- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #28.301
Ellerine saglik canim akşamları çocuklar uyurken bende çok iş yapmak istiorum ama bir bakıyorum koltukta sızıp kalmışım eşim zor kaldırıyor gündüz de bi tarafdan sıcak bi tarafdan çocuklar ancak yemek yap çamaşır yıka valla yorgunlukdan hiç bşey yapamıyorum mecbur bayan aldım 2 gün önce ama kendimde bseyler yapmam lazım artik
yarım günlüğüne yardımcı çağırdım camlar ciflenecek birde mutfağı temizlese yeter bana :) zaten evdeki (oturmaodası hariç) bütün halıları topladım temizlik daha kolay oluyo kışa kadarda sermicem inş :)avizeleri kapıları kanepe baza altlarını her hafta sildiğim için kalan işler bana zor olmayacak inş :::::::::)bence kadın çagır hem çocugun var hem oruc zor olur senin için
Sivas suan gayet serin,biraz bacaklarim üsür gibi oldu hattaya bura çok sıcak oralar nasıl 43 derece olmuştu
ya sen nerydeydin kaç gündür yoktunKizlaaaarrr biri beni durtsuuunnn
Evime derin bi temizlik yapmam lazim gozume cok pis geliyooo
ora saten hep serin diyorlar ordamı otruyorsunSivas suan gayet serin,biraz bacaklarim üsür gibi oldu hatta
ya sen nerydeydin kaç gündür yoktun
iş yaptınmı
aslında olabılır canım ama cok az kısı var genelde kışın cok daha fazla kışı oluyo daha zevklı oluyo bu işler ama sen yapalım dersen katılabılırım benYarin genel bi is verelim kendimize
Mesela hepimiz dusu yikayalim yada mutfak tezgahini davlumbazi silelim gibi seyler
evet sivastayım maalesefora saten hep serin diyorlar ordamı otruyorsun
aslında olabılır canım ama cok az kısı var genelde kışın cok daha fazla kışı oluyo daha zevklı oluyo bu işler ama sen yapalım dersen katılabılırım ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?