Ev Hediyesi Sorunu??? Alaturka mıyım??

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kişinin tarzını, ev döşemesini bilmediğiniz yere ev eşyası veya tekstil alınıp gidilmez bence de.
Haklisiniz, ozellikle bambaska kuturde dogup buyudugu icin bakis acisi nasil olur kestirmek zor, belki begenmeyip hediyem ona kabada gelebilir, tesekkurler yorumunuz icin

Haklisiniz, ayrica altarnatifler kafama daha cok yatti, tesekkur ederim yorumunuz icin

Çok naif bir düşünce içinizden geldiyse alın tabi. Nevresim olabilir , fincan takımı olabilir , Şık bir biblo olabilir

Yeni evliyim çoğu kişi fincan takımı alıyor en bilinen hediye. Değişim kartı yoksa açmıyorum başkasına hediye götürüyorum.
Evet, ben de yeni evlendigimde oyle yapmistim begenmedigim esyalar icin. Kizcagiz begenmezse eger hediye edebilecegi arkadaslarinin kulturu de yok elinde kalabilir. Ah keske hediye karti kulturu olsaydi malesef yok burada
Fakat kucuk mutfak esyalari ya da dekoratif urunleri tavsiye edenler oldu onlarada bi goz atacagim, tesekkur ederim yorumunuz icin

Çok naif bir düşünce içinizden geldiyse alın tabi. Nevresim olabilir , fincan takımı olabilir , Şık bir biblo olabilir
Evet, bazi arkadaslarda bu tavsiyeleri verdiler, biblo cok hos bir fikirmis cidden Tesekkur ederim yorumunuz icin

O kadar emeği varmış. Siz iyi dusunmussunuz bence. Yanlış düşünen kayınvalideniz.

Bence gayet güzel olur kendi kullanmasa da misafirlerinde kullanır eli boş gitmekten iyidir,birinin evine ilk kez giderken bence hediye alınır kek börek falan gitmez

Sakın ha fincan takımı falan almayın bir dünya fincan geliyor düğünlerde ondan ona herkes birbirine götürüyor kullanmayıp

Bence gayet güzel olur kendi kullanmasa da misafirlerinde kullanır eli boş gitmekten iyidir,birinin evine ilk kez giderken bence hediye alınır kek börek falan gitmez
Haklisiniz ilk kez gidiyorum sonucta, ilk ziyaret icin hafif kacar pasta borek, belki bir sonraki ziyaretlerimde pasta, kurabiye vs yaptirip goturebilirim
Sakın ha fincan takımı falan almayın bir dünya fincan geliyor düğünlerde ondan ona herkes birbirine götürüyor kullanmayıp
Trajikomik bir durum ama kesinlikle tespitiniz dogru Tesekkur ederim yorumunuz icin

Duz sade bir nevresim alabilirsin sonuçta yatak odasında kullnacak bunun zevkle alakası ne kimse görmeyecek etmeyecek alın siz begenmezse değiştirir öyle bir seçenek varsa

AA ama o üye olduğunu farketmedim..kız haklı

Benim anneme ve kayinvalideme danisip da ne gerek var dedikleri ve benim dinledigim ( ) her mevzuda pisman oldum. Bizimkilere kalsa gereksiz hic bir jest yapilmasin cunku.

Ben yerinizde olsam cikolata cicek falan gibi seyler alirdim, bir haftaya tuketilir, begendi begenmedi derdi olmaz.

Eskiler oyleler cidden Tesekkur ederim yorumunuz icin

Eşinizin üstünde emeği olan biri söz konusu tabiiki eli bos gidilmez ki bence yeni taşınan kimseye eli boş gidilmez. Kayınvalidenizle arasında bir problem varsa sizi bağlamaz. Nevresim takımı çok hoş bir hediye zevkine uymazsa o da başkasına götürür bir sorun olmaz bence alın

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…