- 17 Aralık 2011
- 29.255
- 37.329
- 798
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #30.001
ohh okudum icimin yaglari eridi valla:)))ellerine saglik:)benim derin dondurucu hazirliklari topigime bi bak istersen canim belki isine yararGünaydın hanımlar,
Ben dün akşam ne yaptım...
-Dışarıda işimiz olduğu için, dışarıda yemek yemek zorunda kaldık.
-Eve gelince kızı yıkadım. sütünü hazırlayıp yatırdım.
-Oturma odası olarak kullandığımız balkonu toparladım.
-Koltuk örtüleri silkelendi, serildi.
-Oyuncaklar toplandı.
-1 makine beyazları yıkatıp, balkona serdim.
-Kuruyan çamaşırları topladım.
-2 tane vantilatör montajı yaptık.
-Duş aldım, yattım.
bu kadarı bile çok benim için.
Yalnız, benim yardıma ihtiyacım var. Yemek yapma konusunda sıkıntılıyım. Bana 1 haftalık menü oluşturur musunuz? Eşim yemek seçen bir insan. Genelde bakliyat ve et yer.
Derin dondurucuyu da hazır yemekler koymak istiyorum. köfte falan.
ohh okudum icimin yaglari eridi valla:)))ellerine saglik:)benim derin dondurucu hazirliklari topigime bi bak istersen canim belki isine yarar
senin kiz kac yasinda bu arada?
gunaydin kizlar
benim kiz bu gece hastalandi sabaha kadar kustu
sabah yeni yikadigim kanepeye kustu(o kanepe hic temiz kalamiyor miss gibi olmustu
neyse saglik olsun o kismini yine yikarim
bu gun mutfagi temizlicektim ama galiba yapamicam kizim hasta ucuzler durmuyo poff(
ee sizden ne haber?bari siz rapor verin:))
tabi ki katila bilirsin canimmerabaaaay konu süpermişşş ben de katılabilir miyim aranıza
oyle yapicam canimçok geçmiş olsun canım. gerekirse sıvı geçirmez bir alez koy, örtü kullan. misafir gelince kaldırırsın.
tabi ki katila bilirsin canim
hosgeldin:)
ben de sevmem ama mecbur kalıyorum. çok batıyor. hele de açık renk olunca.oyle yapicam canim
kanepeye de ortu sermeyi hic sevmem ama mecbur sericem
Günaydın hanımlar,
Dün akşam,
-Salata yapıp, masa hazırladım, yemek yedik.
-1 makine bulaşık yıkandı.
-Banyo lavabosunu ovdum.
bunun dışında elle tutulur bir rapor yok.
Ben kendimi inanılmaz yorgun, enerjim düşük hissediyorum. Her yerim de ağrıyor. Acaba bir vitamin alsam, işi çözer mi?
güzelcene bir uyu dinlen..... başka ilacı yok bunun........
işte problem de bu zaten. uyusam da dinlenemiyorum. muhtemelen doğru beslenemiyorum bu da enerji kaybına sebep oluyor.
Aman aman kimler varmış burada kız senin o güccük oda duruyor mu hala.....selam kızlaaaar.... küçük odamı home ofise çeviricem.... haliyle el mahkum güççük odada zemiine ulaşmaya çalışıyorum....
an itibarş ile güccük ama işlevsel odamdan sesleniyorum sizlere imdaaaaaaaaattttt........
Aman aman kimler varmış burada kız senin o güccük oda duruyor mu hala.....
Nasılsınız bu arada iyisinizdir inşallahBirTutamMutluluk20 sen nasılsın yavruların nasıl 3 çocuklu hayat nasıl gidiyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?