- 14 Ağustos 2009
- 53.296
- 42.836
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kesinlikle katılıyorum ....çalışmayan ev hanımlığını seven gençler,ne yapın edin sigortanızı MUHAKKAK ödeyin.zaman su gibi akıp geçiyor.
her şeyden önce ekonomik bağımsızlık için çalışmak şart.kocasına ekonomik yönden bağlı bir kadın asla tam bir kadın olamıyor..koca kadına sayğı duymuyor ondan çekinmiyor, kendine karısını mahkum hissediyor.ama çalışan bir kadın her bakımdan kendini gelistiriyor.hayata bakışı duruşu istekleri bile farklılaşıyor.gündemi takip ediyor,teknolojik gelişmelerder haberdar oluyor.psikolojisi farklı oluyor.üreten bir insan her zaman mutludur.kendi mutlu olamayan insanlar çevrelerine mutluluk veremezler.hayat sadece yemek temizlik çocuk değilki.tabi bir kadının en kutsal görevi anneliktir.ama annelik adına ev kadını olmayı tercih etmeyin.dışarı gidip çalışamıyorsanız evlerde yapılaak işler var.araştırın.bakın hepinizde internet var.bu teknoloji harikasını kullanın.kısacası üretin.topluma karışın....yıllar sonra yetiştirdiğiniz çocuklar evlenip sizden ayrılıp kendi yuvalarını kurunca keşke zamanında onlar için kendi hayatımı harcamasaydım demeyin.bakınız huzurevlerine çocuklu insanlarla dolu...[AĞZINA SAĞLIK.
hiç ama hiç katılmıyorum şimdi ben çalışmıyorumda kadın değilmiyim?
şimdi ben çalışmıyorumda eşim bana saygı duymuyormu?
çalışmayınca gündemi takip edemiyormuyum?
çalışmıyorum diye asosyalmi oldum?
çalışmıyorum diye mutsuzmuyum?
öylede bir mutluyumkiiiiii bence siz kendi mutlulugunuzu kontrol edin sanki ego tatmin ediyorsunuz???
aksine çok daha fazla saygı duyuyor herzaman seninyaptıgını kimse yapmaz çok fedakarsın çocugumuz için çalışmıyorsun diyor
ayrıca ev işlerinde bana yardımcı oluyor haftada en az bir akşam mutfaga girip yemek yapıyor bu 3 4 akşamada çıkabiliyr
benim tüm sosyal ihtiyaçlarıma karşılık veriyor
veçocugum büyüdüğündede istedigim zaman çalışabileceğimi biliyor
kültürümün sosyalliğimin herşeyin sonuna kadar farkında
siz bir kadın olarak ev hanımlarını bukadar bayalaştırırsanız cahil erkeklerinde işine gelir
ama kusura bakmayın kültürlü akıllı olgun bir erkek eşinin her yaptıgını takdir eder saygı duyar ister çalışsın ister çalışmasın eşine destek olur
bence konuşurken genelleme yapmayın!!!!!
çok doğru söylemişsin arkadaşım bu eşe göre değişiyorev hanımı olmak kabus değil kişiye bağlı ve bakış açısına..ben şahsen 2 yıl evdeydim daha mutluydum..rahat rahat kitap okuyordum ev işlerini kafama göre planlayıp yapıyordum..1.5 yıl çocuğuma ben baktım..herşey daha düzenliydi..şimdi çalışıyorum eve dair herşeyi geçiştiriyorum..bu arada ekonomik özgürlük falan da çok farketmiyor eşlerin %95 i o parayı eşinin himaye etmesine razı değil zaten..ev hanımları daha rahat para harcıyor benim çevremde gördüklerim en azından..haa çalışıyorum diye eşim ev işlerinde yardım mı ediyor ettmmiiyoor..yine herşey kadına kalıyor..bir 10 yılımı doldursam hemen istifa edeceğim kalan 10 yılı emeklilik için kocama ödettireceğimm..-tatlicadiarzu- ee bunca yıl ben eve getirdim sıra sende diyeceğim..ev hanımlığına çook özeniyorum..evimi seviyorum...artık yorulmak istemiyorumm...
bende evlenmeden önce çalışıyordum
evlendim şehir değişikliği yaptım işimden ayrıldım
bir buçuk yıl olacak çok şükür evleneli.
evhanımlığı yapıyorum
şikayetci değilim pjamaylada gezinmiyorum
komşuda dedikoduda yapmıyorum
evhanımı olmayı kabul ettim
benim görevim evime eşime inş. bebegim olduğunda
onla ilğilenmek dedim.
kuaförümede gidiyorum
kuran kurslarına gidiyorum
evimde toplantılar yapıyorum
ben gidiyorum
yeni yemekler öğreniyorum
yeni pastalar yapmayı öğreniyorum
eşim eline sağlık dediğinde yetiyor bana
çalışmak zorund aolsaydım çalışırdım
eşimin kazandığıyla geçiniyoruz çok şükür.
insan yeterki mutlu olmak istesin
mutlu olmak için ille çalışmak para kazanmak gerekmiyor diye düşünüyorum.
ne kadar suredir calismiyorsun? kısa zaman sanırım, uzun bi zaman gecsin tekrar lutfen yaz duygularini merak ediyorum
merhaba,
aslında KK'ya çok uzun zamandır üyeyim ancak bir türlü yazılı olarak katılamadım,,,15 yıldır devlet memuruyum oğlum 7 yaşına geldi ve 13 aylıkken kreşe başlatmak zorunda kaldım bu sene allah izin verirse ilkokula gidecek ...fakat; eşimle hangi okula gideceğini değil akşam çıkışta ne olacağını tartışıp duruyoruz ve henüz bir sonuca varamadık çünkü hep başa geliyoruz...emekliliğime yaştan dolayı 18 yıl var ancak 20 yılımı doldurmama 5 yıl var ...diyorum ki; işten ayrılsam ve bu kalan 5 yılı dışarıdan ödesem diye düşünüp duruyorum ...eşim sen bilirsin diyor zaten çalışırken daha fazla masrafım olduğunu söylüyor fikirlerinizi benimle paylaşırsanız çok mutlu olacağım...
sevgili lilla, gerçektende haklısın çok zor bir karar ...öyle bir şansım var ama malesef eşim hariç çevremde beni destekleyen yok..aman efendim neymiş evde ne yapacakmışım bunalırmışım herkesin çocuğu büyüyormuş benimkide büyüsünmüş zaten işten ayrılırsam ilk olarak çocuğum için ayrılacağım ikinci olarak kendim için .... çünkü çok mutsuzum ne yaparsam yapayım kendimi telkin edemiyorum...bende çalışan anne çocuğuyum birazda onun etkisi var...kücücükken kardeş sorumluluğu ev sorumluluğu artık yeter demek istiyorum ama ...KORKUYORUM...HEM DE ÇOK KORKUYORUM....