En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
ben tatil dönüşü hala kendime gelemedim.Tatilden geldik hemen işe başladım.Hastane felaket kalabalık herkes bayram sonrasını beklemiş galiba eve geliyorum çok yorgun oluyorum oyüzden temizlik listeme uyamadım bu hafta .Ayın 28 inde süt znim bitiyo o yüzden 5:30 da çıkacağım ovakte kadar dondurucuya bişiler yapıp atayım diyorum.Bugün sadece makinaya çamaşır atıp balkon yıkıcam temizlik olarak.Erken çıkıyorken mantı doldurup dondurucuya atayım diyorum.Akşama yemeye 1 bezi patatesli doldururum 2 bezide kıymalı doldurup dondurucuya atayım diyorum tab çocouklar izin verirlerse

bu günkü iş yatak odası dip bucak süpürülüp silnecek
yıkanmış bulaşıklar dizilecek bir el çamaşır yıkanacak
yataklar toplanacak olan çamaşırlar katlanacak yapa bilirsem
akşam evli kızım torunum geldi yemekten sonra öbür evli kızıma
gitiler evdeki kızlarla işi yaparsam ögleden sonra eltiye gidlecek

çamaşır yıkandı / bugün katlanıp yerleştirilecek
yemek yapılıcak
bulaşık bırakılmıyacak
bu ay detaya giremiyorum iş yogunlugu nedeniyle

çamaşır yıkandı / bugün katlanıp yerleştirilecek
yemek yapılıcak
bulaşık bırakılmıyacak
bu ay detaya giremiyorum iş yogunlugu nedeniyle
ya bende giremiyorum zaten ev karabalık hava sıcak yapamak
zorundayım ne yaptıysam kar bazen yazdıklarımın fazlasını yapıyorum bazen az yapıyorum

benimde ev toplanıcak bir sürü çamaşır var makineye atılıcak bebekle iş yapmak çok zooor

Gerçekten çok zor benim oğlan 2 yaşında kız 9 aylik bu ev temizligi yüzünden kafayı yiyorum dün kuzenim geldi verdim ikisini buna yalandan hızlıca bi süpürdüm her yeri camasirları topladim yok anam geri gelmio kız desen süpürge sesine ağlıyor kimsede durmuyor hafta sonuda marketti yok çocukları dışarı çıkar bişey yapılmıyor akşam eşime baksın diorum tamm dio bu seferde ben yapamıyorum gün içinde yorulmsum zaten peslerinde temizlikci alıyordum oda bidaha gitmemeye karar verdi temizliklere herkeze de guvenemiorum halim perisan valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…