- 25 Mart 2019
- 7
- 1
- 28
- Konu Sahibi modavesosyete
herkese merhaba, ben ankarada kardeşimle kalıyordum çocukluk arkadaşım iş arıyordu kendisi fizyoterapist bende bizim evin yakınındaki hastanede iş bulmuştum ona tavsiye ettim ve geldi işe girdi bizle kalmaya başladı o zaman memleketten apar topar gelmişti diye benden pantolonumu istedi ben de seve seve sormana bile gerek yok aha dolap burda kullanabilrsin diye söyledim. kızla aramız çok iyi yani sevdiğim biri fakat bunun çantası kopmuştu benim bir tanesini aldı günlerce giydi ta ki en sonun ben alana kadar sonra spor ayakkabımı giyiyor ve sabahtan akşama işte ayakta kalıyor her seyi alıp çok rahat kullanması bana batmaya başladı. ilk başta bu kadar rahat davranmasına yol açmak tabi benim suçum fakat şuan iş çığrından çıktı yani o kadar rahat davranması beni şaşırtıyor. kendisi çok hassas bir kız ve çok sevdiğim bir arkadaşım o yüzden ne yapmam gerektiği konusunda emin değilim ima yoluyla bir şeyler anlatmaya çalıştm fakat onu da anlamıyor. arkadaslar hatanın ben de olduğunu biliyorum o yüzden bu noktayı geçelim ve kırmadan nasıl halledebilirim?