Ev dekorasyonundan anlayan arkadaşlar,yardım!

prensesantepli

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2008
150
3
önümüzdeki haftalarda ev taşımam gerek ama oturma grubum bordo ve ben duvar boyası perdesi halısı nasıl ne renk olucak hiç bir fikrim yok ama acil olarak bordoya beyaz krem dışında uyucak duvar boyası bana yardım cı olursanız sevinirim

şekerım eger koltuk takımı bordo ıse duvarda en uygun secım şampanya dır bence ama yesıl tonları da ıyı gıgıder ayrıca kesekagıdı da uyumlu olur benım ıs yerımde ıkılı koltugum bordo 1duvarımda bordo dıger duvarlar şampanya ıkıtane teklı koltugum var onlarda krem renkte eger yapılabılecek durumdaysa teklı koltuklarından bırını yada ıkısının yuzunu duvarı boyamaya karar verdıgın renkten doset derım ve eger bendekı gıbı bır duvarı bordo boyamak ıstersen duvarda acabılecegın bosluklar varsa oralardada cam tugla kullanmanı onerırım bordonun koyu keskın etkısını azaltacaktır (ayrıca katalogtakı renklerle bırebır cıkmayabılır sececegın renkler dıkkatlı olmalısın fıllıboyanın bırazdaha ıyıdır renk kartelası cocuk odası renklerınde bulabılırsın bordo rengı) tasınmak cok zor ıs kolay gelsın

teşekkür ederim canım aslında yeşil bende düşündüm ama şampanya rengide iyi fikir

bızım salon grubumuzda bordo geçen yıl duvarlrı komple alpina nın HAVANA ismimli rengıne boyadık çok guzel oldu kesınlıkle tavsıye ederım gelen herkes aynı renkten yaptırmak ıstıor ve bordoyla ancak bu kdr guzel yakıştı dıyebılırım..salonumuzun havası resmen değişti daha havalı ve agır durdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…