- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #4.321
canımbenim ki biraz karışık
babam çanakkale liannem ise yozgatlı
annem bana hamileyken yozgata gezmeye gidiyorve ben orda doğuyorum
dolayısıyla kimliğimeyozgat geçiyor öyle yanii
hosgeldin canim aramizabir tenbel daha
tanistigimiza memnun oldum canim
ya ben de isterem
dun tv de gordum istanbul felc olmus
ben de utu yapicam bu gun
tamam canim yaptiginda haber verirsen sevinirim
merhaba canim sen ba da oy virmistin sanki:26:
agzim sulandi o nasil bi tariftir oyle
evde hayvan beslemenin kotu yani iste
yok kiz geldiydim aksam anamlara gittim helallesmeye olurum felan
ya saka bi yana gece girince kk ya heruf kil olmaya basladio yuzden artik gunduzler giriyorum bi surelik
geldim bacim ne ka yazmisiniz ya oku oku bitmedi
kuzuşum saatte vermişler 13.11 de kopcakmıs kıyamet ona gore yap temızlıgınıtövbe tövbe yaa acıyorum o ınsanlara allah affetsınn
işte memleket şivesi nicke de yansıyor iç anadolu ınsanı K harfını pek kullanmazz onun yerıne G kullanırlar sende de öyle olmus canımm
sana katılıyorum canımbu nasıl bir cehalettir böylee
yok kız ben yozgata hiç gitmedim ki :26::26::26:sadece doğup geldimistanbulluyum hep mecburen kamyoncu gamyoncu oldu yani
oy için çok teşekkürler tatlımhoşgeldin topiğimize
Selam.. Benimde evi temizlemem lazım evde köpek olunca her zaman temizlik yapılmalı ama yapılamıyor..
bende evi 5 gun once cam kapı hariç yer yeri dip bucak temizledim, ama gene yerler kıllandı azcıkın ucuzşmuyor kıl oldugu ıçin bizimki doberman oldugu için, tüy yok kıl var
Yarın buyuuuuuk ihtimal bir temzilk yapıcam olmadıı salıya kalcak
Bursa İnegöldeyim canım..
Aslında daha da yükseliyor ama ön ödemeli gibi olunca iyi fiyatlar verilebiliyor..
Buranın gelir seviyesine göre normal fiyatlar canım yaa..
İnşallah isteyen herkese nasip eder Rabbim...
Yakın sayılırmışız aslında bende Eskişehirdeyim canım.. Ever o şehirin gelir seviyesinin çok payı var ev fiyatlarında hatta semtlere göre bile değişiyor ayn şehirde. Sende gönlüne göre olanı al biraz fazla ödersin az daha zahmert çekersin amöa iyi bir evde oturursun.
ivett canım aşinalığım vardı zaten sana öyle oldu yanii..:
merhaba canim sen ba da oy virmistin sanki:26:
rica ederimmm hoşbuldukk
evet evde köpek kedi olunca işte bitmez ben evde birşey beslemiyorum ama kocam sağolsun yetiyor yanii
eskişehirrrrrr... ben üni yi orada okudum canımmm çok güzeldirrBursa İnegöldeyim canım..
Aslında daha da yükseliyor ama ön ödemeli gibi olunca iyi fiyatlar verilebiliyor..
Buranın gelir seviyesine göre normal fiyatlar canım yaa..
İnşallah isteyen herkese nasip eder Rabbim...
Yakın sayılırmışız aslında bende Eskişehirdeyim canım.. Ever o şehirin gelir seviyesinin çok payı var ev fiyatlarında hatta semtlere göre bile değişiyor ayn şehirde. Sende gönlüne göre olanı al biraz fazla ödersin az daha zahmert çekersin amöa iyi bir evde oturursun.
ivett canım aşinalığım vardı zaten sana öyle oldu yanii..
uyle mi o zaman temizlik yapmiyim ya yormiyim kendimikuzuşum saatte vermişler 13.11 de kopcakmıs kıyamet ona gore yap temızlıgınıtövbe tövbe yaa acıyorum o ınsanlara allah affetsınn
sagolasin bebekim o zaman sana daha bi ilgi gostermemiz lazimrica ederimmm hoşbuldukk
evet evde köpek kedi olunca işte bitmez ben evde birşey beslemiyorum ama kocam sağolsun yetiyor yanii
ivett canım aşinalığım vardı zaten sana öyle oldu yanii..
rabyas ben gelin geldim Eskişehir'e İstanbulluyum aslen ama 5 seneyi aşkın burada ikamet ediyorum ve çok seviyorum..
rabyas ben gelin geldim Eskişehir'e İstanbulluyum aslen ama 5 seneyi aşkın burada ikamet ediyorum ve çok seviyorum..
günaydın kızlarrr...
bu sabah bayaaa bi atraksiyon yaşadık oğulcanla..
batırdı sıpoa altını aldım kucağıma girdim duşa..
kucağımda daha güvende hissediyor ya hiç çıtı çıkmadı..şimdi uyuttum.evi sil süpür yaptıktan sonra topalayacam valizimi hafta sonu annemlere gidecem.azcık uzak kalayım yemek yaptantan temizlikten.annemde azcık çocuğa baksında kuaföre gideyim.eşimin kaşları benimkinden daha düzgün
hehehe dusa beraber mi girdiniz
ya valla ben de bi ara kuafore gitsem hic fena olmicak benim kaslar da aldi basini gidiyo
hehehe dusa beraber mi girdiniz
ya valla ben de bi ara kuafore gitsem hic fena olmicak benim kaslar da aldi basini gidiyo
bende bende acilen gitmem lazım yoksa yakında benimki bana mahmut abi demeye başlayacak
yahuhani dunyanin sonuydu bu gun kk hala ayaktadimek ki kk ya bi sey olmicak
...
...
günaydın kızlarrr...
bu sabah bayaaa bi atraksiyon yaşadık oğulcanla..
batırdı sıpoa altını aldım kucağıma girdim duşa..
kucağımda daha güvende hissediyor ya hiç çıtı çıkmadı..şimdi uyuttum.evi sil süpür yaptıktan sonra topalayacam valizimi hafta sonu annemlere gidecem.azcık uzak kalayım yemek yaptantan temizlikten.annemde azcık çocuğa baksında kuaföre gideyim.eşimin kaşları benimkinden daha düzgün
napayım şekerim babası öğlen gelecek.silmekle geçecek gibi değil....
aldım cucağıma yıkadım danamı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?