Ev Görme Hediyesi Olarak Sizce Ne Almalıyım?

kuzuzuzubambino

Anne Şeni Çok Şeviyom....
Kayıtlı Üye
13 Şubat 2008
3.492
22
Kızlar sizlere bir konu da danışmak istiyorum.

Bir yakınıma (manevi ablam diyorum kendisine) ev görme hediyesi alıcam ama ne alacağıma bir türlü karar veremedim. Neye ihtiyacı var bilmiyorum. Soruyorum söylemiyor.. Ne alsam acaba bana yardımcı olur musunuz? :uhm:

okadar yakinsaniz az cok evinde neye ihtiyaci oldugunu bilirsin evi bi kolacan etyerimseniben
mesela mutfak esyasi olabilir tabiki maaliyeti nekadar olmasi lazim onu bilemem ama biz ev aldigimizda
bana tabak takimi- mikser yada vitrin icin süs esyalari gibi hediyeler getirmisti arkadaslarim
resim asmak icin uygun yer varsa güzel bir tabloda olabilir bende arkadaslarima buna benzer seyler aliyorum:sm_confused:
umarim yardimci olmusumdur:uhm:a.s.

valla bana arkadaşlar el süpürgesi, tartı, duvara asılan fotoğraf çerçevesi(mudodan beyaz çok hoş),teflon tencere, kek kabı, orta sehpanın üzerine koyduğum alçak bir vazo ve içinde yapma beyaz çiçekler (tepe home'dan) aldılar. Hepsi de çok güzel sağolsunlar severek kullanıyorum.

okadar yakinsaniz az cok evinde neye ihtiyaci oldugunu bilirsin evi bi kolacan etyerimseniben
mesela mutfak esyasi olabilir tabiki maaliyeti nekadar olmasi lazim onu bilemem ama biz ev aldigimizda
bana tabak takimi- mikser yada vitrin icin süs esyalari gibi hediyeler getirmisti arkadaslarim
resim asmak icin uygun yer varsa güzel bir tabloda olabilir bende arkadaslarima buna benzer seyler aliyorum:sm_confused:
umarim yardimci olmusumdur:uhm:a.s.

Canım aramız uzaklaştığından yeni evine hiç gidemedim maalesef bu sebeple şaşırdım ne alacağıma. O bana düğünüm de elektrikli süpürge almıştı. Çok beğenerek ve severek kullanıyorum şimdi bende istiyorum ki aldığım hediyeyi o da beğenerek ve severek kullansın.

valla bana arkadaşlar el süpürgesi, tartı, duvara asılan fotoğraf çerçevesi(mudodan beyaz çok hoş),teflon tencere, kek kabı, orta sehpanın üzerine koyduğum alçak bir vazo ve içinde yapma beyaz çiçekler (tepe home'dan) aldılar. Hepsi de çok güzel sağolsunlar severek kullanıyorum.

aslında arzumun vızır vızırı varya onu çok beğeniyorum olabilir ama o da bana elektirikli süpürge almıştı...

ışleme bılıyorsan manzara vs yapabılır cerceveletırsın mı acaba.)

maalesef canım el becerim sıfır -tatlicadiarzu-

Nevresim takımı yada bornoz takımı ya da havlu takımı alabilirsin..

Muhakkak evinde vardır ama fazlası her zaman iyidir yerimseniben

Nevresim takımı yada bornoz takımı ya da havlu takımı alabilirsin..

Muhakkak evinde vardır ama fazlası her zaman iyidir yerimseniben

evet canım kesinlikle haklısın...

uyku seti almaya karar verdimm... çok güzel özdilek te gördüm bayılım.... inşallah beğenir....

canım ben arkadaşıma istikbalden nevresim takımı almıştım her zaman kullanabileceği bir şey diye düşünüyorum

canım ben arkadaşıma istikbalden nevresim takımı almıştım her zaman kullanabileceği bir şey diye düşünüyorum

Sevindim canım..

Umarım beğenir arkadaşın..

Sevgiler.. kaydirigubbakcemile3

Sağolun kızlar...

Çok sevdiğim manevi ablama sunduğum seçenekler;

Kormazın çay, kahve ve tost makinası
Korkmaz semaver
Arzım vızır vızır
Uyku seti

Kendisine sunduğum seçenelerden uyku setini seçti.
İnternetten de hangi modeli istediğini sordum ve seçtirdim... alkisalkisalkis çok şükür
yani beğenmemesi imkansız tek şey kaldı ben gidip alıcam zemuszemus zemuszemus zemuszemus

geçen hafta eşimin bi akrabasına ev görmeye gittik. eşimin kuzeninin eşi olur kendisi. 7 yıldır evli kutu kadar bi evde oturyordu şimdi ev almış koskocaman eşyaları süper ... ama kadın bi hayli kıskanç . herkese hava atıyor özellikle benim onu kıskandığımı düşünüyor evini çok beğenmek kıskançlık mı olur sizce kıskanmadım herkesin öyle evi olsun isterim. mesela ben 2 yıldır evliyim evimi döşerken siyah beyaz döşedim onun evi krem kahveydi çok sadeydi benden sonra siyah beyaz döndürdü evini şu anda herşeyi siyah beyaz tabi benimkilerden daha yenii olduğu için daha modern. bide etrafa karşı ben çok zevkliyim herkes benim adlığımı kıskanır diye laf sokuyor . halbuki ben evimi döşerken kimseden esinlenmedim çünkü kimsede yoktu bu renkler benden sonra herkes evini öyle yapmaya başladı. benim onu kıskandığımı sanıyor. bu arada evimde arada sırada değişiklikler yapıyorum ama artık para biriktirmeye başlıcam sizce evimemi para harcamalıyım yoksa biriktirmelimiyim onunla yarış halinde olmak istemiyorummm

Şu ev hediyesi alma sıkıntısı bende de var da alacağıma bir türlü karar veremiyorum. Hediye alaçağım kişi aslında ilçemizin belediye Başkanı ki çok samimi olarak görüşüyoruz şu kadar söyleyeyim ailem uzakta banim önceki Doğumda Doğuma giderken eşini aramıştım Yanımda olsun diye sağolsun hep yanımda oldu sonrasında bebeğimi kaybettiğim de bile herşeyle ilgilendiler şimdi bile haftada bir kez arayıp sorar.... hatıra kalacak bir şey olsun hem de bir türlü teşekkür olsun istiyorum. Aynalı jardinyer alacaktım malesef gelmiş hediye olarak zaten eksik birşey yoktur evinde. Tablo- duvar saaati- kaftan biblo falan bir sürü hediye geldi ... özel bir şey olsun diyorum ama fikri olan var mı???

X