Ev değiştirmek istiyorum

Saricivcivim1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2019
1.741
4.606
Herkese merhabalar
Kızlar benim bir sorunum var Mayıs ayında ben bu eve taşındım ve yaşadığım bölgeden iki saat uzak bir yere ev bulamadığımız için mecbur taşındık ben evi görmemiştim hamileydim erken doğum yaptım taşındıktan bir hafta sonra şükür yavrum yanımda ama çeşitli sorunları var ev zemin kat rutubetli olduğu için çocuk bronşit olmuş sonrada astıma çevirdi ilaçsız duramıyoruz şimdi evim böcek dolu o böceklerden iki çocuğumda enfeksiyon kaptı binadakiler cok pisler afedersiniz bebek pusetimize gene isediler az çok anlayın diye bu bilgileri verdim
gel.gelelim asıl konu ben eski mahallemize taşınmak istiyorum ama kocam hiç bir şekilde yanaşmıyor sürekli kavga gürültü seklindeyiz oranın sağlık açısından da şartları çok çok iyi şimdi burda bir sağlık sorunumuz olsa başka yere sevkediyorlar yani aklım almıyor niye istemiyorsun zor durumda olduğumuzu bile bile kendi iside o tarafta günde 4 saat yol çekiyor tüm akrabaları bu mahallede
Ben nasıl ikna edebilirim

Siz tüm işlemleri kendiniz hallerin ona da hadi taşınıyoruz diyin, yoksa erkekler eve sadece yatmaya banyo yapmaya yemek yemeğe geldikleri için anlamıyorlar bi evin kötü durumda olduğunu
Keşke öyle bir şansım olsa bi dk bile durmam ben yurtdışindayim tüm evraklar eşimin üstüne ev bulmak çok çok zor ben genede sürekli arıyorum araştırıyorum bulabilirim yani yinede evrakları nasıl halledicem o sorun hiç bir şekilde anlamıyor kötü olduğunu inanki oda sevmiyor bazen dile getiriyor ama uğraşmak istemiyor galiba

Bu mahallede kalacaksınız da doğru düzgün bir eve çikin o neden olmuyor

Bebek pusetine işemek ne yahu? Eski mahalleniz olmasa bile mutlaka başka bir yere tasının. Eşiniz illa eski mahalleyi istemiyorsa orta yolu bulabileceğiniz başka bir yer bulun.

Bebek pusetine işemek ne yahu? Eski mahalleniz olmasa bile mutlaka başka bir yere tasının. Eşiniz illa eski mahalleyi istemiyorsa orta yolu bulabileceğiniz başka bir yer bulun.
Kaldığım bina hemen hemen hepsi siyah insanlar normalde siyahları severim iyidirler ama burda kötulerine denk geldim eski yere taşınma israrim sağlık şartları oğlumun sağlık sorunları var astım dışında tüm hastane kağıtları ile ben ilgileniyorum iki çocukla başka yerlere trenlerle gitmek çok yoruyor beni o yüzden yani

Kusura bakma ama kocan cidden bayağı akıl yoksunuymuş.
Ne demek böcekli ve pusete işenen evde durmak.
Ben yerinde olsam cinnet geçirir, hallederdim.
Kız sakın konuşuyorum bağırarak konuşuyorum kavga ile konuşuyorum çocukları alır gider dönmem diyorum adam ha ben konusmusum ha sinek viziltisi

Kız sakın konuşuyorum bağırarak konuşuyorum kavga ile konuşuyorum çocukları alır gider dönmem diyorum adam ha ben konusmusum ha sinek viziltisi

İcraata geçmediğiniz için ciddiye almıyordur sizi. Alın çocukları gidin o zaman gelir aklı başına. Benim anlamadığım eşinizin ordan taşınmak istememe gerekçesi nedir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…