En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010

canım benim ki biraz karışık
babam çanakkale li annem ise yozgatlı
annem bana hamileyken yozgata gezmeye gidiyor
ve ben orda doğuyorum
dolayısıyla kimliğime
yozgat geçiyor öyle yanii

işte memleket şivesi nicke de yansıyor iç anadolu ınsanı K harfını pek kullanmazz onun yerıne G kullanırlar sende de öyle olmus canımm

hoşgeldin tatlımm çok özlettin kendini ama
yokluğun çok belli oluyor
hiç sorma canım felç ne kelime ama dondurucu bir soğuk var bugünnn

kuzuşum saatte vermişler 13.11 de kopcakmıs kıyamet ona gore yap temızlıgını tövbe tövbe yaa acıyorum o ınsanlara allah affetsınn

sana katılıyorum canım bu nasıl bir cehalettir böylee
işte memleket şivesi nicke de yansıyor iç anadolu ınsanı K harfını pek kullanmazz onun yerıne G kullanırlar sende de öyle olmus canımm

yok kız ben yozgata hiç gitmedim ki
:26::26::26:sadece doğup geldim istanbulluyum hep mecburen kamyoncu gamyoncu oldu yani

oy için çok teşekkürler tatlım
hoşgeldin topiğimize

rica ederimmm hoşbuldukk

evet evde köpek kedi olunca işte bitmez ben evde birşey beslemiyorum ama kocam sağolsun yetiyor yanii

Son düzenleme:

rabyas ben gelin geldim Eskişehir'e İstanbulluyum aslen ama 5 seneyi aşkın burada ikamet ediyorum ve çok seviyorum..

kuzuşum saatte vermişler 13.11 de kopcakmıs kıyamet ona gore yap temızlıgını tövbe tövbe yaa acıyorum o ınsanlara allah affetsınn
uyle mi o zaman temizlik yapmiyim ya yormiyim kendimibiz sizden 2 saat ondeyiz 13.11 de yazarim size yasiyorum korkmayin diye
rica ederimmm hoşbuldukk

evet evde köpek kedi olunca işte bitmez ben evde birşey beslemiyorum ama kocam sağolsun yetiyor yanii

ivett canım aşinalığım vardı zaten sana öyle oldu yanii..
sagolasin bebekim o zaman sana daha bi ilgi gostermemiz lazim

günaydın kızlarrr...
bu sabah bayaaa bi atraksiyon yaşadık oğulcanla..
batırdı sıpoa altını aldım kucağıma girdim duşa..
kucağımda daha güvende hissediyor ya hiç çıtı çıkmadı..şimdi uyuttum.evi sil süpür yaptıktan sonra topalayacam valizimi hafta sonu annemlere gidecem.azcık uzak kalayım yemek yaptantan temizlikten.annemde azcık çocuğa baksında kuaföre gideyim.eşimin kaşları benimkinden daha düzgün

hehehe dusa beraber mi girdiniz
ya valla ben de bi ara kuafore gitsem hic fena olmicak benim kaslar da aldi basini gidiyo

yahuhani dunyanin sonuydu bu gun kk hala ayaktadimek ki kk ya bi sey olmicak

Az bekle datlum kopuverir falan bi de, boşuna yorma kendini

Aynen canım, biz 7,5 sene önce İstanbulda 350 tl kiradayken, burda daha şimdi 400 - 500 civarı kiralar..
İnşallah öyle olur, azıcık kırıtmam lazım kocama sanırım

Ohhh tatil desene
Ben de bıyık burmaya başladım artık kızlara..
Kuaföre fırsatım yok valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…