Mecbur çalışmıyorum.Normalde çocuk gelişimciyim ama çocuğumu bırakacağım kimse yok.Çalışsam işte kafamı dinlerim ama yavruma da kıyamıyorum aile dışında birine bırakıpta gidemem5 aylık daha çok küçük biraz büyüyünce rahatlarsınız herkes yaşıyor aynı zorlukları.. kolay değil anne olmak. ev hanımıymışsınız yine iyi.. çalışsaydınız hiç yetişemezdiniz
Kızlar ev işi, çocuk yetişemiyorum valla.5 aylık oğlum var kucak bebesi bi bırakmıyo yavrucak yakamı.Uyudu diyorum ,iş mi yapsam dinlensemmi diye düşünüp duruyorum..
Eşim deseniz sabah 8 de çıkıyor akşam 9 da eve geliyor.O gelince dinlenirim diyorum yemek telaşı başlıyo o zamanda.Çoğu aparatif şeyler yiyoruz gündüz yapamadığım için.Yemek telaşı bitiyor kocamla vakit geçireyim derken işler gene kalıyor..Bunalıma girecem artık hergün aynı.Eşim le vakit geçirmiyorum.Kendi işi tatilimiz bile yok hiç.Annemler başka şehirde ,kayınvalidemlerle konuşmuyoruz.Depresif vaaka olmama az kaldı
Maalesef hafta sonu da yok.7 gün çalışıyor esnaf markt işletiyor.Bayram seyran bile yok.Ailesiyle konuşurken ayda yılda 1 duruveriyordu kardeşleri.Şimdi sadece kendisi.Şu an çalışma saatleri 7-21.Yazın kapatması dükkanı 11.Ev dükkana çok yakın Allahtan 5 dkka 5 dkka gelip gidiyor çok bunalırsam.Allah razı olsun geç geliyorum dyipte köşeyede çekilmez.Elinden geldiği kadar yardım ediyor.kucak seven, annesiz 2 dakika duramayan bebek annelerinin bu durumu yaşaması kaçınılmazdır..
fırsat bulduğunuz anlarda dinlenmek birinci işiniz olsun, çünkü bir şey yapamama durumuna bir de yorgunluk eklenince insan daha çok geriliyor.. bırakın işler kalsın, sadece hafta sonları eşiniz varken yapın..
bunun geçici bir süreç olduğunu unutmayın..
sevgiler..
Maalesef hafta sonu da yok.7 gün çalışıyor esnaf markt işletiyor.Bayram seyran bile yok.Ailesiyle konuşurken ayda yılda 1 duruveriyordu kardeşleri.Şimdi sadece kendisi.Şu an çalışma saatleri 7-21.Yazın kapatması dükkanı 11.Ev dükkana çok yakın Allahtan 5 dkka 5 dkka gelip gidiyor çok bunalırsam.Allah razı olsun geç geliyorum dyipte köşeyede çekilmez.Elinden geldiği kadar yardım ediyor.