• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
ben ne yaptim bebeleri uyutunca yemek yaptim
bebeler uyandi su icirdim onlarla birlikte kizimin dolabinin diger kismini da zor da olsa bitirdim
kanepenin bazasini sildim oyuncaklari hurclara koyup yerlestirdim
aksam cocuklar parka gidince de masa ve sandalyelerini bi guzel ovarak sildim
orta sehpam transformers model oldugu icin acipntek tek her yerini sildim
cekmeceleri duzenledim
sanirim oturma odasinda sadece kanepenin yastik kiliflarini yikayip takmak kaldi

Günaydın hanımlar,

Ben dün akşam ne yaptım...
-Dışarıda işimiz olduğu için, dışarıda yemek yemek zorunda kaldık.
-Eve gelince kızı yıkadım. sütünü hazırlayıp yatırdım.
-Oturma odası olarak kullandığımız balkonu toparladım.
-Koltuk örtüleri silkelendi, serildi.
-Oyuncaklar toplandı.
-1 makine beyazları yıkatıp, balkona serdim.
-Kuruyan çamaşırları topladım.
-2 tane vantilatör montajı yaptık.
-Duş aldım, yattım.

bu kadarı bile çok benim için.
Yalnız, benim yardıma ihtiyacım var. Yemek yapma konusunda sıkıntılıyım. Bana 1 haftalık menü oluşturur musunuz? Eşim yemek seçen bir insan. Genelde bakliyat ve et yer.
Derin dondurucuyu da hazır yemekler koymak istiyorum. köfte falan.

gunaydin kizlar
benim kiz bu gece hastalandi sabaha kadar kustu
sabah yeni yikadigim kanepeye kustu:((o kanepe hic temiz kalamiyor miss gibi olmustu
neyse saglik olsun o kismini yine yikarim
bu gun mutfagi temizlicektim ama galiba yapamicam kizim hasta ucuzler durmuyo poff:((
ee sizden ne haber?bari siz rapor verin:))

Günaydın hanımlar,

Ben dün akşam ne yaptım...
-Dışarıda işimiz olduğu için, dışarıda yemek yemek zorunda kaldık.
-Eve gelince kızı yıkadım. sütünü hazırlayıp yatırdım.
-Oturma odası olarak kullandığımız balkonu toparladım.
-Koltuk örtüleri silkelendi, serildi.
-Oyuncaklar toplandı.
-1 makine beyazları yıkatıp, balkona serdim.
-Kuruyan çamaşırları topladım.
-2 tane vantilatör montajı yaptık.
-Duş aldım, yattım.

bu kadarı bile çok benim için.
Yalnız, benim yardıma ihtiyacım var. Yemek yapma konusunda sıkıntılıyım. Bana 1 haftalık menü oluşturur musunuz? Eşim yemek seçen bir insan. Genelde bakliyat ve et yer.
Derin dondurucuyu da hazır yemekler koymak istiyorum. köfte falan.
ohh okudum icimin yaglari eridi valla:)))ellerine saglik:)benim derin dondurucu hazirliklari topigime bi bak istersen canim belki isine yarar
senin kiz kac yasinda bu arada?

ohh okudum icimin yaglari eridi valla:)))ellerine saglik:)benim derin dondurucu hazirliklari topigime bi bak istersen canim belki isine yarar
senin kiz kac yasinda bu arada?

2,5 yaşında BirTutamMutluluk20 BirTutamMutluluk20 teyzesi. Çok hareketli, her çocuk gibi çalışan anneyi eve gelince rahat bırakmıyor. iş yapamıyorum. zaten az kalan zamanımı işle harcamıyorum. çoğunlukla onunla vakit geçirmeye çalışıyorum enerjim el verdiğince.

