• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
duruyo duruyo belediye hala el koymadı.....4 gündür zemine ulaşmaya çalışıyorum.... her yer ip boncuk puzzle kuş yemi kitap defter kalem....ne ararsan var bi milyoncu gibi :))) bütün odayı hole yığdım eve girip çıkamıyorum :)))

neyseki küçük odayı süpürdüm sildim dolaplarını sildim yerlerini değiştirdim.... Akşamda dolapların içlerini yerleştiricem...yarında küçük oda kasırgasının ardından evin geri kalanını bir süpürüp silicem.... sonra camlar ve balkonlar halledilcek ve tabiki banyo wc.... çok iş var çooook... bu hafta ev kuşuyum....

4 çocuklu 4 maşallah :))

Kolay gelsin canım bende bu aralar sadeleşme minimal yaşam konularına sardım evden fazlalıkları veriyorum ayıklıyorum verdikçe içim ferahlıyor sende bi bak minimal yaşam konularına derim ne varsa fazlalık çıkar hayatından....

4 çocuk mu :KK64: BirTutamMutluluk20 BirTutamMutluluk20 mi?

Kolay gelsin canım bende bu aralar sadeleşme minimal yaşam konularına sardım evden fazlalıkları veriyorum ayıklıyorum verdikçe içim ferahlıyor sende bi bak minimal yaşam konularına derim ne varsa fazlalık çıkar hayatından....

şaka gibi bende onlara bakıyorum bu aralar.... kapsül gardrop vs... kıyafet konusunda başardım ama kitaplara hobi malzemelerine henüz kıyamıyorum.....çok attım ama daha da atılacak var incelemem lazım bu atılır bu atılmaz... işte işten çık ayıkla at bundan sonra her akşam br posta ayıklama yapıcam.... bakalım nasıl olacak....

3 üz ler var bir de ablaları var yaa :)

duruyo duruyo belediye hala el koymadı.....4 gündür zemine ulaşmaya çalışıyorum.... her yer ip boncuk puzzle kuş yemi kitap defter kalem....ne ararsan var bi milyoncu gibi :))) bütün odayı hole yığdım eve girip çıkamıyorum :)))

neyseki küçük odayı süpürdüm sildim dolaplarını sildim yerlerini değiştirdim.... Akşamda dolapların içlerini yerleştiricem...yarında küçük oda kasırgasının ardından evin geri kalanını bir süpürüp silicem.... sonra camlar ve balkonlar halledilcek ve tabiki banyo wc.... çok iş var çooook... bu hafta ev kuşuyum....

4 çocuklu 4 maşallah :))

A101'e gelmiş dolap içi tel raflar.
Senin incik boncuğun çok anlaşılan işine yarayabilir.

selamlaaar, bildirimi kaçırmışım zayıflama grubunda aktif olucam diye bir türlü bulamadıydım topiği :D :D bu hafta planladıklarımın çoğunluğunu yapmadım ama mutfak eşyalarının çoğunluğunu elden çıkardım. haftasonu biter sanırım mutfak.

Merhaba hanımlar ben pelin 27 yasındayım ilk cocuguma hamileyim. Temizlik yapmayı severim ama artık benim için çok zor bi hal almaya başladı. Bu topikler sayesinde azim geliyor zor da olsa yapıyorum. Aranıza bende katılmak istiyorum.

Merhaba hanımlar ben pelin 27 yasındayım ilk cocuguma hamileyim. Temizlik yapmayı severim ama artık benim için çok zor bi hal almaya başladı. Bu topikler sayesinde azim geliyor zor da olsa yapıyorum. Aranıza bende katılmak istiyorum.

hoş geldiiiin ben temizlik yapmayı hiç sevmiyoruuuummm......... bu topiğin en pasaklısı pisi benim :)))

merhaba hanimlar
ben size bisey danisacakdim
bir video vardi duznele ilgili
kiyafetler katlamak içn azyer kaplasin diye duruluyordu çekmeceiçine
onun linki adi lazim bana bilen biri yardimci olbailirmi acaba

hoş geldiiiin ben temizlik yapmayı hiç sevmiyoruuuummm......... bu topiğin en pasaklısı pisi benim :)))

