En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
evet ya sular olmayınca zor

selam kizlar topiginiz hayirli olsun bende dun dip kose her odayi cektirdim beyazlar yikandi onlar serildi mutfak temizlendi her yer camasir suyuyla silindi ocak masa silindi tozlar alindi paspaslar cirpildi kanepenin derileri silindi cocuk odasi temizlendi kizimin kiyafetler yikandi onlar serildi bugunde tuvalet banyo yikancak renkliler yikancak mutcak toplancak camasir katlancak tabi en ayikabilirsem

Evet canım zor oluyo ama haberimiz vardı kesileceğinden onun için evde bulduğum bütün bidon şişeleri doldurdum tabiki de musluktaki gibi rahat olmuyo
benim yoktu ya deponun suyunu kulanmışız bir gün ondan sonra fark etim
komşular da söylemedi allah tan alınmış suyum vardı da idare etik içmere hazır su aldım

selam hanımlarkendime temizlik topiği açmıştım ama aktif topikler olduğu için ilgi görmedi. ben de aranıza katılayım bari hı?

Hoş geldiniz kızlar

Sende artık ayrılma buralardan

hoş geldin

Kolay gelsin kızlar ben tam başlayamadım oğlumla oynuyorum bırakmıyor beni canı sıkılıyor yatakları topladım bi makina çamaşır astım bir makina daha çalıştırdım buzdolabının bir rafını sildim dünde iki raf temizlemiştim bakalım artık gün içinde neler yaparsam artık

ay evet buz dolabin ici disi silinek daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…