Bluetooth kulaklık alıp televizyona bağla tek çözümneyse ya Allahından bulsun. uykusuzluktan ne yapacağımı şaşırdım. Allah hesabını sorsun.
Ne dedi ne yaptı peki ndjdjÇok benzer bir problem yaşamıştım. Ses yapan bir şeyi vardı, 10 kere uyardigim halde kullanmaya devam etmişti. Bir sabah uyanıp tuttuğum gibi çöpe attım. Bazı insanlar gerçekten geri zekalı çünkü, anlatarak çözemezsiniz.
Atarken görmedi ama benim attığımı tabi ki anlamıştır. Aynı gün suratına pis pis bakıp kapıları falan çarpmıştım, hiçbir şey yapmadı nedense. Gamsız. 100 sene yaşar böyleleri.Ne dedi ne yaptı peki ndjdj
Tırsıyomuş o senden bxbxbAtarken görmedi ama benim attığımı tabi ki anlamıştır. Aynı gün suratına pis pis bakıp kapıları falan çarpmıştım, hiçbir şey yapmadı nedense. Gamsız. 100 sene yaşar böyleleri.Bundan birkaç ay sonra çok daha asabımı bozmasıyla bir gece cinnet geçirip gece 3te çilingir masası devirmeli, misafirlerini evden kovmalı bir gece üstüne 1 haftada çıktı gitti evden. Benim şansım benim yanıma sonradan gelmiş olmasıydı tabi
ben kaldırıp atamam ki uydu alıcısını. kumandayı da aynı şekilde. napabilirim yana yakıla düşünüyorum. elli defa uyardım hala değişen bir şey yok. allaha havale ediyorum artık umarım onun da canı yanar. uykusuzluk çok zor.Çok benzer bir problem yaşamıştım. Ses yapan bir şeyi vardı, 10 kere uyardigim halde kullanmaya devam etmişti. Bir sabah uyanıp tuttuğum gibi çöpe attım. Bazı insanlar gerçekten geri zekalı çünkü, anlatarak çözemezsiniz.
Ev kimin evi normalde? Ayni anda mı tuttunuz evi? Ben olsam söker tvyi kendi odama takarım tv atılır mıben kaldırıp atamam ki uydu alıcısını. kumandayı da aynı şekilde. napabilirim yana yakıla düşünüyorum. elli defa uyardım hala değişen bir şey yok. allaha havale ediyorum artık umarım onun da canı yanar. uykusuzluk çok zor.
Bluetooth kulaklık bağlasınben kaldırıp atamam ki uydu alıcısını. kumandayı da aynı şekilde. napabilirim yana yakıla düşünüyorum. elli defa uyardım hala değişen bir şey yok. allaha havale ediyorum artık umarım onun da canı yanar. uykusuzluk çok zor.
yok ben sonradan taşındım ama farketmez. sonuçta giderler ortak. yaptığı saygısızlığın hiçbir bahanesi olamaz.Ev kimin evi normalde? Ayni anda mı tuttunuz evi? Ben olsam söker tvyi kendi odama takarım tv atılır mısorarsa da 10 kere uyardım, sen çözmek istemedin ben kendimce böyle çözdüm dersin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?