Ev Hediyesi- Yardımcı Olur musunuz?

freedom82

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2017
1.176
846
42
Merhaba hanimlar,
Farkli ev hediyesi önerileri almak istiyorum sizden. Çünkü aklimiza hep klasik hediyeler geliyor.
Bu arkadaşim yeni ev aldi. 35 yaşında ve bekar. hediye önerilerinde bulunurken bu özellikler de aklinizda bulunsun :)

Ben de yeni taşındım , bana da çok soran var bir ihtiyacın eksiğin var mı diye kendi kardeşlerime dahi şunu alın bunu alın demedim şu eksiğim var diyemedim .
İnsan söyleyemiyor ki zaten :)
aslında evet ilginç süs eşyaları gördüm. Bazıları oldukça şık...size resimlerini atarım. bir vazo beğendim Swarovski Taşlı hoş bir hediye...

En iyisi gram ya da çeyrek altın alıp perdesine asmak.
Zevkini bilseniz bile vazo, tablo, dekoratif eşya sırıtabilir, fazla gelebilir, beğenmeyebilir ama paraya çevrilebilecek bir şey verdiğinizde kendi neye ihtiyaç duyuyorsa onu almış olur.

En iyisi gram ya da çeyrek altın alıp perdesine asmak.
Zevkini bilseniz bile vazo, tablo, dekoratif eşya sırıtabilir, fazla gelebilir, beğenmeyebilir ama paraya çevrilebilecek bir şey verdiğinizde kendi neye ihtiyaç duyuyorsa onu almış olur.
çok ilginç. aslında eşim de böyle birşey dedi..Yalnız biz de yeni evliyiz. bize altin getirdi. şimdi sanki benzerini vermek ayip mi.olur onu bilemedim :)...bir de eşim tablet alalım dedi..Ben kabul etmedim...istediği model olmaz bilemeyiz diye...

Ben arsizim herhalde:)
Ev aldim 6 ay filan hecti, bana hediye mediye alan getiren yok:) halalarim kuzenlerim ortsk whatspa grubumuz var, utum bozuldu benim. Ordan bir mesaj attim:)

Millet iyisiniz hossunuz ama benim ev hediyesi kila gitti:) herkes ben tasindiktan sonra yazliklara dogildi tabi donunceye ertelediniz dimi? biriniz de 6 aydir sormadiniz bu kizcagizin birseye ihtiyaci varmi diye:) ama ben size ne alacsginizi buldum cok dusunceliyim:) utum bozuldu, linkteki modeli almayi dusunuyorum dedim. :)

Aramizdaki samimiyete guvenerek tabiki

Sonra sen al biz oderiz dediler, hemen siparisini verdim ertesi gun hesabima parasini yatirdilar:)

Ha bunu herkese yapabilirmiyim
Yapamam, ama nazimin gectigi yakin cevreme yaparim yani. Onlarda bana yapar gerekirse ve biz cok memnun oluruz bu durumdan dusunmedik ne alacagimizi filan diue:)

çok ilginç. aslında eşim de böyle birşey dedi..Yalnız biz de yeni evliyiz. bize altin getirdi. şimdi sanki benzerini vermek ayip mi.olur onu bilemedim :)...bir de eşim tablet alalım dedi..Ben kabul etmedim...istediği model olmaz bilemeyiz diye...
Bencede en iyi fikir bu.. zaten altinin olayi bu diilmi altin gelirse altin goturulur aynisi gibi düşünme bence :)

Ben aynalara çok düşkün biri olarak ayna hediye etmesini ve almasını çok severim. Üçlü dekoratif aynalar var kaliteli züccaciyelerde. Onlardan alabilirsiniz.

Her gelen kase aldı. Her geleeenn :| he birde kahve fincanı aldı :| halbukiiii nasıl isterdim her gelen bir nevresim takımı getirse :))) en çok ona ihtiyacım oluyordu çünkü.. Süs eşyası da tercih etmezdim ben. Fazla süs kullanmıyorum. Amaaa şöyle dekoratif bir fenere hayır demezdim :) Hani şu büyüklerden. Birde mumu yakarsan havasından geçilmiyor :))

Bence ihtiyacı nedir bir sorun. Ben hediye alacağım zaman soruyorum eksik birşeyi varsa ona göre alıyorum aldığım şeyin kullanıldığını görmek hoşuma gidiyor.

Kafama göre alsam belki aynısından vardır veya kullanmaz diye almıyorum neticede herkesin zevki farklı...

X