- 30 Mart 2016
- 262
- 432
- 33
- 36
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #29.501
Çok geçmiş olsun canım nasıl insanlar yaa allah korusun iyiki hemen aramışsınolaylar hiç eksik olmuyo kızlar.cuma günü evdeki cep telefonuna msj geldi,kartınızdan ... tutarında alışveriş yapılmıştır,işlem size ait değilse bankayı arayın diye.hemen aradım tabi ama ben arayana kadar 4 dk da 4 işlem yaparak 300 e yakın ödeme yapıldı.Kartımı hemen iptal ettirdim.Netten yapptığım alışverişlerde site ne kadar güvenilir olursa olsun bilgisayarıma virüs yollayarak kartımı kopyalamışlar ve ist. avea şubesinden fatura ödemişler.Ben farkına varmasan daha ne kadar param gidecekti kim bilir.Netten alışveriş yapacaım zaman kartımı açıyordum sonra tekrar kapatıyordum ama bu bile fayda etmedi.Dünde bankaya gidip itiraz dilekçesi doldurdum,şifresiz işlem olduğundan paramı iade edecekler ama en az 2 ayı buluyormuş.Netten alışveriş yaparken sanal kart diye bişi varmış ondan kullanın kızlar aklınızda bulunsun.
Çok geçmiş olsun .allah beterinden korusunolaylar hiç eksik olmuyo kızlar.cuma günü evdeki cep telefonuna msj geldi,kartınızdan ... tutarında alışveriş yapılmıştır,işlem size ait değilse bankayı arayın diye.hemen aradım tabi ama ben arayana kadar 4 dk da 4 işlem yaparak 300 e yakın ödeme yapıldı.Kartımı hemen iptal ettirdim.Netten yapptığım alışverişlerde site ne kadar güvenilir olursa olsun bilgisayarıma virüs yollayarak kartımı kopyalamışlar ve ist. avea şubesinden fatura ödemişler.Ben farkına varmasan daha ne kadar param gidecekti kim bilir.Netten alışveriş yapacaım zaman kartımı açıyordum sonra tekrar kapatıyordum ama bu bile fayda etmedi.Dünde bankaya gidip itiraz dilekçesi doldurdum,şifresiz işlem olduğundan paramı iade edecekler ama en az 2 ayı buluyormuş.Netten alışveriş yaparken sanal kart diye bişi varmış ondan kullanın kızlar aklınızda bulunsun.
aslında bu yaptıklarını planlı yapsan daha çabuk biter işin eminim 3 saatte bitirirsin.mesela 8:30 kahvaltı 8:30 9:00 evi toparlama gibi saate uymak için koşturarak iş yapıyosun kalan vakit sana kalıyo*Bugün hayli yoruldum avartmıyorum tam 6 saat hiç oturmadan yaptm bunları,5 saat sınırı 1 saat fazla yaptm*
Kahvaltı hazırladım
Evi topladım
Bulaşık Makinesini boşalttım doldurdum
Ocağı sildim
Bulaşık Makinesini boşaltım doldurdum
Tezgahı boşalttım sildim
Ocağı sildim
Etrafını sildim
Dolapları dışardan sildim
Mutfağın Halısını balkona kaldırdım
Mutfağın yerlerini sildim
Beyaz eşyaları çektim arkalarını sildim
Sonra cifle sildim bir güzel
Halıyı silkeledim serdim
Çöpü attım
Yemek yaptım
Bulaşık makinesini boşalttım doldurdum
Makinaya çamaşır attım,astım
Elinize saglik valla agzim sulandi umarim tadi da bi o kadar guzel olmustur hemen deneyecegim.Eki Görüntüle 1926196
Dayanıyor canım.ben 10 gün kadar beklettiğimi biliyorum.bir bütün mor lahanaya bir limon göz kararı damak tadınıza göre tuz zeytin yağı sirke ve 1-2 çorba kaşığı şeker ile karıştırıp kavonaza koyuyorum.tekrar tekrar uğraşmak zorunda kalmıyorum her seferinde.büyük kolaylık.dur bi resminide çekip atayım .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?