- 30 Mayıs 2008
- 1.584
- 2.488
- 658
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #29.601
Gecmis olsun...bu hastalik dinlenince cabuk geciyor..iyi istirahatler:))Evimi topladım çamaşırlarımı katladım yerine yerleştirdim .ortalıkta birşey bırakmadım .mutfak da toplu şükür.ıhlamur yaptım kendime şimdi biraz dinleneceğim. Burun akıntısı ve öksürük ile idare ediyorum.az uzandım çocuklar gelinceye kadar dinlensem yeter
Sağol canımGecmis
Gecmis olsun...bu hastalik dinlenince cabuk geciyor..iyi istirahatler:))
Cocuk odasi yatak odasi antre supruldu
Nevresimler çarşaflar yikanmisti katladim yerlestirdim
Wc paspasini makinaya atmistim serdim
Tekrar camasir attim kisa programda..bitince renkliler atilacak
Oglumu uyutuyorum,uyuyunca devamm
Allah kolaylık versin canım çalışıp ev işi yetiştirmek çok zordurdün eve geldim ki kaynanam bulaşıkları yıkamış,evi toparlamış,hiç beklemiyodum ben şok tabi.yoğurtlu çorbam vardı yanına spagetti yaptım,yeşillik,komposto yedik,bulaşık makinasındaki temizleri yerleştirdim,kirlileri dizdim,mutfağı toparladım,kahve yaptım,mısır patlattık çocuklarla ilgilendim,yarın doktorum yok bende izin aldım.sabah kahvaltıya arkadaşıma gitcem,öğlenden akşama kadarda temizlik yapmam lazım ,ev berbat
Oh ne güzel yaa benim hiç canm istemiyoooohanımlar işlerimi yaptım sayılır kk da takılıyorum .bi yemek yapmam lazım ama ne işte onu bilmiyorum
Taşınacakti herhalde interneti bağlanamadı yoksa gelirdi mutlaka .kızı vardıOh ne güzel yaa benim hiç canm istemiyoooobu arada @yorgunanneanne hiç gelmiyor acaba ne yaptı ev işini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?