Bakmıştım daha önce, yine bakacağım. yeterki o kızma sıra gelsin. şu temizliği bir hal yola koymam lazım.

gunaydin kizlar
benim kiz bu gece hastalandi sabaha kadar kustu
sabah yeni yikadigim kanepeye kustu:KK43:(o kanepe hic temiz kalamiyor miss gibi olmustu
neyse saglik olsun o kismini yine yikarim
bu gun mutfagi temizlicektim ama galiba yapamicam kizim hasta ucuzler durmuyo poff:KK43:(
ee sizden ne haber?bari siz rapor verin:))

çok geçmiş olsun canım. gerekirse sıvı geçirmez bir alez koy, örtü kullan. misafir gelince kaldırırsın.

selam kızlaaaar.... küçük odamı home ofise çeviricem.... haliyle el mahkum güççük odada zemiine ulaşmaya çalışıyorum....

an itibarş ile güccük ama işlevsel odamdan sesleniyorum sizlere imdaaaaaaaaattttt........

:skandal::skandal::skandal:

Günaydın hanımlar,

Dün akşam,
-Salata yapıp, masa hazırladım, yemek yedik.
-1 makine bulaşık yıkandı.
-Banyo lavabosunu ovdum.

bunun dışında elle tutulur bir rapor yok.

Ben kendimi inanılmaz yorgun, enerjim düşük hissediyorum. Her yerim de ağrıyor. Acaba bir vitamin alsam, işi çözer mi?

Günaydın hanımlar,

Dün akşam,
-Salata yapıp, masa hazırladım, yemek yedik.
-1 makine bulaşık yıkandı.
-Banyo lavabosunu ovdum.

bunun dışında elle tutulur bir rapor yok.

Ben kendimi inanılmaz yorgun, enerjim düşük hissediyorum. Her yerim de ağrıyor. Acaba bir vitamin alsam, işi çözer mi?

güzelcene bir uyu dinlen..... başka ilacı yok bunun........

Günaydın,

Dün Akşam;
-Yemek + salata hazırlandı, yenildi.
-Mutfak toplandı.
-Temiz bulaşıklar yerlerine, kirliler makineye konuldu. Yıkanınca yeniden temizler yerlerine kondu.
-1-2 parça bulaşık elde yıkandı.
-Tezgah + masa silindi.
-Çiçekler sulandı.
-köfte yoğrulup, poşetlendi, buzluğa atıldı.
-Kaynamış kemik suyu süzüldü, dolaba kondu.
-Yarım yemekler küçük kaplara boşaltıldı, buzdolabına yerleştirildi.
-Mutfak, giriş, koridor süpürüldü.
-Kızın 1 makine beyaz çamaşırı yıkandı, asıldı.
-Kız yıkandı, sütü hazırlandı. yatırıldı.

Bu akşam
-Çamaşır katlanacak.
-Odalar süpürülecek.
-Vakit kalırsa silinecek.
-Toz alınacak.

selam kızlaaaar.... küçük odamı home ofise çeviricem.... haliyle el mahkum güççük odada zemiine ulaşmaya çalışıyorum....

an itibarş ile güccük ama işlevsel odamdan sesleniyorum sizlere imdaaaaaaaaattttt........

:skandal::skandal::skandal:
Aman aman kimler varmış burada kız senin o güccük oda duruyor mu hala.....

Nasılsınız bu arada iyisinizdir inşallah BirTutamMutluluk20 BirTutamMutluluk20 sen nasılsın yavruların nasıl 3 çocuklu hayat nasıl gidiyor?

Aman aman kimler varmış burada kız senin o güccük oda duruyor mu hala.....

Nasılsınız bu arada iyisinizdir inşallah BirTutamMutluluk20 BirTutamMutluluk20 sen nasılsın yavruların nasıl 3 çocuklu hayat nasıl gidiyor?

duruyo duruyo belediye hala el koymadı.....4 gündür zemine ulaşmaya çalışıyorum.... her yer ip boncuk puzzle kuş yemi kitap defter kalem....ne ararsan var bi milyoncu gibi :))) bütün odayı hole yığdım eve girip çıkamıyorum :)))

neyseki küçük odayı süpürdüm sildim dolaplarını sildim yerlerini değiştirdim.... Akşamda dolapların içlerini yerleştiricem...yarında küçük oda kasırgasının ardından evin geri kalanını bir süpürüp silicem.... sonra camlar ve balkonlar halledilcek ve tabiki banyo wc.... çok iş var çooook... bu hafta ev kuşuyum....

4 çocuklu 4 maşallah :))

Back