- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #4.181
teşekkür ederim
saterken tabii ki öyle derler benim eşim bu işlerle az çok bilgili ve bana kesinlikle parkeler ıslak bezle silinmez diyor
buharlı temizleyicileri hiç tavsiye etmiyor ve almıyor
bence buhardandır diye düşünüyorum
peki bu buhar sıcak buhar mı:26:
cnm bunları yaparımda ana yemek önemli onu bulamıyorum bi türlü:44:
ooooo vuslatim gelmis hosgelmis
hepsi gerekli seyler atamiyorum ki balkon kisminda yer var da esim oraya bulasik makinesi konmaz diyo kanalizasyon borusuna yakin olmaliymisben evdekı esyaalrı atmak ıstıyorm cok kalabalık gelıyor benım evımde kucuk ama işte camasıır konusunda sıkıntı cekıyordum cocuga camasır yetıstıremıyordumm ztn eskı makınamda cok eskıydı degıstrcektım ıyı denk geldı...
Selam canlarım...kızlar telden yazmak çok zor ya msjı yazana kadar offline oluyorum giriş yapıp tekrar yzyrum yazdklarım siliniyor. neyse yarın neti açtırıcam oğlumda okula gidicek yarın tabi önce kontrole gidicek sabah. ayy özledim sizi ya...
Hoşbuldum balıımmm.. ask cımda gelmiş hoşgeldin tatlımm
halıları tıkadım makine ile bi güzel.... yarıladım biraz izin aldım kendimden
... yahu kadınların işi çok zor valla. bu arada kosla çok güzel temizledi
Hoşbuldum balıımmm.. ask cımda gelmiş hoşgeldin tatlımm
bi de levengi var bizim yemeklerimizden cok guzel oluyo istersen tarifini veririm
Bu arada; azerinn, yeliz, nuryolu, estalmus hepinize çok teşekkürler oylarınız için. bulunduğum kategoride yer almak bile çok büyük mutlulukk benim için...
Bu arada; azerinn, yeliz, nuryolu, estalmus hepinize çok teşekkürler oylarınız için. bulunduğum kategoride yer almak bile çok büyük mutlulukk benim için...
Canım Hangi Kategoride Adaysın ??
Bende Oy Vermek İsterim sanaa
bu arada; azerinn, yeliz, nuryolu, estalmus hepinize çok teşekkürler oylarınız için. Bulunduğum kategoride yer almak bile çok büyük mutlulukk benim için...
halı yıkarken şu şarkı söylenince insanın gücü kuvveti yerine geliyor ...
' kakulmuştur benim aduuum
heryeri siler parlaturuuum
benüm adım kakulmuştuur
temizlikte BİRİNCÜYÜÜÜÜM '
hmmmm nefis görünüyo azerinim tarifi alıyım hemen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?