- Konu Sahibi Babyrose07
-
X mesleğinde olunca evlilikte hiç sorun yaşanmıyor diye bişey yok. Şuan hamileyim yalnızım ne gücüm var ne takatim ama mutluyum Allah a şükür.Selam kizlar, yakinda esimin mülakati var jandarma olmak icin. Fakat ben cok araftayim, acaba zorlanirmiyim esim bu meslegi yaparken? Yani esi asker olan varsa yardimci olabilir mi hangi rutbede nasildir is yogunlugu, ya da dogu-bati farklari. Tek basima ne kadar yalniz kalirim? bi kizim var. Esinizin is durumunda hangi durumlarda zorlaniyorsunuz? Yardimci olan herkese simdiden tesekkur ederim..
Tabiki oyle her meslegin zorlugu var ben esimin uzun sureli beni yalniz birakacagi zamanlardan endiseliyim bu en zoru benim icinX mesleğinde olunca evlilikte hiç sorun yaşanmıyor diye bişey yok. Şuan hamileyim yalnızım ne gücüm var ne takatim ama mutluyum Allah a şükür.
En zoru bir daha hiç geri gelmeyeceğini bilmek . Her dönüşü ilk aşk heyecanı , bayram havası. Yoksa inan yalnız kalmak zor değilTabiki oyle her meslegin zorlugu var ben esimin uzun sureli beni yalniz birakacagi zamanlardan endiseliyim bu en zoru benim icin
Nasipte varsa hayirlisi olsun diyelim Allahim sabrini da verir insallahEn zoru bir daha hiç geri gelmeyeceğini bilmek . Her dönüşü ilk aşk heyecanı , bayram havası. Yoksa inan yalnız kalmak zor değil
Benim eşim de jandarma komando eğitimi görüyor şu an Manisa Kırkağaçta. Az bi zamanı kaldı görev için Allah nasip ederse. Sizin eşinizin branşı var mı şu an yoksa mülakattan sonra onların vereceği branşae mı hizmet edecek? Hakkımızda hayırlısı olsun hepimizin. Ben de ayrı kalmaktan korkuyorum ama bu eğitim alıştırdı baya üstelik eğitime giderken hamileydim şu anda doğumuma az kaldı öyle zor günler ki Allah herkese ayrı ayrı sabrını versin inşallah. Gerçekten istiyorsanız eşinize destek olun ben istemiyodum ama yine de elimden geleni yapıyorum. Çok zor eğitim süreci tabi düştüğü yere göre belki iyi de olabilir iyi düşünmek lazım aslında bu meslek içinSelam kizlar, yakinda esimin mülakati var jandarma olmak icin. Fakat ben cok araftayim, acaba zorlanirmiyim esim bu meslegi yaparken? Yani esi asker olan varsa yardimci olabilir mi hangi rutbede nasildir is yogunlugu, ya da dogu-bati farklari. Tek basima ne kadar yalniz kalirim? bi kizim var. Esinizin is durumunda hangi durumlarda zorlaniyorsunuz? Yardimci olan herkese simdiden tesekkur ederim..
Sanirim eylulde egitimlere cagirilacak. Komando ve uzman erbas olarak basvuru yapti mulakatlari gecti. Brans derken tam olarak anlayamadim. Insallah hayirlisi olur bnde pek istemiyorum ama esimede gitme demiyorum bencillik etmek istemiyorum belki iyi bir yer cikar egitimden sonra. Bende suan ikinciye hamileyim o yuzden cok endiseliyim tek basima ne yaparim diye. Ilk cocugumda kucuk. Benimde sanirim o egitimdeyken doguma denk gelecek. Allah hepimizin yardimcisi olsunBenim eşim de jandarma komando eğitimi görüyor şu an Manisa Kırkağaçta. Az bi zamanı kaldı görev için Allah nasip ederse. Sizin eşinizin branşı var mı şu an yoksa mülakattan sonra onların vereceği branşae mı hizmet edecek? Hakkımızda hayırlısı olsun hepimizin. Ben de ayrı kalmaktan korkuyorum ama bu eğitim alıştırdı baya üstelik eğitime giderken hamileydim şu anda doğumuma az kaldı öyle zor günler ki Allah herkese ayrı ayrı sabrını versin inşallah. Gerçekten istiyorsanız eşinize destek olun ben istemiyodum ama yine de elimden geleni yapıyorum. Çok zor eğitim süreci tabi düştüğü yere göre belki iyi de olabilir iyi düşünmek lazım aslında bu meslek için
Birsey sorabilir miyim? Esinizin meslegi yani normalde yaptigi isi neydi. Hani acaba daha once yaptigi meslek uzerinden degerlendirildi mi gorevde veya egitimdeBenim eşim de jandarma komando eğitimi görüyor şu an Manisa Kırkağaçta. Az bi zamanı kaldı görev için Allah nasip ederse. Sizin eşinizin branşı var mı şu an yoksa mülakattan sonra onların vereceği branşae mı hizmet edecek? Hakkımızda hayırlısı olsun hepimizin. Ben de ayrı kalmaktan korkuyorum ama bu eğitim alıştırdı baya üstelik eğitime giderken hamileydim şu anda doğumuma az kaldı öyle zor günler ki Allah herkese ayrı ayrı sabrını versin inşallah. Gerçekten istiyorsanız eşinize destek olun ben istemiyodum ama yine de elimden geleni yapıyorum. Çok zor eğitim süreci tabi düştüğü yere göre belki iyi de olabilir iyi düşünmek lazım aslında bu meslek için
