En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
kızlar çamaşırlarımı makinaya attım buzdolabımı temizledim,, ütümü yaptım, mufak dolaplarımı silidim genelde mutfak dolaplarımı yağ çöz ve aspirinle silerdim bu sefer arap sabunuyla sildim ondanda aynı sonucu aldım paylaşmak istedim yarın misafirlere ne yemek yapıcagım konusunda yardım edin kızlar bana:44::44:

masallah askitom elin cabukmus ben cocukla anca aksama bitirirdim bu isleri
corba olarak yayla corbasi yap
sarma yap pilav falan
coban salata ya da rus salatasi ola bilir

ne yapiim evim bugün çok dağınıktı

en düzgün yer orasıydı 5 dk koyuvereyim dedim

ben işlere başlayamadım daha annem geldi

yeni gittti şimdi bismillah deyip sarmaya başlıyorum

ne renk peki canim:26:

yani hic olmasa bana virseydin oylarini

kahverengi canım

buarada kızlar ben camasır makınası alacaktım en son gıttım kurutmalı makına aldım bocsh un 7/4 unu

cok tereddutle almstım ama buyuk rahatlıkmıs:)

camasırları yıkadım vede kuruttum bıldgınzzz askıdan alms gıbı kuru makınadan aldım katladım doaba koydum.

tek kotu yanı 7 kılo yıkıyor 4 kılo kurutuyor yanı yarısını cıkrmak gerekıyor bende acıl camsırlarda az atyrum dırek kurutma yapıyorum.

yoksa yetıstıremıyordum cocuk olunca .... herzaman kurutma faslını tabı kullanmam ama buyuk kolaylıkmıs sızlerlede paylasayım dedım:)

evet evde her seyin olmasi guzel sey ama bi de yerinin olmasi gerek
ben bulasik makinesi alicam ama nereye koyucami bulamiyorum mutfakta yer yok

evet evde her seyin olmasi guzel sey ama bi de yerinin olmasi gerek
ben bulasik makinesi alicam ama nereye koyucami bulamiyorum mutfakta yer yok

ben evdekı esyaalrı atmak ıstıyorm cok kalabalık gelıyor benım evımde kucuk ama işte camasıır konusunda sıkıntı cekıyordum cocuga camasır yetıstıremıyordumm ztn eskı makınamda cok eskıydı degıstrcektım ıyı denk geldı...

Selam canlarım...kızlar telden yazmak çok zor ya msjı yazana kadar offline oluyorum giriş yapıp tekrar yzyrum yazdklarım siliniyor. neyse yarın neti açtırıcam oğlumda okula gidicek yarın tabi önce kontrole gidicek sabah. ayy özledim sizi ya...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…