En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
ahahhhaaa bencedeee kesunluklen katılıyorummmmmmm

Bir de ettirebilirsek o yardımı tam süper olacak

Ayyy azerinn çok güldüm hee
Geçen gece kız ortamızda uyutmaya çalışıyoruz..
Herüfüm diyor ki "kızım sor bakiyim annene doğum günü ne zamanmış"
baba kız kikir kikirler ama
"Sen dua et anneni gerçekten seviyorum yoksaaa" dedim
Leeeen diyor kırılıyor ama gülmekten..
"Sor bakiyim hediye mi istiyormuş kızım"
kikir kikir yine
Nasıl gülüyorlar ama resmen dalga geçiyorlar
Sanki ikisi de 3 yaşında

evliligin guzel yanlari iste
senin dogum gunun 29 aralikmiydi bebekim:26:

ahahahah :)))))))))))
kesinlikle kıs hec yapmıyorsa bızde hec yapmıyakkkk

kızlar dün tezemin oglu eşi geldiler yemege annemlerle birlikte az önce gttiler yemeğimide tatlımıda herşeyimi çok güzel bi şekilde yetiştirdim ve az önce gittiler atlattım, evimi topladım bugün ,kardeşim saolsun ütümü yaptı bide yemek yaptım o kadar bugünlük

Merhaba kızlarrrr?Gelemedim epeydir bu eğlenceli topiğe.Takıldım kaldım derdim var bölümüne anamm içim karardıı oku oku offff.Herkesin başında ayrı bir dert.Rabbim hepimizin yardımcısı olsun..
Bu haftasonu yine misafilerim var.Dün akşam biraz temizlik yaptım.Banyo,wc yi temizledim,mutfağı temizledim.Yarın alışverişe çıkacağım iş çıkışı.Sonra akşama misafilerim için çayına yanına birkaç ikramlık yaparım.Pazar günüde erkenden kalkıp evi siler süpürürüm.Tekrar şöyle dip köşe yaparım.Haftasonum dinlenemeden biter işte yine puffffffff

ohh sağolsun kardeşin, ne güzel yardımcı olmuş ablasına

oyy oyy hamaratlığa bak beee şu midye tatlısnın tarifini rica etsen görünüş harika başka yerlerde de gördüm ama cesaret edemedim yapmaya ellerine sağlık...

Sana da maşallahhh ne diyimm çalışkan hatunlarsınız vesselam ben çalışan bir hatu olaraktan işler haftasonunu bekler.

Biz orda da duramayiz
Dur şu ağacın altını supuriyim şu elmanın tozunu alayım

he yaa sonna üzerimizde beyaz elbiseselr olacak koslayla yıka çamaır suyuna yatır falan çamaşır bulaşık makinesi vardır heralde son teknoloji. Eh bir de bağ bahçe işleri var oranın kocamann bahçesiş vardır o kaaa insan sığışacak başa çıkılmaz ben bilgisayar başına geçerim gelenleri cennet cehennem ayırırım o kadar okudum yaa dimii.. tövbe tövbeee..

parısss=halvetttt

anammm o da efor istiyor tabii yaa şıklara koysak mı paris diyeee

Bugünün en tembeli benm galiba yaa utandım şimdi:97:ama belim çok ağrıyo bugün sadece balık aldım pişirdim...:104: pırasa yemeği yaptm.akşamki bulaşıkları yerleştirdim sabah..oğlumu yıkadım doyurdum....pazarada uğradım ama fazla bişey almadım..herşey vardı evde...temizllş yapmadım bugün ama yarın oğlumda uslu durursa genel temizliği yapacağım...olmadı anneme bırakırım....malum yılbaşı geliyorr halvet falan kaynatmışınızz..kıyamet kopacak diye herüfleri bayram ettirdiniz dimi sizi sizi

Ben en çok halılarını silen yıkayan arkadaşlara bişey sorcm nasıl kurutuyorsunuz o halıları kurutan bir makinenizmi var yoksa havalarmı güzel oldamerak ettim yahuu ben kışın halı silemiyorum kurutamam makinem yok anca yazın toptan yıkattırırım yada yıkarım...tabi bebek var diye çok temiz tutmaya çalışıyorum örtü falan seriyorum olmadı..ütüsünü eşlm genelde kendi yapar aradada ben ondan henüz bıkmadım ütüden ama sıkıcı iş..ben en çok toz olmaktan nefret ediyorum herşeyi kaldırıp silmek yorucuu

kızlar yarın erkenden kalkcam:) temizlik zmanı özlemişim valla bütün bi hafta kemiklerim ağrıyıp halsiz düşene kdar temizlik yapıp yerleri ovmayı çamaşır suyula sarhoş olmayı:) temizlik yaparken kendimden geçmeyi hemen yarın olsa her yeri kazımak istiyorum:)

cnm hamilesin çamaşır suyu kullanma derim hatta kokan bütün kimyasalları çıkar doğuma kadar hayatından...zira bebek etkilenir senin aldığın hava onada geçiyor çünkü.aman dikkat et....keyfine ba 9 ayy yorulma..

Aynı zamanda hemşehrim olan değerli bir ses iyi bir insan olan kamil sönmez i kaybettik yarın orduda defnedilcekmiş Allah sevenlerine eşine sabır versin....karadeniz öksüz kaldıı

oğlum stor tüllerimin boncuklarını çekmeye çalışıyoo zar zor yazıyorum valla odayı birbirine kattı sıpa şimdi altını aldım genede aman yokkkkk:84:

mutfağım darmadağın salonum darmadağın halbuki sabah toplamıştım yaaaaaaaaaa
yarın da işim var yani işim kalacak offf yaaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…