En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
olaylar hiç eksik olmuyo kızlar.cuma günü evdeki cep telefonuna msj geldi,kartınızdan ... tutarında alışveriş yapılmıştır,işlem size ait değilse bankayı arayın diye.hemen aradım tabi ama ben arayana kadar 4 dk da 4 işlem yaparak 300 e yakın ödeme yapıldı.Kartımı hemen iptal ettirdim.Netten yapptığım alışverişlerde site ne kadar güvenilir olursa olsun bilgisayarıma virüs yollayarak kartımı kopyalamışlar ve ist. avea şubesinden fatura ödemişler.Ben farkına varmasan daha ne kadar param gidecekti kim bilir.Netten alışveriş yapacaım zaman kartımı açıyordum sonra tekrar kapatıyordum ama bu bile fayda etmedi.Dünde bankaya gidip itiraz dilekçesi doldurdum,şifresiz işlem olduğundan paramı iade edecekler ama en az 2 ayı buluyormuş.Netten alışveriş yaparken sanal kart diye bişi varmış ondan kullanın kızlar aklınızda bulunsun.

şimdi hafta sonu yaptıklarımı anlatayım.cmt iş yapcam diye hevesle saat 3 buçuk gibi eve geldim.Ama kızım rahat bırakmadı.Zaten 1 haftadır ateşlendiğinden uykumuz yoktu,(üstüne birde döküntüler başladı vücudunda.Ateşli döküntülü hastalık diye bişi geçirdi kızamık gibi ama bulaşıcı değildi,çok şükür atlattık sayılır)iş yaptırmayınca bana hadi yatalım en iyisi dedim,yattık uyuduk kızımla zaten cumadan kalan yemekler vardı,akşamda onları yedik.iki makina çamaşır yıkandı onları eve peteklerin üzerine astım.Mutfak dolaplarını güzelce sildim,tezgah ve davlumbazı çamaşır suyuyla cifledim.Yemek bulaşık çay derken uyku vakti geldi,pazar sabahı kahvaltı yaptıktan sonra çamaşırları topladım,kahvaltı masasını toparladım,iki makina daha çamaşır yıkandı onlarıda eve serdim.Eşim baktı çocuklar bana iş yaptırmıyo hava güzeldi çocukları aldı dışarı çıktı.Evi dip köşe kanepe baza altlarını halıları kaldırarak süpürdüm,sildim,toz aldım.Wc yıkadım,kuruyan çamaşırları topladım,katlayıp yerleştirdim.Ütü yaptım,poğaça yaptım kahvaltıda yemek için.Yemek yaptım,yemek bulaşık ,çay yine uyku vakti geldi,çocukları banyo yaptırıp yattım,halim kalmamıştı,pzt işe başladığımda bacaklarım hamlamıştı.

Çok geçmiş olsun canım nasıl insanlar yaa allah korusun iyiki hemen aramışsın

Evi topladım Toz aldım çamaşır katladım yerleştirmedim daha bi makina çamaşır yıkandı onu astım mutfağı topladım markete gittim yufka aldım börek hazırladım iki gündür kaloriferler yanmıyor arıza var ev baya soğuk hiç kımıldamak gelmiyor içimden

*Bugün hayli yoruldum avartmıyorum tam 6 saat hiç oturmadan yaptm bunları,5 saat sınırı 1 saat fazla yaptm *

Kahvaltı hazırladım
Evi topladım
Bulaşık Makinesini boşalttım doldurdum
Ocağı sildim
Bulaşık Makinesini boşaltım doldurdum
Tezgahı boşalttım sildim
Ocağı sildim
Etrafını sildim
Dolapları dışardan sildim
Mutfağın Halısını balkona kaldırdım
Mutfağın yerlerini sildim
Beyaz eşyaları çektim arkalarını sildim
Sonra cifle sildim bir güzel
Halıyı silkeledim serdim
Çöpü attım
Yemek yaptım
Bulaşık makinesini boşalttım doldurdum
Makinaya çamaşır attım,astım

Çok geçmiş olsun .allah beterinden korusun

aslında bu yaptıklarını planlı yapsan daha çabuk biter işin eminim 3 saatte bitirirsin.mesela 8:30 kahvaltı 8:30 9:00 evi toparlama gibi saate uymak için koşturarak iş yapıyosun kalan vakit sana kalıyo

Elinize saglik valla agzim sulandi umarim tadi da bi o kadar guzel olmustur hemen deneyecegim.

Bugun;
Kahvalti hazirladim
Evi supurdum
Banyoyu ,dusakabini, kuveti ovdum sildim.
Banyo duvarlarini sildim antredeki haliyi fircaladim.
Makineye tul attim.
Yemek yaptim sonra esim geldi yedik oturduk animasyon seyrettik bizim bicirikla. Sonra tezgahi topla bulasik makinesini doldur elde yikanacaklari yika ocagi aspratoru sil derken oturdum 2 saat kkda takiliyom.
Esimle kizim uyuyor birazdan yatarim insaallah.
6 da kalkicam kahvalti hazirlicam disciye gitcem kalan tuller di evi sildi supurdu derken yarin ki isler beni bekler.

