- 17 Aralık 2011
- 29.255
- 37.329
- 798
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #4.201
ne tesaduf camlari silerken soylerim ben de o sarkiyihalı yıkarken şu şarkı söylenince insanın gücü kuvveti yerine geliyor ...
' kakulmuştur benim aduuum
heryeri siler parlaturuuum
benüm adım kakulmuştuur
temizlikte BİRİNCÜYÜÜÜÜM '
ne demek bebeemBu arada; azerinn, yeliz, nuryolu, estalmus hepinize çok teşekkürler oylarınız için. bulunduğum kategoride yer almak bile çok büyük mutlulukk benim için...
ne tesaduf camlari silerken soylerim ben de o sarkiyibi de tukurdun mu tamamdir
BEN CAMLARI SİLERKEN
'DANE DANE BENLERİ VAR QÖZÜNDE QÖZÜNDEEE QÖZÜNDE ' ŞARKISINI TERCİH EDİYORUM.ŞÖYLE CIRRTLAK Bİ SESLE SÖLEDİN Mİ DADINDAN YENMEZ
BEN CAMLARI SİLERKEN
'DANE DANE BENLERİ VAR QÖZÜNDE QÖZÜNDEEE QÖZÜNDE ' ŞARKISINI TERCİH EDİYORUM.ŞÖYLE CIRRTLAK Bİ SESLE SÖLEDİN Mİ DADINDAN YENMEZ
ben de burayi kacirmak istemem
http://www.kadinlarkulubu.com/kadinlar-kulubu-enleri/581037-duygusal-kadinlar-kulubu-uyesi.html
hepsi gerekli seyler atamiyorum ki balkon kisminda yer var da esim oraya bulasik makinesi konmaz diyo kanalizasyon borusuna yakin olmaliymis
vuslatim hosgeldin
kuzu iyilesti mi hadi gozun aydin bekliyoruz seni yarin
selam kızlar işten geldim şimdi ocağa yemekleri koycam:) pişerkende evi süpürcem azcıkda dağılmış onuda topladınmı mis:)
yarında çamaşır günüm zaten:) hafta sonu sil süpür bitti gitti:)
neyse ben kaçıorum yemek ypmaya:)
kızlar canım cok sıkkın... pko varmıs bendeee
canım geçmiş olsun. inşallah en kısa zamanda sağlığına kavuşursun tatlım.. bozma moralini canımm
kızlar canım cok sıkkın... pko varmıs bendeee
Kuzum Çok Geçmiş olsunn
Beni Affet ama Pko Ne demek ??:44:
Poli kistik overmi acaba benmi yanlış anladım kist sanırsam rahimde oluyo dimi kkda olan çok ama tam bi bilgim yok.geçmiş olsn cnm buysa eğer.belirtileri nelerdir?yazarsan....
Kızlar ben bugün paspas yaptm her yeri halıları silkeledim...yarında ağda yapayım diyorum ama kar gelcekmiş istbula tırsıyorum.doğalgazım gelmiş 175 tl....yandık bu sene karda dahada artacak bu fatura bebekte var sonuçta...allah yardımcım ola....
bak su eski havlu iyi fikirmisben de bi dahakinde oyle yaparim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?