- 10 Ocak 2013
- 197
- 2
ev arkadaşı saygısız ve düzensiz olunca idare etmesi gerçekten çok zor.
son durum ne oldu ev bulabildiniz mi canım?
ev arkadaşın mı var derdin var vallahi!!!
ama Allahtan kurtulmuşsun o pislik şeyden. Kendim rahatlamış gibi sevindim inan. Kafa dengi,temiz,herşeyi bilen,utanması sıkılması azcık olan bi insan bulmak çok zor vallahi artık. Benim de çok sıkıntılarım oluyo. Ama insan gibi alttan alıp düzgünce iletişim kurmayı becerebiliyorum en azından karşı taraf anlamasa da. Son 1 yıl diye şafak tutuyorum resmen.
Allahım cefasını çektirip sefasını sürdürür inşallah hepimize.
insan yeri geliyor anne babasıyla anlaşamıyor da el ile gurbet elde kalmak gerçekten çok zor. hem muhtaçsın hem değilsin. evden ayrılınca hakkımda kulislere başladı umrumda değil. Allah biliyor beni.. dilediği kadar atsın tutsun arkamdan çokta tınn. birde sankii o dedikoduları yapmamış gibi yüzüme gülüyor ya karaktersiz Allaha havale ettim. aslında anlaşmak o kadar kolaykii birlikte yaşanıyorsa kurallar olacak ve herkes o kurallara uyacak hepsi bu.. biraz saygı biraz hoşgörü. karşılıklı olacak ama.. ben gibi tek taraflı olunca sömürülüyorsun işte..
sormaaa... bide senin benim gibilerin iyi niyetini kullanıyo böyleleri. Ayy vallahi bizde bu kadar değildi ama bunun yanına yaklaştık gerçekten. Bulaşık hiç yıkanmıyodu,ev desen ayrı bi pisti.kaç sene sonra biraz düzene oturtabildik ama gel gör ki benim de yaşama sevincim bile gitti yani.