Yok canım jandarmada kendi mesleği pek önemli değil. Biz ikimiz de anestezi teknikeriyiz ama atama olmayınca mecburen bu mesleği seçtiBirsey sorabilir miyim? Esinizin meslegi yani normalde yaptigi isi neydi. Hani acaba daha once yaptigi meslek uzerinden degerlendirildi mi gorevde veya egitimde
Branş dediğim komando veya asayiş oluyor. Biz eğitim için bir yıldan fazla bekledik belki asayiş çıkar diye umdum hep ama maalesef komando çıktı hayırlısı böyleymiş demek ki inşallah Rabbim bütün zorluklardan korusun onları evlerine eşlerine evlatlarına bağışlasın her birimizinkiniSanirim eylulde egitimlere cagirilacak. Komando ve uzman erbas olarak basvuru yapti mulakatlari gecti. Brans derken tam olarak anlayamadim. Insallah hayirlisi olur bnde pek istemiyorum ama esimede gitme demiyorum bencillik etmek istemiyorum belki iyi bir yer cikar egitimden sonra. Bende suan ikinciye hamileyim o yuzden cok endiseliyim tek basima ne yaparim diye. Ilk cocugumda kucuk. Benimde sanirim o egitimdeyken doguma denk gelecek. Allah hepimizin yardimcisi olsun
Amin insallah canim hayirlisi olsun her zamanBranş dediğim komando veya asayiş oluyor. Biz eğitim için bir yıldan fazla bekledik belki asayiş çıkar diye umdum hep ama maalesef komando çıktı hayırlısı böyleymiş demek ki inşallah Rabbim bütün zorluklardan korusun onları evlerine eşlerine evlatlarına bağışlasın her birimizinkini❤
Sen biraz daha tecrübeli sayılırsın ilk çocuk değil en azındanAmin insallah canim hayirlisi olsun her zaman
Allah razi olsun moral oldu dusunceleriniz.Sen biraz daha tecrübeli sayılırsın ilk çocuk değil en azındanbizim ilk çocuk ve en güzel anlarımda yanımda olamadı malesef. İnşallah sen daha iyisini yaşarsın hiç tereddüt etme onların ardından bol bol dua etmek düşüyor bize sadece
İnşallah canımAllah razi olsun moral oldu dusunceleriniz.insallah hakkimizda hayirlisi olur benim esim esnaf oto tamircisi. Umut ediyorum ki Allah yardim eder hayirlisi neyse onu versin inssallah. Haklisiniz ilk cocuk en guzel ilk duygulariniz. Bakalim 2 kucuk bebekle beni neler bekliyor
Suan daha 20 aylik. 2 aylikta hamileyim.İnşallah canımevet ya en güzel en heyecanlı zamanlarda yalnızım ama Allah'tan annemin yanındayım biraz moral oluyor rahatım en azından diğer bebeğiniz ne kadarlık kıyamam yaa
Ayy o da küçücükmüş dahaSuan daha 20 aylik. 2 aylikta hamileyim.anneler iyiki var❤
Amin insallahAyy o da küçücükmüş dahaAllah'ım ikisini de analı babalı büyütsün inşallah sağ salim kucağına alırsın umarım ❤ hiç sorma annem olmasaydı napardım bilmiyorum kaynana evinde bu kadar rahat olunmuyor malesef askerliğini orda beklemiştim epey zorlandım. Allah'ım annelerimize uzun ve sağlıklı ömür nasip etsin
6 ay eğitim için gittiğinde sizde onunla birlikte gidemiyor musunuz?merhaba öncelikle hakkınızda hayırlısı neyse o olsun inşallah.benim eşim de asker ilk görev yerimiz batı şimdilik bi sıkıntı olmadı doğu da nasıl olur bilemem. mülakattan geçerse ilk 6 ay eğitime gider ayrı kalırsınız.mesela benim eşim eğitimde yüksek puanlar aldı ve hal hareket vs sayesinde idari işlerde görev yapmasına karar verildi.yani erlerle dağda bayırda değil de askeri nöbetleri kamuflaj vs işlerle ilgileniyor ayda 4 nöbet tutuyor o kadar bildiğim bunlar belki işinize yarar diye yazmak istedim
Maalesef okul gibi yatili orasi. Bildiginiz askeriye okulu gibi6 ay eğitim için gittiğinde sizde onunla birlikte gidemiyor musunuz?
Yaa bu çok üzdü şuandaMaalesef okul gibi yatili orasi. Bildiginiz askeriye okulu gibi
Bildiğim kadarıyla hayirYaa bu çok üzdü şuandaevci izni vs olmuyor mu peki ya da istediğimiz zaman ziyarete gidebilir miyiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?