- 25 Temmuz 2013
- 8.103
- 17.428
- 448
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #29.081
evet ya sular olmayınca zorSelamlar hanımlar
Kaç gündür yazamadım cumartesi günü yeğenim ile birlikte çocukların oyuncaklarını ayırdık bebekleri legoları arabaları hepsini ayırdık atılacakları seçtik daha sonra giyilmeyen kıyafetleri seçtik pazar günü evi toparladım sular yoktu dün ise banyo havlularını ve çarşaf dolabını düzenledim evi süpürdüm toz aldım mutfağı topladım makinayı çalıştırdım
Evet canım zor oluyo ama haberimiz vardı kesileceğinden onun için evde bulduğum bütün bidon şişeleri doldurdumevet ya sular olmayınca zor
benim yoktu ya deponun suyunu kulanmışız bir gün ondan sonra fark etimEvet canım zor oluyo ama haberimiz vardı kesileceğinden onun için evde bulduğum bütün bidon şişeleri doldurdumtabiki de musluktaki gibi rahat olmuyo
selam hanımlarkendime temizlik topiği açmıştım ama aktif topikler olduğu için ilgi görmedi. ben de aranıza katılayım bari hı?
Hoş geldiniz kızlarselam kizlar topiginiz hayirli olsun bende dun dip kose her odayi cektirdim beyazlar yikandi onlar serildi mutfak temizlendi her yer camasir suyuyla silindi ocak masa silindi tozlar alindi paspaslar cirpildi kanepenin derileri silindi cocuk odasi temizlendi kizimin kiyafetler yikandi onlar serildi bugunde tuvalet banyo yikancak renkliler yikancak mutcak toplancak camasir katlancak tabi en ayikabilirsem
Sende artık ayrılma buralardanHoşgeldin canım da buralarda sessiz kalıyo bazen umarım hareket gelir.brn çalışsn bi bayan olmadığım için ev işinden yana bi sıkıntım yok ama günlük rutin işler illaki yapılıyor .düzenş bende severim karışıklıktan hoşlanmıyorum oturup nefes almaya çalıştığım ortam toplu olursa daha bi mutluyım.heleki dışardan geldiğim zaman mutfsk salon toplu ve tertemiz olunca keyfime diyecek yok.
hoş geldinselam kizlar topiginiz hayirli olsun bende dun dip kose her odayi cektirdim beyazlar yikandi onlar serildi mutfak temizlendi her yer camasir suyuyla silindi ocak masa silindi tozlar alindi paspaslar cirpildi kanepenin derileri silindi cocuk odasi temizlendi kizimin kiyafetler yikandi onlar serildi bugunde tuvalet banyo yikancak renkliler yikancak mutcak toplancak camasir katlancak tabi en ayikabilirsem
tesekkur ederimhoş geldin
bencede ayrılmasınlarHoş geldiniz kızlar
Sende artık ayrılma buralardan
teskkur ederim yok ayrilmayiz insallah :)Evet canım zor oluyo ama haberimiz vardı kesileceğinden onun için evde bulduğum bütün bidon şişeleri doldurdumtabiki de musluktaki gibi rahat olmuyo
ben kalkacayım canım kalkalımtemizlige baslayanlar varmi
amin cok sagol canim valla zor oluyo sicacik yatagi birakmak :) erken kalkinca daha dinc oluyorum oglen olmadan bitiyo ama bu saate kalinca zor gelio :)ben kalkacayım canım kalkalımrabim bebegini kucagına allmayı nasip etsin
ben kaltım iş çokamin cok sagol canim valla zor oluyo sicacik yatagi birakmak :) erken kalkinca daha dinc oluyorum oglen olmadan bitiyo ama bu saate kalinca zor gelio :)
gercekten 6 cocuk annesi ve anneannemisinizben kaltım iş çok
bende simdi gircem mutfagaGğn içinde gene yazarım.
ay evet buz dolabin ici disi silinek dahaKolay gelsin kızlar ben tam başlayamadım oğlumla oynuyorum bırakmıyor beni canı sıkılıyor yatakları topladım bi makina çamaşır astım bir makina daha çalıştırdım buzdolabının bir rafını sildim dünde iki raf temizlemiştim baalım artık gün içinde neler yaparsam artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?