En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
Merhaba kızlar önceden yazıyordum yopige ama sonra hamilelik girdi araya şimdi 50 günlük oldu oğlum bide 3 yaşında bi oğlum var. Eski düzenli günlerime dönmek için gaza ihtiyacım var sanırım soluğu burda aldım zor olacak 2 çocukla ama başaracağım inşallah
Bu gu mutfak topladım balkonu yıkadım çamaşır astım kurudu toplayıp katladım çorba yaptım oğlumu duyurdum yemegi var rahatım biraz
Aksama çocuklar yıkanacak bu günlük mutfağı da toplar yatarim artik

Günaydinnn
Dünün bildirimini yapip yeni islere girisicem insaallah dün mutfak haric komple bütün evi topladim süpürdüm sildim. Özellikle kücük odam biraz kiler gibi kullaniliyor. Baya ugrastim. Iki aydir el degmegen yerleri vardi, malum hamileligimin baslari zor geciyor
Oralari hallettim. Toz aldim. Koltuk derilerini sildim. Kuruyan camasirlarimi katladim kaldirdim. Büyük kücük kilimleri ve koltuk örtülerini silkeledim.Alisverise gittik, komsumuz evde olmadigindan bahceyi bn suluyorum tam bir saat sürüyor, bahceyi suladim.
Dün mutfaga hic girmedim. Mutfaga girince diger islerim kaliyo cünkü. Mutfak göcüyo şuan. Şimdi mutfaga giridicem. Sonrasi Allah kerim. kolay gelsin hepimize, kadir gecemiz mübarek olsun.

Günaydın hanımlar
Sabah erken kalkıyorum malum çocuklar oğlumu doyurdum mutfağı topladım
Yapılacaklar
Salonun ve yatak odasının tozu alınacak ev banyo ciflenecek akşam için yemek yapılacak büyük oğlumla etkinlik yapılacak tabi tüm bunlar küçük oğlum uyursa yapılacak
Herkese kolay gelsin

Reactions: thh
günaydin hanımlar bugunn oruçlu değilim ve bu akşam köye cıkıcaz bende evi topladım süpürdüm renkli çamaşırlar yıkandı birazdan beyazları atıcam
bulasık makınesi çalştırılcak
ve finişh olcak
geldiğimde kafam rahat olcak bayram sonrasında toz alma ve yer silme kalmış olacak geriye
şimdi kafam rahat işte

Merhaba hanımlar ben bugün ütü yaptım 4 posta kıyafet yikadim kuruttum mutfak dolaplarimi sildi wc lavabolari ovdum oglumla dışarı çıktık gezdik biraz

merhabalar bugun geldım evıme kalan camasırlarımı yıkadım yarında kapı onunu yıkıcam duzenlıcem ve evı süpürcem silicem
haftalık temızlk yani nedense koltukları ve camları silesim daha yok
Belki cuma günü koltuk ve camlara girişirim vaktım olursa
akşama astıgım renkli çamaşirları topluıcam katlıcam
rutın işlere devam yani :)

Merhaba hanımlar ben bugün 7posta çamaşır yikadim kuruttum aksama utuliycem evi sildim supurdum toz aldım şimdide dışarı cikicaz oğlumla

hanımlar ben yarını bekleyemedım haftalık temizliğimi tamamladım
toz aldım
koltuklarıda çektim süpürdüm sildim
geriye yarın kapı onu yıkanması ve asılı çamasrıların katlanması kaldı
bide wc banyo oh mıs kafam rahatladıya
gece iş yapmayı seviyorum sabaha güzel bi evde uyancam .d
iyi geceler

Ben siteye girmeyeli yeni uyeler gelmis hos gelmis.benim dr gideli ortada kaldim bilgisayardan giremez oldum telefindanda cok zor oluyo evdede hic vaktim olmuyo.neyse dun yaptiklarimla baslayayim.is cikisi cocuklarimi aldim eve yuruyerek gittim.markete ugradim.hemen balkonumu yikadim.evi kucuk supurgeyle supurdum .yeni aldigim silikonlu temizleyici ile toz aldim kokusuna bayildim.yine yeni aldigim beyaz sabun kokulu yuzey temizleyici ile yerleri sildim.temizlik koktu ev.annemle babam geldi yemek yetismrz diye kahvaltilik hazirladim yedik fazla durmadilar gittiler.makinaya camasir attim.bulasiklari makinaya dizdim.makinayi calistirdim.mutfagi toparladim.camasirlari balkona astim cay ictik yattik.darisi bugunr ins

Kimseler yok mu burada...
bende kendime çeki düzen vereyim diye geldim buraya
Çalılıyorum ve bebeğim hem iş hem ev işi yıpratıcı oluyor.

Sıcaklardan pek bi iş yapan yok galiba bende iki bisey yapıorum sora bayilcak gibi oluyorum havada serinleyince çocukları parka götür bayadır adam gibi iş yapamiyorum

Sıcaklardan pek bi iş yapan yok galiba bende iki bisey yapıorum sora bayilcak gibi oluyorum havada serinleyince çocukları parka götür bayadır adam gibi iş yapamiyorum
Evet ya.. akşama iş yapmayı seviyorum ben ama bu seferde çocuk uyanacak diye birşey yapamıyorm fazla
Bizim parkda fasulye ayıklayan bezelye ayıran anneler var :)

Günaydın bugün yapılacakları yazımda biraz motivasyon olsun
Kuruyan çamaşırlar toplanicak
Camasirlar makineye atılacak
Mutfak temizlenicek
Oğlumun nevresimler değişecek
Oyuncaklar toplanicak
Bugün bunları halledersem süpür silifke yarina birakicam

Selam Bayanlar;
Çalışan bir bayanım cumartesi günleri yarım gün çalışıp geldikten sonra temizliğe girişiyorum.Yani Haftada bir dipli bucaklı temizlik yapacak vaktim oluyor ancak. Her şey iyi hoşta şu duşa kabin temizlemekten resmen nefret eder oldum. Camım düz temizlik günü cifle ovuyorum sonra bol tazyikli suyla akıtıp siliyorum. o gün iyi hoş güzel temiz :) ama akşam duşa gir çık yine aynı şey.. sizler neler yapıyorsunuz bu duşa kabin için :) Lütfen yardımcı olur musunuz

Canım ben cifledikten sonra birde b.makine parlaticisiyla siliyorum tertemiz yani su lekesi felan kalmıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…