En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
Evimi topladım çamaşırlarımı katladım yerine yerleştirdim .ortalıkta birşey bırakmadım .mutfak da toplu şükür.ıhlamur yaptım kendime şimdi biraz dinleneceğim. Burun akıntısı ve öksürük ile idare ediyorum.az uzandım çocuklar gelinceye kadar dinlensem yeter

Gecmis
Gecmis olsun...bu hastalik dinlenince cabuk geciyor..iyi istirahatler:))

Cocuk odasi yatak odasi antre supruldu
Nevresimler çarşaflar yikanmisti katladim yerlestirdim
Wc paspasini makinaya atmistim serdim
Tekrar camasir attim kisa programda..bitince renkliler atilacak
Oglumu uyutuyorum,uyuyunca devamm

Sağol canım

cmt lazere gittim,sonra balık alıp eve geçtim kaynanam zaten bendeydi kayınbabam dedemide aldı geldi hep birlikte hamsi tava yaptım yedik,mutfağı çamaşır suyuyla temizledim,çay,çerez,meyve derken onlar gitti bende hemen yattım.Pazar günü temizlik yapacaktım güya dip köşe ama eşim beni sinir etti hiç bi iş yapmadım

Tum ev süprüldü
Silindi
Buyuk balkon silindi
Wc yikandi
Camasirlar serildi
Kuruyanlar yerlesti
Mutfak toplandi
Yumurtali ispanak yapildi yemek sonrasi tekrar mutfak toplandi
Ocak,masa tezgah guzelce silindi
Toz alincak kaldi
Aksam da arkads komsu aradi ayni sitedeyiz ona gittim,kabartma tozlu pogaca yaptim misafiri gelcekmis...

dün eve geldim ki kaynanam bulaşıkları yıkamış,evi toparlamış,hiç beklemiyodum ben şok tabi.yoğurtlu çorbam vardı yanına spagetti yaptım,yeşillik,komposto yedik,bulaşık makinasındaki temizleri yerleştirdim,kirlileri dizdim,mutfağı toparladım,kahve yaptım,mısır patlattık çocuklarla ilgilendim,yarın doktorum yok bende izin aldım.sabah kahvaltıya arkadaşıma gitcem,öğlenden akşama kadarda temizlik yapmam lazım ,ev berbat

Allah kolaylık versin canım çalışıp ev işi yetiştirmek çok zordur
Bugün tencere dolabımı iç dış sildim bardak rafına el attım çay bardaklarını çamaşır suyuna koydum dolabı sildim bi raf ta kupaların olduğu tarafı sildim şimdi bi kahve molası verdim inşallah daha da yapabilirim yine iş yapmama aşkı var içindenasıl geçecek bu duygu bilemiyorum az az ii yapayım da bari biraz içim rahatlasın

Bende bugün evleri temizlicem
önce makineye çamaşır atıcam
bulaşık mak boşaltıcam
kuruyan çamaşırları yerine yerleştiricem
dağınıklık toplanıcak
yatak odası toplanıcak
bütün odalar süpürülecek/silinicek
banyo/wc temizlenicek
havlular değiştirilecek
aynalar silinicek
çiçekler sulanıcak
birkaç parça ütü yapılıcak
çöpler atılıcak
tozlar alınıcak

daha sonra evden taşınma işleri başlıcak
tüller halılar yıkanıcak vs vs

Evi topladım makineye çamaşır attım .salonu süpürdüm görüne yerleri sildim eşyaların tozunu aldım .tuvaleti banyoyu temizledim banyonun yerini sildim lavaboları ovdum.mutfağa girdim hem topladım hem yemek hazırlığını yaptım .sütçüm geldi birazını yoğurt mayaladım kalanını kavanozladım.biten çamaşırları astım .bulaşık makinesini boşalttım .

