Ev değiştirmek istiyorum

Sanırım kocanız sırf orada akrabaları var düşüncesiyle taşınmak istediğinizi sanıyor , ondan dolayı taşınmaya ikna olmuyor. Bir cinnet herşeyi çözer, sinir krizi falan geçirin , öyle pis puseti eşinize temizletin , küfleri temizlesin, adamı zahmete sokun, yorun... Kendisi taşınmak isteyecek noktaya gelir.

Maddi durumdan dolayi mi istemiyor acaba esiniz
. Kis mevsimi diye yazmissiniz bir de. Olmuyorsa bu kadar beklemissiniz , nisan da tasinirsiniz.
Bu surede de esinizden yardim isteyin. Temizligi , ilaclamasi vs . Apartma da ilac koyun . Hicbir seyinizi de, disarida birakmayin.

Akrabaları yeni evinizin oldugu mahallede demişsiniz ya o yüzden gitmek istemiyor eşiniz muhtemelen. Bir şekilde ikna edin mutlu değilseniz orada. Nasıl ikna edersiniz onu bilemiyorum

Bütün pisliği eşinize temizletin ki nasıl bir pis yer olduğunu anlasın. Ayrıca bir gizli bir kamera koyun kapınızın önüne. Bir küpe ebatında olduğu için fark edilmez. Mala zarar verme şikayeti oluşturun kanıtıyla. Arsız komşuya da arsız olmak lazım ne yazık ki. Şimdi konuşup anlaşın diyen pıtırcıkşar çıkabilir. Pusete işemenin konuşulacak bir yanı yok. Koca insanlara bunu sormayı düşünmek bile saçma. Kum tepelerinden yuvarlana yuvarlana gelip şehirlerde aynı kafada yaşayan insanlara gıcık oluyorum.

Herifin cocuklari hasta olmus daha ne olmasini bekliyor. Kocan tam bi zilgir akilli akraba gelip siZle orda yasamiyor yani.. kaldi ki cok istiyosa haftasonu gitsin akrabasina.. bocekli
Rutubetli asosyal insanlar… ikna edecek birsey yok cunku esin seni insan yerine koymuyor bile, seni dinlemiyor… sanki bedava oturuyorsunuz.. kalk git kendin ne yapiyosa yapsin

Eşinizin ikna olması için daha neler olması gerekiyor ki? Çocuklarınız hasta oluyor pusete işeniyor falan aklım almadı yani.
Kök aileis kendi ailesinden daha değerli. Bu sebeple "tüm ailemi bu ahırda yaşatirım,yine de ailemden uzak kalamam" diyor .
Konu sahibi, bu zihniyetteki bir adama neden iki çocuk vermiş ki, çok üzüldüm. Avrupa'da erkek mi kalmamış da neden hala annesinin sütünü emen bu bebeği seçmiş koca diye ((
Ülke Fransa mi? Avrupa'da bizimki gibi 'bugun tuttum,yarın taşımayım' durumları yok, sizin prosedürü de bilmiyorum ama umarım o iğrenç yerden kurtulursun. Düşünemedim bile böcekler içinnde minicik çocukları,yazık biri de erken doğmuş üstelik

İcraata geçmediğiniz için ciddiye almıyordur sizi. Alın çocukları gidin o zaman gelir aklı başına. Benim anlamadığım eşinizin ordan taşınmak istememe gerekçesi nedir?
En sonda onu yaptircak zaten bugun tamam diyor yarın bakıyorum bişey yok umursamıyor uğraşmak istemiyor tüm akrabaları bu mahallede o yuzdendir

Yapıyorum inanki bir aydır o puset kapinin önünde gittim yenisini aldım temizlemedim amcam gile.gitmeyi düşünüyorum son bir kavga edip gidicem

Aslında anne babası Türkiye'de ama geri kalan sülalesi hepsi burda birinci çocuğum da küçük ard arda oldualr ondan sonrada zaten önlem aldım getirmiyorum çocuk falan evet zor maalesef ama bulsak şimdi gene çıkabiliriz fazla sorun yok baya kağıt kürekleri hep.degismek lazım o tek var oda fazla büyük bişey değil ilk geldiğimde boceklerden yeri gene görmüyordum sonra önlemlerle biraz duruldu ama ne kadar içerde bitirsemde zemin kat ve çöp dairesi hemen bitisik kapimla asla bitmezler evet 6 aylik doğdu bebgim

Allah yardımcınız olsun. Durumunuz mu iyi değil daha sağlıklı bir eve çıkmak için? Yani aynı bölgede farklı bir yer ?
Allah razı olsun yok durumdan değil uğraşmak istemiyor galiba geri geldiğimiz yere gitmek istemiyor ama o biseyi görmüyor ben sürekli uğraşıyorum çocukların hastaneleri ile büyük çocuğumuda sürekli kendimle sürükluyorum artık halime ben aciyorum kızıma acıyorum

Ben o zmaana kadar beklersem oturum süreleri bitiyor basvursak 6-7 aydan aşağı gelmez gittikçe uzayacak maddiyattan da değil ben zaten hiç bişey alamadım daha koltuk TV gardrop hiç bişey yok bu eve geçtiğimizde alacaktık ama alacağımız zamanda sürekli cikacaz diyor gecistriyor yani taşınmak zor değil çünkü biseyimiz yok beşik ve yatak dışında kap kaçak dışında. Ben elimden geldiği kadar önlem alıyorum aslında ama çöp dairesi hemen dibimde o yüzden kapıyı açtığımda içeriye atlıyor

Akrabaları yeni evinizin oldugu mahallede demişsiniz ya o yüzden gitmek istemiyor eşiniz muhtemelen. Bir şekilde ikna edin mutlu değilseniz orada. Nasıl ikna edersiniz onu bilemiyorum
İnan ne yapsam umursamıyor benimle dalga geçiyor üstelik işin o tarafta diyorum babamın yerimi diyor bana isciyim diyor nasıl ikna edebilirim bnde bilmiyorum en sonda cocukalri alıp gitmek galiba

Şikayet ettim yöneticiye maalesef yönetici de siyah bana sende dışarda bırakma dedi herkeski dışarda degilmi dedim bırakma dedi gitti işeyen de siyahın çocuğuydu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…