• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

EV HAKKINDA?

demrelimadam

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2016
250
88
13
40
Arkadaşlar dükkan üstü birinci katın dezavantajları nelerdir?Gerçi dükkan uzun süre boş kalacağa benziyor. Isıtma sorunu olur mu ? Bilenler yardımcı olabilir mi?

bizim oturduğumuz ev dükkan üstü ve ısınma açısından herhangi bi problem yaşamadık 6 senedir. ama boş değil akşam 6 7 ye kadar çalışan elemanı var. fakat boş olan bi yer için şuan bi fikir sahibi değilim

Arkadaşlar dükkan üstü birinci katın dezavantajları nelerdir?Gerçi dükkan uzun süre boş kalacağa benziyor. Isıtma sorunu olur mu ? Bilenler yardımcı olabilir mi?
Dukkana bagli... Isitma sorunu muhtemelen olacaktir. Ben firin ustnde kaldim ogrenciyken boceklenmisti mesela ev. Arkadasm emlakci uzerinde otryo. Evi buzzz. Ama istisnalar vardir. Yalitim ya da dukkan sahibi tum gun yakiyorsa kalici sahibi ise, vs...

Benim arkadaşım oturuyordu boşken ev bu gibiydi ayaklarım buz tutardı harıl harıl yakar ısıtamazdı. Sonra dükkan doldu bu sefer de börtü böcek baş gösterdi. Kesinlikle tercih etmeyin derim.

ne dükkanı olduğuna bağlı. fırın üstünde bir ev tutmuştuk öğrenciyken. eve bir girişimizde cirit atan farelerin her biri bir yere fırlamış, üstünde gezip pisliğini bıraktığı kıyafet, tabak çatal, koltuk takımları vs ile bizi baş başa bırakmıştı :KK14:

Back
X