Yatak odası ve mutfağın camlarını sildim oğlumu uyutUP markete gidip geldim yemek koydum ocağa kuru fasulye pilav bir yandan da mutfaktaki dağınıklığı topladım yıkanan bardakları yerleştirdim baya bi zamandır yapmak istediğim süt reçeli için sütü koydum bakalım şimdş onun başındayım nasıl bir şey çıkacak ortaya

Hayirli aksamlar
Ortaligi topladim
Sular yoktu,gelince mutfagi topladim
Yigurt corbasi,musakka,pilav, komposto,salata hazirladim,makinayi calistirdim kirlileri dizip,elde de yikadim bi kac parca
Ev supurdum
Oturma odasinin ve antredeki aynanin tozunu aldim
Oglumu yikadim
Banyoyu yikadim,lavabosunu ovdum
Bulasik makinasini bosalttim
Yeni aldigim bi kac parca kiyafeti kisa programda yikadim.,serdim
Kuruyan çamaşırlari yerlestirdim
5 tane esarbimi elimde yikadim
Kayınvalidemleri cagirmistim yemege
Cay fasli vs....
Genel itibariyle cokk yorgunum hep kosturmaca yetisemiyrum bünyem dayanmiyo ama hic degisen bisek yok
Gozum hep yataktaydi bugun uykum vardi oglumu uyuttum
ama isler kalacagi icin yatamadim...
Zoraki yapiyrum isleri(

Cok yorgunum kizlar canim cikti resmen...dun eve geldim evi toparladim yemek hazirladim yedik kirlileri makinaya koydum.mutfak dolaplarini sildim beyaz esyalari sildim davlumbazi tezgah arasi fayanslari ve tezgahi cifledim.wc yi duvarlariyla birlikte cifledim mis gibi parladi.mutfak dolabindan erzaklari koydugum dolabin icini sildim yerlestirdim.bugunde oglumla esim gittiler bende kizimla 10 a kadar uyudum sonra kahvalti yaptik.bualsiklari makinaya yerlestirdim makinayi calistirdim.avizeleri ve kapilari sildim oglum geldi ona yemek hazirladim bizde kizimla atistirdik tekrar bulasiklari kaldirdim oglumu okula gonderdim.camlari sildim 1 aydir silmiyordum cok kirlenmislerdi.kanepe bazalari cektim halilari kaldirdim altlarini guzelce supurdum sildim toz aldim halilari iice supurdukten sonra trkrar serdim.iki makina camasir yikandi astim balkona .banyo balkon cifledim camasir suyuyla yrmek yapacak halim kalmadi

dün eve gittim ev topluydu fazla uğraşmadım,kayanam gitmedi,önceki günden kıyma çıkarmıştım,kaynanamla köftelik yoğurduk kıymayı fazla yaptık 3 yemelik hazırlayıp dondurucuya kaldırdım.Akşamada köfte patates domates biber kızarrtım salata yaptım,turşuyla çayla birlikte yedik.Mutfağı toparladım,bulaşıkları dizdim,çay kahve meyve faslından sonra kaynanamlar gittiler.Sabahta çamaşırları katladım kız uyanacak diye kaldıramadım bile.

Bugün hızlıca evi toplayıp okula gittim .kızımla karnesini aldık evr geldik en basitinden mantı yaptım çocuklsrı yedirdim sonra bugünü kişisel bakıma ayırdım kuaföre gittim saçlarımı kestirdim fönlettim bıyık ve çene altında ki tüyleri aldırdım .eve geldim.bugün hava bildiğin ayaz dışarısı buz gibi gelirken bakkaldan lattle aldım çocuklarla sıcak sıcak içeriz şimdi.karneler güzel hsmdolsun.dün koltuk örtülerini yıkamıştım onlsrı sericem.çamaşır katlıycam .oturur bugün tv keyfi yaparız ailece bsşka da bişey yok şimdilik .

Ya yine pek bişey yapamadım vaktim genelde mutfakta geçti dolma ile uğraştım sağlık ocağına gittim şeker testi için boş bi gün oldu dün yatakları topladım.nevresimlerini değiştirdim çamaşır serdim bugün o kuruyan ları alıp kaldırcam inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…