Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
NEtwork işiyle çok iyi kazanıyorum, düşünürseniz mesaj atın lütfen.Kızlar bn ev hanımjyım evde kendi ımkanlarımla nasıl para kazanabilirim bana fikir verebilir mısınuz
Bana mesaj yazabilirmisiniz ben size yazamıyorumKızlar bn ev hanımjyım evde kendi ımkanlarımla nasıl para kazanabilirim bana fikir verebilir mısınuz
İstanbul’da çalışırken eli çok lezzetli bir hanım buldum. Misafirim gelmeden 1 gün önce haber veriyordum hatta bazen 1-2 saat önce. Yetişebilecekleri sana sayıyordu. İçinden seçip, okuldan çıkıp tepsileri alıp eve geçiyordum. Aniden gelen misafirleri bile 3 çeşitle ağırlıyordum böylece.Şimdi şu olabilir ev yapımı mantı börek baklava sipariş alıp okullara götürüp öğretmenlere satabilirsiniz güzel yaparsanız alanı çok olur. Yöresel ürün kuru kayısı ceviz vs türevi şeyler olur zeytin satan var bizim okulda çok güzel zeytini kapış kapış alıyoruz. Bayramlardan önce tepsi baklava siparişi veriyoruz ayda sürekli mantı sipariş ediyoruz. Sizde bunları yapabilirsiniz. Malzeme güzel olursa satarsınız korkmayın.
BNM yemek konusunda iyiyim 23 yaşındayım ama her çeşit yemek ve tatlı yapabilirim şimdiye kadr kalabalık misafirim olmadı belki ne kadar yapabileceğim konusunda sıkıntı yaşarım ama onun dışında el lezzetimi beğenir cevremdekılerİstanbul’da çalışırken eli çok lezzetli bir hanım buldum. Misafirim gelmeden 1 gün önce haber veriyordum hatta bazen 1-2 saat önce. Yetişebilecekleri sana sayıyordu. İçinden seçip, okuldan çıkıp tepsileri alıp eve geçiyordum. Aniden gelen misafirleri bile 3 çeşitle ağırlıyordum böylece.
Bundan 4-5 sene önce bir tepsi su böreğini 60 liraya, bir tepsi ıslak keki 30 liraya yapıyordu. Bir de kurabiye istiyordum. Nefis oluyordu. Keşke şimdi de öyle birisi olsa etrafımda.
Acaba öğretmenlerle nasıl durumu anlatabilirim sadece sübyan okuluna giden çocuğum var oda öğretmenler sayılı kabul ederler mi onu da bilmiyorum kıŞimdi şu olabilir ev yapımı mantı börek baklava sipariş alıp okullara götürüp öğretmenlere satabilirsiniz güzel yaparsanız alanı çok olur. Yöresel ürün kuru kayısı ceviz vs türevi şeyler olur zeytin satan var bizim okulda çok güzel zeytini kapış kapış alıyoruz. Bayramlardan önce tepsi baklava siparişi veriyoruz ayda sürekli mantı sipariş ediyoruz. Sizde bunları yapabilirsiniz. Malzeme güzel olursa satarsınız korkmayın.
Açıkçası çok çevrem yok çocuklarım küçük eşimde öyle çok rabat bırakan bir tıp deil ama pasta börek işi bana çok mantıklı geldıCevresi olanlar network isinden iyi kazaniyor.hele instagramda cok takipcili ev hanimlari aldi yurudu bu yolla.aylik yuzbinlerden bahsediliyor bilemiyorum.ya da eliniz lezzetliyse ev yapimi pasta borege de cok talep oluyor.
Çocuğun öğretmeniyle konuşabilirsiniz bir gün yaptıklarınızı tanıtmak için öğretmenlere ikramda bulunabilirsinizAcaba öğretmenlerle nasıl durumu anlatabilirim sadece sübyan okuluna giden çocuğum var oda öğretmenler sayılı kabul ederler mi onu da bilmiyorum kı
Çok teşekkür ederim denicem en azından evde kendi ımkanınla kazanmak iyi olur bnm ıcıjÇocuğun öğretmeniyle konuşabilirsiniz bir gün yaptıklarınızı tanıtmak için öğretmenlere ikramda bulunabilirsiniz
Bende Bilgi alabilir miyim o iş hakkındaNEtwork işiyle çok iyi kazanıyorum, düşünürseniz mesaj atın lütfen.
Bn çok sabırsızımya çok seviyorum o tarz şeyleri ama sabrım gelmiyor ki yapayımBen instagramda satış yapıyorum. Ama benim özel bir el becerim var. #kanaviçe işliyorum. Çeyiz hazırlığı yapabiliyorum. Bence böyle bi şey öğrenip siz de yapabilirsiniz.
Kizimin arkadasi evde dekoratif mumluk, saksi, fotograf cercevesi, kalemlik gibi objeler yapiyor. Alci ve mermer tozu kullaniyor. Cocuguyla yalniz yadayan bir hanim, bununla ev gecindiriyor. Eliniz maharetliyse arastirip, deneyebilirsiniz.
Genc bir akrabamiz da siparis uzerine evde orjinal pastalar, kurabiye, borek, sarma yapiyor.
Gelinim de basit spor takilar, nisan ve dogum gunu masalari, ozel hediyeler yapiyor.
Artik maharetinize kalmis...![]()
Oo o şekilde olmaz ama. Ben tek bir masa örtüsü için 1 ay el emeği göz nuru çalışıyorum. Cok sabır istiyor islerim.Bn çok sabırsızımya çok seviyorum o tarz şeyleri ama sabrım gelmiyor ki yapayım
Elişi yapabilirsin iğne oyası gibi kurdelye işi falan ben iğne oyası yapıyom ve bence müşteri buluRyan gayet iyi. .selam ve dua ileKızlar bn ev hanımjyım evde kendi ımkanlarımla nasıl para kazanabilirim bana fikir verebilir mısınuz
Çok güzel ellerinize sağlıkOo o şekilde olmaz ama. Ben tek bir masa örtüsü için 1 ay el emeği göz nuru çalışıyorum. Cok sabır istiyor islerim.
Teşekkür ederimElişi yapabilirsin iğne oyası gibi kurdelye işi falan ben iğne oyası yapıyom ve bence müşteri buluRyan gayet iyi. .selam ve dua ile