Bugün pek iş yapamadım.oğlum sürekli ağladı oturma odasını çocuk odasını antre ve mutfağı süpürdüm bulaşık makinesini boşalttım kirlileri koydum çamaşır astım geçen gün battaniye yıkamıştım onu salona serdim tamamen kurusun diye

Bugün market pazar alışverişi yaptım geldim.aldıklarımı yerleştirdim .mutfağı salonu süpürdüm .yerlerini bir su sildim.bi makine çamaşır astım .çocuklar okuldan gelince bir makine çamaşır daha attım yıkanıyor.bulaşık makinesini çalıştırdım .banyoda lavaboyu ovdum yerlerini sildim.giysi dolabım biraz karışmış gibiydi tekrar bütğn kıyafetleri döktüm tekrar yerleştirdim .havalar çok soğuk valla hiç iş yapasım gelmiyor hepsi mecburiyetten

Şu aralar resmen pis,pasaklı mod= ben
Sımaara yoğunlaştım böyle mutluda deilim temizliğe bi başlasam gün bitiyor napcağımı şaşırdım
Yarın için ufak bi liste hazırladım uyarsam inşallah yazarım

Yarın Yapılacaklar

Ev süpürülcek
Koltuk örtüleri silkelenicek
Vileda ile yerleri silicem
Toz alıcam
Çöpleri atıcam
Banyo,wc yıkıcam
Mutfağım toparlicam

Günaydın.haftasonu gezme tozma olunca bugün Pazartesi ya bismillah deyip eve girişiyorum.kahvaltımı yapayım halıları terasa çıkartıp silkeleyeceğim salon hariç.üst hole yeni yolluk aldım hafta sonu. yerleri güzelce silip onu sereceğim .mutfak banyo temizlenecek ortalık tozu alınacak v.s.akşama bildirimler le burdayım inşsllah.herkese kolay gelsin

Merhaba kızlar bugün sabah kızımıokula gönderdikten sonra yatağını topladım sonra bizim yatağı tuvaleti domestosladım lavabosunu yıkadım banyodaki lavabo ve klozetİ domestosladım dolabın tozunu aldım aynaları sildim bütün evi Dip köşe süpürdüm toz aldım mutfağı topladım çamaşır serdim balkondaki hafif nemlileri salona serdim kızımın dolabının bir bölümünü düzenledim çok şükür iş yapmaya başladım

Bugün nerdeyse şu 1 saat öncesine kadar anca bitirdim işlerimi..
İlk defa anemde bana yardım etti beraber yaptık işleri annişimle

Bulaşık Makinesini doldurdum
Bulaşık yıkadım
Evi Süpürdük
Sildik
Toz aldık
Perdeleri yıkadık
2 odanın ki hariç
Annem mutfağın halısı sildi,Silkeledik halıları bi güzel tozlarını attık
Çekyat örtülerini silkeledim serdim
Bi kaç duvarı sildik
Abimin araba koleksiyonun tozunu aldım

Banyolar Yarına kaldı geberdim çünkü

Halılarımı silkeledim sermeden yerlerini sildim .yatakları topladım .evi süpürdüm odaları tek tek dolaştım herşeyi yerli yerine yerleştirdim toz alınacak yerlerin tozunu aldım yıkananlar ütülenenler hepsini yerine yerleştirdim.ortalıkta hiçbirşey bırakmadım fazlalık .5 dakika odaları bi havalandırdım.tuvalet ve banyoyu temizledim sildim .bir çorba ve fırında yumurtalı pazı pişirdim .mutfsk tezgahını tekrar topladım .bugğnlük bu kadar .ev tertemiz oldu şükür .

Iki katı komple süpürdüm görünen yerleri sildim.tuvaleti yıkadım banyoyu sildim havlularını değiştim yeni havlu taktım.birkaç parça kıyafet vardı sağda solda yerlerine katladım koydum .koltuk örtülerini silkeledim tekrar serdim.mutfak da kahvaltıdan kalan buldşıkları makineye yerleştirdim tezgahı sildim ankastrelerin üzerinden bir bez geçtim kirli değillerdi zaten parladılar . Şu an bütün odalarım toplu yataklar düzgün etrafta bş tane fazlalık yok Ohhh Hayat bana gğzel.akşşamda misafir oturmasına gideceğiz yemek de yapmam dünden çorbam var.sizler nerelerdesiniz bakim

Selamlar hanimlar kac gundur yazmiyrdum...fena grip olsum yattim iki gun oksuruk hala var ama iyiyim şükür
Dun yaptiklarim
Yerler süprüldü (halilar yok yikamaya verdim)
Yerler silindi
Renkliler yikandi serildi
Yastik atildi makinaya koltugun
Mutfaktaki yolluk kilim yikandi serildi
Ispanak yikandi
Yemek yapildi
Oglum banyo yaptirldi
Oncesi gunlerde de mutfak oturma odsi,cocuk odasi ve yatak odasi tulleri yikandi takildi,camlari silindi...temizlik yapiyrum...

Bugun kuRstan geldim.oglumu uyuttum,karnimi doyurdum uzandim koltuga yatiyrum işler duruyo....

Ispanak dogranacak
Patates haslanip kavrulacak
Kuruan çamaşırlar katlanip yerlesecek
Mutfak toplanacak,bulsik makinasi boşaltılacak
Ev suprulecek..halilar gelirse silinip serilecek
Wc yikanicak paspasi da
Cok calismam lazim çokk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…