- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #28.661
Hanımlar merhaba
Temizlik konusunda sanırım hepinizin bilgilerine ihtiyacım var.
Normalde topiğe yazamıyorum, yazmadığım için cevap verilmez diye bir kuralınız yoktur umarım
Temizlikle pek haşır neşir değilim aslında.
Genel olarak ev süpürüp silmeden ve toz almadan başka bir şey yapamadım bu nedenle bu haftaiçi temizlikçi gelecek evime
Benim sorunum, neresi hangi deterjanla silinir?
Mesela pencere kenarları ciflenirse temiz olur mu? Camları silmek için ne kullanmak gerek? Çamaşır suyu ile silebileceğim yerler neresi.
Mutfak dolaplarını silerken ne kullanmalıyım?
Davlumbazın yağlanmış kısmı ne ile temizlenir.
Bir de koltuklar :) hangi marka ne kullanmalıyım.
(koltuklarım bu ara tüyleniyor neden olduğunu anlamadım. o yüzden sildireceğim. geçer değil mi)
Beni aydınlatır mısınız rica etsem
Pencereleri mi şampuanla siliyorsunuz
İlk defa duydum
Normal bildiğimiz şampuan di mi elidor, dove, panten vs gibi
Ersağ genel temizlik nedir acaba
aynen canım kolay gelsinGünaydın herkeze dün dip köşe sil süpür yapıldı bugünde mutfak toplanicak tezgahı bi güzel silinicek çamaşırlar yıkanıcak daginiklar toplanicak yemek yapilicak bi sürü is var
aynen canım kolay gelsin
Dünkü saydıklarımın bir kısmını yapamadım çünkü öğrencilere kiraya verdğimiz eve bakmaya gittik öğrenciler çıktı ama resmen evin içine etmişler.Allah ım o mutfat tezgahı beyazdan bildiğiniz yağ sarısına dönmüş,ev berbat olmuş,temizlik için birini çağırdım temizlik malzemelerinide aldım koydum bakalım inş temiz olur.Birde gece yine fare kovaladım.Evde zaten yapışkanlı tuzak vardı yeni girmiş eve herhalde gece kızı emzirirken bazayı kemiriyodu yaratıkhemen 4 tane daha yapışkan sürdüm kartona,sabaha yapıştı çok şükür hatta değişiklik olsun dedim birde kertenkele yakaladım kapının önüne koyduğum kartona yapışmış oda.Bıktım artık bu fareden yahu.1 aydır yoktu ne güzel tam temizliyorum evi ne güzel nerden geliyo anlamadım bütün delikleri kapattık silikonla minicik bişi fındık faresiymiş,lağım faresi olsa büyük olurmuş.Amannn Allah yardımcım olsun
yoo müstakil değil ama bodrum kat yani bodrum kat ama altta bi kat daha var balkonum falan var yüksekliği 2. kat gibi yani.Nevşehirde ev yapacak yer kalmayınca dağı delip ev yaptılar benim evde dağda diyebilirim.Geçen yılda akreple çok uğraşmıştım,bu yılda fare bakalım seneye nolcak,eşim evi değiştirelim diyo ama 11 yıllık evliyilm 11 yıldır borç ödemekten bıktım zaten evin daha 8 yıl daha kredisi var ,bu evim 2 yıllık yeni bina ama dağda olduğu için uygun şimdi tekrar ev almaya kalksam birsürü borca gircez bilmiyorum valla hayırlısı olsun .Ayrıca dün hiç bir iş yapmadım bulaşıklar bile makinaya dizilmedicanım eviniz müstakil filan mı nasıl geliyor öyle ya.
yoo müstakil değil ama bodrum kat yani bodrum kat ama altta bi kat daha var balkonum falan var yüksekliği 2. kat gibi yani.Nevşehirde ev yapacak yer kalmayınca dağı delip ev yaptılar benim evde dağda diyebilirim.Geçen yılda akreple çok uğraşmıştım,bu yılda fare bakalım seneye nolcak,eşim evi değiştirelim diyo ama 11 yıllık evliyilm 11 yıldır borç ödemekten bıktım zaten evin daha 8 yıl daha kredisi var ,bu evim 2 yıllık yeni bina ama dağda olduğu için uygun şimdi tekrar ev almaya kalksam birsürü borca gircez bilmiyorum valla hayırlısı olsun .Ayrıca dün hiç bir iş yapmadım bulaşıklar bile makinaya dizilmedi
aşallah. Kac yasındasınız? :)kızlar günaydın bugünkü işlerim bulaşık makinasını boşalmak
çamaşır sermek oturma odasının halılarını ve halıfilesi yıkamaya göndermek
bozulan televizyon atmak sepasınıda boşalan odayı süpürüp silmek yapa bilirsem
camın silmek perdesini yıkamak dün yaptıklarım üç balkon yıkandı banyo dip bucak temizlendi
üç el çamaşır katlandı evde börek yapıldı akşam misafir agırlandı semiz otu dograndı onu da haşlıyacam
yazarken yoruldum
52 yaşındaymM
aşallah. Kac yasındasınız? :)
Nevşehir sevilmeyecek yer miiiHemşeriyiz o zaman bende NiğdedenNevşehiride çok severim.
Ay maşallah size. Allah daha da kuvvet versin. Ben 35 yasındayım. Gecen yul amelıyat oldum bu sene de hamıleyım, ondan mı bilmem ama hiç bişey yapamıyorum52 yaşındaym
Gayet normal canım hem hamilelik hem bu sıcaklarla iş yapamamanAy maşallah size. Allah daha da kuvvet versin. Ben 35 yasındayım. Gecen yul amelıyat oldum bu sene de hamıleyım, ondan mı bilmem ama hiç bişey yapamıyorumcok uzuluyorum bu halime. Camasır sermek bile zor geliyor
ne çok hemşerim çıktı :) kayseriliyim aslında ama nevşehirde yaşıyorum :) nevşehirli sayılırım yaniNevşehir sevilmeyecek yer miiibende nevşehirliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?