Hosbulduk :)
Baslamak en zor kısmı basladıktan sonra tum evi temizlicek guc geliyor. Ben kulaklık takıp müZik acıyorum dans ede ede temizlige baslıyorum :)

Günaydın millet. Cumartesi-Pazar günlüğü aşağıda;

Cumartesi
-Dışarıda kahvaltıya gidildi.
-Eve gelince kız uyutuldu.
-Mutfak camı silindi.
-Mutfak balkonundaki oyuncaklar toplandı.
-Mutfak balkonu+mutfak halıları kaldırıldı + süpürüldü.
-Mutfak balkonundaki koltuklar çekildi, altı silindi.
-Mutfak silindi.
-Giriş-koridor halıları kaldırıldı + silkelendi + süpürüldü + silindi.
-Salon koltukları çekilerek süpürüldü + silindi + Toz alındı.
-Küçük odadaki katlanmış çamaşırlar yerlerine konuldu.
-Mutfak balkonundaki koltuk örtüleri yıkandı, asıldı.
-KV gezmeye gidecekti, onu uğurlamaya gittik.

Pazar
-Kahvaltı hazırlandı, edildi.
-Kahvaltı masası toplandı. Bulaşık makinesi çalıştırıldı. Bitince yerleştirildi.

Sanırım yorgunluktan olsa gerek öğlen saat 1'e kadar uyukladım durdum.
Uyku hali geçince;

-Balkon yıkandı
-Küçük 1 pike yıkandı, asıldı.
-Evdeki çöpler toplandı, atıldı.

Denize gittik.
Denizden gelince;

-Duşa aldım.
-Yatak odasındaki o bitmeyen kıyafet dağınıklığı ortalıktan kaldırıldı.
-Nevresim silkelendi, serildi.
-1 makine renkliler yıkandı.
-1 makine beyazlar yıkanmak üzere makineye dolduruldu.
-Kızın yerleştirilecek kıyafetleri dolabına yerleştirildi.
-Kocayla balkonda kahve keyfi yapıldı.
-Mutfak tezgahı temiz bırakıldı.

Perşembe günü çok ağır misafirlerim gelecek ve ben bugun elimi kestim çok acıyor suya deyince. Süpürgeminde borusunun bağlantı yeri kırıldı. Napcam bilmiyorum şimdiden stres bastı :(

Perşembe günü çok ağır misafirlerim gelecek ve ben bugun elimi kestim çok acıyor suya deyince. Süpürgeminde borusunun bağlantı yeri kırıldı. Napcam bilmiyorum şimdiden stres bastı :KK43:
Yardım isteyeceğin biri yokmu canım gelen sana geliyor temizliğine veya evinin durumunu görmeye değil stres yapma

Bugün yapılanlar
Sabah kahvaltı hazırlandı
Kahvaltı bitince masa toplandı
İpteki çamaşırlar toplandı
Oğlanla oyun oynandı
Kahve sigara keyfi yapıldı
Bulaşıklar toplandı
1 posta beyaz çamaşır yıkandı asıldı
1 posta renkli çamaşır makineye atıldı
Oğlanda parka gidip geldik

Yardım isteyeceğin biri yokmu canım gelen sana geliyor temizliğine veya evinin durumunu görmeye değil stres yapma

Var aslında ikramlar için ablamı yardıma çağırırım. İlk kez gelecekler evime ve evi gezmek isteyecekler camlarımın falan silinmesi lazım yarın eldivenle yapmaya çalışcam artık. Süpürgemide vidayla falan tuttursalar bari yoksa naparım süpürgesiz

Var aslında ikramlar için ablamı yardıma çağırırım. İlk kez gelecekler evime ve evi gezmek isteyecekler camlarımın falan silinmesi lazım yarın eldivenle yapmaya çalışcam artık. Süpürgemide vidayla falan tuttursalar bari yoksa naparım süpürgesiz
Anladım canim bu ev gezmesi olayini hic sevmiyorum

Back