canım sanada yeni evli olunca gelen gelen e tabi hoş bizim 1 yılı geçti ama
dün kayınvalideme öyle söylenince baya bi onurlandım senin için dedi benimde çok hoşuma gttimisafiri güzel agırlamak gibisi yok
bir gununu sirf bunlara ayirman yeterli olur canim skma canini zaman buldugunda yaparsin
kaynanan gittikten sonra boyle yaptin mi peki
tarif verirsen olur pazar gününden yaparım p.tesi çalışıyorum erken kaytarabilirim umarımm.. Hem yemeklerimi hazırlıcam hem süslencem de. Pazar gününde yaarım bazı şeyleri bu arada kızlar yılbaşı geliyorr menülerimizi paylaşalım fikir olsun ne dersiniz gerçi aşağı yukarı aynı şeyler yapılıyor ama.
dogru soylemis
tesekkur ederim canim
biter tabi pilin uyudun da sarj topladin mi bari
anam saka yapiyorum yaalis artik benim sakalarima kuzum
hosgeldin askitominsanin emeklerinin karsiligini almasi ne kadar guzel dimi
bu arada bu gun oylama icin son gun bizi de unutma
dogru soylemis
tesekkur ederim canim
biter tabi pilin uyudun da sarj topladin mi bari
anam saka yapiyorum yaalis artik benim sakalarima kuzum
hosgeldin askitominsanin emeklerinin karsiligini almasi ne kadar guzel dimi
bu arada bu gun oylama icin son gun bizi de unutma
tşkr ederim canım benim hoşbulduk
bugün benim günümsende durumlar nasıl işler bittimi tembellik edip bırakma sakın işleri tüm hızınla devam et
gamyoncuu öm atcatım sana kutun dolu kutunu boşalt kızımmm ne sevilen kızmışsın sen herkes sana mesaj atmışş
Canım bu anlattığım 5 sene önceydi 5 senelik evliyim ben
tesekkur ederim canim benimtopladım topladım
evet evet artık alışmam lazım dimi bu arada dünkü pastaların yılbaşı ağacın süperdi tebrik ederimm
anaaaaaaaaaaam ozelden ne konusuyosunuz sizgamyoncuu öm atcatım sana kutun dolu kutunu boşalt kızımmm ne sevilen kızmışsın sen herkes sana mesaj atmışş
http://www.kadinlarkulubu.com/kadinlar-kulubu-enleri-f1211/hoşbulduk azerinim gercekten öyle insan emeginin karşılıgını alınca daha bi mutlu oluyo
canım nasıl oylanıyo bi göz atmam lazım bugün boşum bari onu hallediyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?