- 24 Kasım 2013
- 2.356
- 757
- 148
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #29.941
Kimseler yok mu burada...
bende kendime çeki düzen vereyim diye geldim buraya
Çalılıyorum ve bebeğim hem iş hem ev işi yıpratıcı oluyor.
Evet ya.. akşama iş yapmayı seviyorum ben ama bu seferde çocuk uyanacak diye birşey yapamıyorm fazlaSıcaklardan pek bi iş yapan yok galiba bende iki bisey yapıorum sora bayilcak gibi oluyorum havada serinleyince çocukları parka götür bayadır adam gibi iş yapamiyorum
Evet ya.. akşama iş yapmayı seviyorum ben ama bu seferde çocuk uyanacak diye birşey yapamıyorm fazla
Bizim parkda fasulye ayıklayan bezelye ayıran anneler var :)
Dimii ya . Onların cocukları büüyümüş ama tek basına bırakmıyorlar eşlik ederken ev işlerini de görüyorlar:) bizim daha vaktimiz var o mertebeye ulaşmak içim:) onlarda iyiymiş valla ben parkta durmadan iki cocuk peşinde koşturuyorum
Selam Bayanlar;
Çalışan bir bayanım cumartesi günleri yarım gün çalışıp geldikten sonra temizliğe girişiyorum.Yani Haftada bir dipli bucaklı temizlik yapacak vaktim oluyor ancak. Her şey iyi hoşta şu duşa kabin temizlemekten resmen nefret eder oldum. Camım düz temizlik günü cifle ovuyorum sonra bol tazyikli suyla akıtıp siliyorum. o gün iyi hoş güzel temiz :) ama akşam duşa gir çık yine aynı şey.. sizler neler yapıyorsunuz bu duşa kabin için :) Lütfen yardımcı olur musunuz
bulaşık makınasında parlatıcı yerine sirke kullanıyorum canım sirkede iş görür mü acaba..Canım ben cifledikten sonra birde b.makine parlaticisiyla siliyorum tertemiz yani su lekesi felan kalmıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?