Ev hangi şehirde ? Kiramı ? Aldınızmı eşyaları ?Ev dizmek eşya bakmak karar vermek ne zor!
Çok erken daha stres yapmaEv elazığda daha belli değil kira olup olmayacağıtemmuzda düğün simdi den stresler bastı belirlemek istiyorm biran önce. Alcaz yavas yavaş. Beyaz eşyada bile karar kılamıyorm çift kapaklı istiyorm siyah mı beyaz mı 2 haftadır bunun kararı ı veremedim :)) okadar kararsızım :)
Evlendiğimden bu yana 3 ev dekore ettim . Biri eski binaydı tadilat yaptırdık komple. Bir yayla evi yaptık evin planını bile kendim çizdim . Eski binayı kiraya verip yeni binaya geçtiğimde eşyaları değiştirdim . Yani o kadar tecrübe kazadımki... Dün resim yüklemiştim hattaEv dizmek eşya bakmak karar vermek ne zor!
Çok erken daha stres yapma
Harikaa şimdi baktım. yetenek var ozaman plan falan :) bende farklı olsun istiyorm. Düşündüğünz tarz hoşuma gitti. Parasında da dğilim zevki tutturmalıyım ama ;( mesela oturma odası ve mutfağı rengarek. Yatak odasını ve salonu avangarde beyaz şık ağır istiyorm umarm başarabilirimEvlendiğimden bu yana 3 ev dekore ettim . Biri eski binaydı tadilat yaptırdık komple. Bir yayla evi yaptık evin planını bile kendim çizdim . Eski binayı kiraya verip yeni binaya geçtiğimde eşyaları değiştirdim . Yani o kadar tecrübe kazadımki... Dün resim yüklemiştim hatta
Resimdeki koltukları evkurdan aldım . Rengini seçip döşemeye verdim . Beyaz benimde favorimdir . Aslanayak lake masa 600 tl . Sadece fonlar çok pahalı . Tavsiyem marangoza git . Kullanım amacına göre çiz . Yada ev dekorasyon dergilerinden modelleri kes , yaptır .Harikaa şimdi baktım. yetenek var ozaman plan falan :) bende farklı olsun istiyorm. Düşündüğünz tarz hoşuma gitti. Parasında da dğilim zevki tutturmalıyım ama ;( mesela oturma odası ve mutfağı rengarek. Yatak odasını ve salonu avangarde beyaz şık ağır istiyorm umarm başarabilirim
Resimdeki koltukları evkurdan aldım . Rengini seçip döşemeye verdim . Beyaz benimde favorimdir . Aslanayak lake masa 600 tl . Sadece fonlar çok pahalı . Tavsiyem marangoza git . Kullanım amacına göre çiz . Yada ev dekorasyon dergilerinden modelleri kes , yaptır .
Resimdeki koltukları evkurdan aldım . Rengini seçip döşemeye verdim . Beyaz benimde favorimdir . Aslanayak lake masa 600 tl . Sadece fonlar çok pahalı . Tavsiyem marangoza git . Kullanım amacına göre çiz . Yada ev dekorasyon dergilerinden modelleri kes , yaptır .
Dekorasyon fonn candır :) elllerinize sağlık. Sürekli takip ediyorum dergileri bakalım. sıkıştığım yerde size koşup gelcem :) beyaz eşyam siyah mı gri mi olmalı sizce?Resimdeki koltukları evkurdan aldım . Rengini seçip döşemeye verdim . Beyaz benimde favorimdir . Aslanayak lake masa 600 tl . Sadece fonlar çok pahalı . Tavsiyem marangoza git . Kullanım amacına göre çiz . Yada ev dekorasyon dergilerinden modelleri kes , yaptır .
Gri out onun modası geçeli hayli zaman oldu gri leke tutuyor çünkü kullandım . Siyah cam ankstere ocak kullandım ev sıcaklığı vermiyor temizlemesi çok zor . Ocak davlumbaz beyaz , buzdolabı renkli al derim . Beyaz buzdolapları sararıyor zamanla . Beyaz 3lü ankastre set aldım 730 tl. Alışverişin kuyduyumDekorasyon fonn candır :) elllerinize sağlık. Sürekli takip ediyorum dergileri bakalım. sıkıştığım yerde size koşup gelcem :) beyaz eşyam siyah mı gri mi olmalı sizce?
Beyaz istemiyorummmmGri out onun modası geçeli hayli zaman oldu gri leke tutuyor çünkü kullandım . Siyah cam ankstere ocak kullandım ev sıcaklığı vermiyor temizlemesi çok zor . Ocak davlumbaz beyaz , buzdolabı renkli al derim . Beyaz buzdolapları sararıyor zamanla . Beyaz 3lü ankastre set aldım 730 tl. Alışverişin kuyduyum
Beyaz istemiyorummmm((( koyu olmalı siyah yada gri biri işte :)