- 5 Temmuz 2011
- 11.803
- 8.937
- 448
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #29.981
anooom üçüz mü Allah kolaylık versinsorun degil canim
burasi temizlik okulu gibi bir nevi:)))ben de profosoru sayiliyorum oyle olunca:)))))ama emekli profosor:))))4 cocuk 3u bebek yani üçüz olunca emekliye ayrildim:)))27 yasindayim
sagolasin canim:)hic kolay degil:)anooom üçüz mü Allah kolaylık versin
yardıma gelesim geldisagolasin canim:)hic kolay degil:)
ahh keske mumkun olsa tum kkyi cagirirdim:)))yardıma gelesim geldi
hadi insallah yapinca yaziver:)bende pazartesi ya da salı günü (babam evde olmayınca rahat olurum) mutfağa girişmeyi düşünüyorum. şu an için kullanmadığımız yemek takımı var onları yukarı kaldırıp yukarıdaki aslında işime yarayacak olanları aşağı indirmeyi ve fazlalık olan her şeyi evden çıkarmayı düşünüyorum .
ahh darisi basima canim:)Ben daha hic bisey yapmadim
Disarida isim var halledeyim gelince yaparim
Bu hafta sıkı bir temizlik sart h.sonu dua okutacagim kismetse ve kalabalik olacak her yer gicir gicir olmali
Gecen GECE mutfak fayans ve dolaplarini sildim temizledim
Ocak alti buz dolabi icide dahil bunlara :))
Ben daha hic bisey yapmadim
Disarida isim var halledeyim gelince yaparim
Bu hafta sıkı bir temizlik sart h.sonu dua okutacagim kismetse ve kalabalik olacak her yer gicir gicir olmali
Gecen GECE mutfak fayans ve dolaplarini sildim temizledim
Ocak alti buz dolabi icide dahil bunlara :))
Kolay gelsin hanımlarmerhaba kizlar
ben ne yaptim dun dolabin bir tarafini ve kendi komidinimi silip duzenlemisdim ya
bu sabah cocuklarin park yataklarini bosalttim icini disini sildim bi guzel
nevresinlerini degisdim
simdi uyutuyorum cocuklari uyuyunca kalkip yemek yapicam uyanmazlarsa dolabin diger tarafini da yapip bitiricem yatak odasini
he ya dondum gel gel senlensin topik:)))))azerrriiiiin döndünmüüüüü döndüysen bende gelcem :)))
he ya dondum gel gel senlensin topik:)))))
gunaydin canlar:))ben ne yaptim
dun aksam bebeleri uyutup gece 12de kizimin dolabinin bir tarafini sildim duzenledim
bu sabah da kanepeyi hali yikama makinesiyle islattim once sonra fairy dokup fircaladim ardindan yine makineyle durulayip suyunu cekdim bakalim kuruyunca nasil olucak
ayy cocuklar makinenin tepesinden inmediler0:))islak kanepeye tirmanip durdular:)))
:))))hadi bakalimheyyyoooooooo özledim gı seni
yawww valla sen 3 bebeyle hala temizsin ben kendimden utanıyorum.... çok gaza geldim bütüngece temizlik yapıcam..... süper sonuik hatun :))) maşallah....
valla mi sagolasin canim ben de sizi ozledim:))eski gunlerimdeki gibi olamasam da yavas yavas yaklasiyorum:))toplansin bakalim eski takim:)))BirTutamMutluluk20 valla buradaysan ben de kesin burada olurum. tanımadan özlediğim insanlardansın :)
btlbetul sen de öyle. Senin şu evrene açılan diğer kapının olduğu küçük odanın ucu bizim eve açılıyor bence, fazla ütopik düşünme
Bizim de yolumuz yapılıyordu, inanılmaz tozdu her yer. Benim de önümüzdeki haftalarda misafirim olacağı için, evi bir dip köşe yapmak istiyorum. nereden başlasam bilmiyorum ama niyetim var.
Bakalım işten eve gidince ne isteyecek canım, neler yapıp nelerden vazgeçeceğim bilmiyorum. Ayrıca kızım da izin verecek mi, orası meçhul.
Ne kadar çok bahanem var temizlik yapmamak için...
BirTutamMutluluk20 valla buradaysan ben de kesin burada olurum. tanımadan özlediğim insanlardansın :)
btlbetul sen de öyle. Senin şu evrene açılan diğer kapının olduğu küçük odanın ucu bizim eve açılıyor bence, fazla ütopik düşünme
Bizim de yolumuz yapılıyordu, inanılmaz tozdu her yer. Benim de önümüzdeki haftalarda misafirim olacağı için, evi bir dip köşe yapmak istiyorum. nereden başlasam bilmiyorum ama niyetim var.
Bakalım işten eve gidince ne isteyecek canım, neler yapıp nelerden vazgeçeceğim bilmiyorum. Ayrıca kızım da izin verecek mi, orası meçhul.
Ne kadar çok bahanem var temizlik yapmamak için...
:))))hadi bakalim
aksama uzunca rapor bekliyorum o zaman:)senin kuslardan ne haber bebeleri var mi:)))
valla mi sagolasin canim ben de sizi ozledim:))eski gunlerimdeki gibi olamasam da yavas yavas yaklasiyorum:))toplansin bakalim eski takim:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?