Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merdivende beni düşündürüyor 6-3 yaşında çocuklarım vardaDublekste oturuyorum, yeni yapılmış bi ev ve çok güzel ısınıyor, merdiven olayı da hareket oluyor bana iyi geliyor ama herkese göre değişir benim eşyalarım büyük olduğu için büyük bi ev şarttı![]()
Hımm olabilir, ben de hamileyim bebeğim olduktan sonra yorumlayayım bu durumu en iyisiMerdivende beni düşündürüyor 6-3 yaşında çocuklarım varda
Gerçekten mi yaAçılın doktorum ben! Ben dubleks evde oturuyorum ama kimseye tavsiye etmiyorum
Teras kapalıysa belki ama 6 ve 3 yaş çocuklarınızla terasa salıncak biraz tehlikeli değil mi?Gerçekten mi ya
Babamın tüm kötü yorumlarına rağman geçen dublekste oturan arkadaşa gidince acaba mı dedim
Çocuklara üst kata oyun alana terasa salıncak falan
Kadında Nisandan beri oturuyor çok çok memnunum deyince bi git gel yaşadım ama tüm yazılan yorumlar olumsuz
Şu hani büyük bahçe salıncakları var ya onlardan demiştimTeras kapalıysa belki ama 6 ve 3 yaş çocuklarınızla terasa salıncak biraz tehlikeli değil mi?
Müstakil dubleks kasar bizi fiyat olarakMüstakil dubleksteyim. Gurultu endiseniz varsa dubleks rahat oluyor.
Onun disinda isitma/sogutma ve temizlik tek kata gore daha zor.
Ben dubleksin özerkliğini ve ferahligini seviyorum. Yatak odalari ve salon mutfak ayri katlarda olunca daha rahat ediyor insan.
Merdiven inip cikmak sıkıyor bir sure sonra.
Yine de dubleksi seviyorum ben