Ev hanımı olarak kazanc nasıl yapabılırım evde

Pasta,borek isi cok guzel ama ay sonunda gelecek elektrik faturasini dusunerek mamullerinizi satin. Eger hep evdeyseniz evinizde cocuk bakmak ta pek cok calisan kadin icin elzem bir durum. Cocuga gozunuz gibi bakar,emniyetini saglarsaniz en uzun vadeli istir. Arkadaslarim bebekken kadina verdiler taa ilkokula kadar. Hamarat bir kadindi. Bir kap yemek bile yapardi. Kadincagiz cocugu sevdi,arkadasimin yuku hafifledi. Bu arada iyi bir ucret veriyordu. Ozel gunlerde de hediye.

Oo o şekilde olmaz ama. Ben tek bir masa örtüsü için 1 ay el emeği göz nuru çalışıyorum. Cok sabır istiyor islerim.
Sizi tebrik ediyorum şahane en sevdiğim hobilerden birisi kaneviçedir. Arkadaşımında instagramda sayfası var amigurami yapıyor öyle şahane şeyler yapıyor ki imreniyorum ona . Oğlum için 4 lü set yapalım dedik arkadaşım büyük uyku arkadaşını bana doğum hediyesi örecek . Emzik tutucu , çıngırak , puset oyuncağını ben örüyorum arkadaşım yardımcı oluyor yüz şekillendirmelerini yapıyor çok zahmetli . Böyle bir sayfadan fiyat aldım 400 TL dediler malzemeleri 100 TL tuttu zaten kaneviçe de çok zahmetli malzemeleri pahalı . Allah kesenize bol bereket versin

Ya aslında onu bn düşündüm ama başkasının ait olan çocuğa bakmak çok ağır o yüzden çekindim çünkü eşya deil alıp yerine koyasın olurda birşey olursa yükünün altında kalamam

Ya aslında onu bn düşündüm ama başkasının ait olan çocuğa bakmak çok ağır o yüzden çekindim çünkü eşya deil alıp yerine koyasın olurda birşey olursa yükünün altında kalamam
Kesinlikle dogru. Hepimizin yasadigi ve gordugu zaruretler sunlar oluyor; bebek-cocuk bakimi, ev temizligi,yemek-pasta- ev yapimi kislik hazirliklar. Bu alanlar en fazla talebin oldugu alanlardir. Geri kalan network isleri, el emegi urun satislarinda hep musteri aramaniz lazim. Allah kolayliklar versin.

Kuzenim pastacılık kursuna giderek şeker hamurundan şahane pastalar yapmayı öğrendi, çocukların doğum günü için aşırı talep oluyor kendisi de ev hanımı, bir ara sipariş yetistiremiyordu o derece. Halk eğitim merkezine de bu şekilde kurslar vardır bir araştırın bence, en başta malzemeler biraz masraflı tutabilir ama hakikaten talep bol her pastanın fiyati da alınan malzemeleri haydi haydi karşılar

merak ettiğim için soruyorum sübyan okulu ne ?

internet üzerinden iş yapmak meşakkatli, takipçiler hoop diye gelmiyor. yemek konusunda başarılıysanız yakın çevrenizden başlayarak daha hızlı yol katedersiniz sanki. çalışan komşularınız varsa onlara sunabilirsiniz öncelikle.

bir de bazıları ütü hizmeti veriyor. genelde sevilmeyen bir ev işi olduğunda parça başı alıp ütüleme işini yapanlar var. kuru temizleme daha pahalıya mal oluyor çünkü. ama bunun elektrik giderini iyi hesaplamak lazım.

Kuran kursu gibi anasınıfı

Şimdi nerede oturuyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…