• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

EV HAKKINDA

Şu hani büyük bahçe salıncakları var ya onlardan demiştim
Tehlikeli olup bensiz çıkmasınlar diye o kapıya ekstra çocuk kilidi taktırırım diye düşündüm
Yada terası kapattırırım gibi gibi:)
Benim oturdugum yerde tek kat ev yok gibi bi sey
Herkes yasadigi yere gore bi kolaylik buluyor
Kucuk cocugu olanlar mesela merdivenin basina kucuk cit kapilar yaptiriyolar siz kapiyi acmadikca cocuk cikip inemiyor
Bence dubleks evi elinizin tersiyle iterseniz cok pisman olursunuz

Müstakil dublexs evim.Temizliği biraz sıkıntı olsada ben seviyorum dublexs evleri.Hatta Bodrum katını da sayarsak triblexs oluyor yani hem alta hem üste merdiven var evde taşındığımızda oğlum beş yaşındaydı çok şükür merdivenlerde hiç sıkıntı yaşamadık

Arkadaşım triplex evini satıp daire aldı. Onunda 2 bebesi var ve çalışıyor. Hayatımda yaptığım en mantıklı şeydi diyor.

Gerçekten mi ya
Babamın tüm kötü yorumlarına rağman geçen dublekste oturan arkadaşa gidince acaba mı dedim
Çocuklara üst kata oyun alana terasa salıncak falan
Kadında Nisandan beri oturuyor çok çok memnunum deyince bi git gel yaşadım ama tüm yazılan yorumlar olumsuz
Yani masraf olarak aşırı etkilemiyor . Eviniz kalabaliksa iyi olabilir ama 4 kişilik bir ailenin dubleks evde kalması gereksiz . Şöyle ki alt kat içinde üst kat içinde ayrı temizlik malzemeleri gerekiyor . Temizlik yaparken canınız çıkıyor. Evde ister istemez bir kopukluk oluyor . Hiç mi iyi yani yok var tabii ki . Depolama alanı şansınız oluyor . Teras büyükse yazın kahvaltı şansınız oluyor ama o kadar

Back
X