- 1 Kasım 2011
- 19.184
- 32.033
- 798
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #3.821
2 günü özetlim ben sana :)
beray bir tost yedi sorma 2 günlük tostunu bugünden indirdi mideye
azerin evi sildi sildi sildi sildi zemini inceldi silinmekten yakında alt komşuya düşcekler ve onlarla yaşıcaklar :)
sonna gamyoncunun rabişin ve diğerlerinin kocaları evde yoktu bugün ve benimkide tabi hepimiz hepimiz yanlızdık evdeydik temizlikteydik:)
geçmiş olsun vuslatım hoşgeldinnnn
anamm 2 gün gelmedim 30 syf gitmiş nerdeysegeçmiş yapamıcam bitmez sayfalar
bu sefer de oğlum hastalandı dünden beri ağlıyor baş ağrısı boğaz ağrısındaniş miş yapmadım hiç enerjim yok
yarında kayınvalide gelicek akşam yatıya
çocuklar uyuduktan sonra gece yapıcam artık işlerimi
sizde ne var ne yok canlar
İiii aksamlarrr benn iyiyimm sen nasilsinn??bide kizlara sormak lazimmm nasilsinizz kizanlarr
nabersinizz kızlarrrrr
iyim canım bende biraz uyumusumm bi bakım ne yapıyorsunuz dedımmiyiyiz canım sen nasılsn
işlerim bitmek üzere son bi gayretle yarım saatlik bi işim kaldı:)
sonra muzlu irmik tatlısı yapcam:)
kociş tatlıyı çok seviyo tatlı tatlı diye tutturuodu kaç gündür aslında birazcık halim olsa birazda erken kalksaydım baklava yapcaktım ama kesmedi gözüm 12 de uyanınca işlerde akşama kalıyo haliyle:)
seliiiiiiiiiin tarifi ver merak ettimişlerim bitmek üzere son bi gayretle yarım saatlik bi işim kaldı:)
sonra muzlu irmik tatlısı yapcam:)
kociş tatlıyı çok seviyo tatlı tatlı diye tutturuodu kaç gündür aslında birazcık halim olsa birazda erken kalksaydım baklava yapcaktım ama kesmedi gözüm 12 de uyanınca işlerde akşama kalıyo haliyle:)
ben de iyiyimİiii aksamlarrr benn iyiyimm sen nasilsinn??bide kizlara sormak lazimmm nasilsinizz kizanlarr
ben varım olma mıbende iyiyim tesekkurler ama kımsecıklerr yok herhaldee
Yawww arkadaşlarr Bir tost Yedim olay oldu. Duyandaa 100 Kiloyum sanar
Hepi Topu 55 kiloluk Bir kızım ben
Ve O kadar Uzun sürenn Benim tostumu yemem değil mutfağı temizlemem sürdü
Mutfak berbat haldeydi Orayı temizleyenee kadar
Sizde Sandınızz Halaa tost yiyorumm. İlahi sizi
ben de iyiyim
bu da yoklama gibim oldu sanki
ben varım olma mı
eee insanın adı çıkacağına canı çıksın demişler
ya da adın çıkmış 9 a inmez 8 e de olabilir
seliiiiiiiiiin tarifi ver merak ettim
bugün ev bir türlü boşalmadı sadece süpürdüm ve salonun perdelerini yıkadım mis gibi kokuyorlar
yarına artık nasıl yapıcam bilmem
neyle bozdun değdimi bari değmeyen bişese üzülürdüm ben olsam ama şöyle çikolatalı yaş pasta falansa hiç acımazdım değdi en azından derdim:)kızlaaaarrrrr diyetii bozdummm
neyle bozdun değdimi bari değmeyen bişese üzülürdüm ben olsam ama şöyle çikolatalı yaş pasta falansa hiç acımazdım değdi en azından derdim:)
bişe olmaz yeniden başlarsın:)
hemm cheese kek hem profiterol yedimm değdi yaniii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?