Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aslında evet ilginç süs eşyaları gördüm. Bazıları oldukça şık...size resimlerini atarım. bir vazo beğendim Swarovski Taşlı hoş bir hediye...Bence en güzel ev hediyesi süs eşyasıdır baktıkça hatırlanır , tablo resim de olabilir ayrıca .
haklısın ama Türk toplumunun bir özelligi asla ihtiyacim var demezler. bu kişi iş arkadaşım. Şöyle bir şeye ihtiyacım var demez sanmamBir seye ihtiyacı varmı sorun bence.
banada sürekli kase sürahi ve sekerlik geliyor.
çerçeve, kitap yada düzenleyiciler olabilir :)
aslında evet ilginç süs eşyaları gördüm. Bazıları oldukça şık...size resimlerini atarım. bir vazo beğendim Swarovski Taşlı hoş bir hediye...
çok ilginç. aslında eşim de böyle birşey dedi..Yalnız biz de yeni evliyiz. bize altin getirdi. şimdi sanki benzerini vermek ayip mi.olur onu bilemedim :)...bir de eşim tablet alalım dedi..Ben kabul etmedim...istediği model olmaz bilemeyiz diye...En iyisi gram ya da çeyrek altın alıp perdesine asmak.
Zevkini bilseniz bile vazo, tablo, dekoratif eşya sırıtabilir, fazla gelebilir, beğenmeyebilir ama paraya çevrilebilecek bir şey verdiğinizde kendi neye ihtiyaç duyuyorsa onu almış olur.
Bencede en iyi fikir bu.. zaten altinin olayi bu diilmi altin gelirse altin goturulur aynisi gibi düşünme bence :)çok ilginç. aslında eşim de böyle birşey dedi..Yalnız biz de yeni evliyiz. bize altin getirdi. şimdi sanki benzerini vermek ayip mi.olur onu bilemedim :)...bir de eşim tablet alalım dedi..Ben kabul etmedim...istediği model olmaz bilemeyiz diye...