ev işi yapamıyorum deliricem

bende 11 haftalik hamileyim bende hiç is yapmiyorum bu sefer ev kokuyo:) ne zor durum yarabbim temizlikci gelio arada idare ediyoruz bosverin kizlar:) napalim

is yapamamanin ayakta fazla durmamanin evhamla alakasi yoktur butun
bunyeler farkli oldugu icin kimisi son gune kadar iyidir kiminin yataktan cikmamasi
gerekir o yuzden doktorunuzu dinleyin isler gucler elbet olur bir sekilde takmayin

benim 4 senedir gelen yardimcim var ayda 3 kere gelir kendi evi gibi temizler
buzdolabimi dolaplarimi duzenler sagolsun sanirim bu konuda sansliyim...

böyle biri bana da denk gelse keşkekaydirigubbakcemile:çok üzgünüm:

arkadaşın evham yaptığını düşündüğüm için öyle yazdım çünkü dru okuduğum kadarıyla istirat vermemiş ağrılarım olmuyormu oluyor ayakta durduğum günlerde kürek kemiğim kopuyor resmen ama yapacak bişeyim yok mecbur yapıuyorum temizliğimi kim yapıcakki
şimdilerde ise bel ağrısından ziyade bebek aşşağı aşırı baskı yapıyor çürük gibi aşşası zor yürüyorum ama işimi yapıyorum açılma olduğundan esneme var çatı kemiklerimde çürükten beter acıyor ama hep sabır ediyoruz 7 hafta sonra biticek allahın izniyle 33 hafta dayanmışız sıkıcaz dişimizi

Evet gerçekten çok zor bir durum benimde evimin temizliğe ihtiyacı var ama yapacak kimse yok iyi misenağlama 37.haftamdayım bulaşıkları yıkarken bellerim kırılıyon resmen, kasık ağrılarımı hiç söylemiyorum zaten onlar çok zorluyo beni ama malesef işlerimi yapmam lazım, gurbette olunca yapacak insanın kimi kimsesi de olmuyo gerçekten zormuş gurbet...Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun...

benim evimi de bişeyler götürüyo bu aralar :) n'apayım yapamıyorum. mutfağı bulaşıkları eşim topluyor ama kendi pişirip kendi yediği için toplasın.. ben bulantıdan kusmadan en az 1 aydır ne mutfağa girip yemek yapmak yemek bile yiyemiyorum. Evin temizliği için de arkadaşların tavsiyesi bi bayan alıcam bu hafta, onunla devam ederiz artık... sıkmayın ya kendinizi... ev işi falan, yani hamileliğinde rahat olanları anlarım tamam da, ağrısı, sancısı, bulantısı olanlar boşverin yaa... sizden kıymetli mi :eek:lmaz:

X