Ev Arkadaşı (Kızmakta haksız mıyım??)

Bu saygısız fütursuzları dövmek lazım ya.
Başka şeyden anlamazlar.
Yemin ederim.

Siz de onun zeytinlerini yarıya indirin sonra da çekirdekleri içine atın :) Gidin odasında saçınızı tarayın ve saçları etrafa dağıtın. O çalışırken müziği açın. Dinsizin hakkından imansız gelir demişler.

Kızlar tek tek cevap yazamıyorum kusura bakmayın hepinize ilginiz için teşekkür ederim. Bağlı olduğumuz kuruma sıkıntımızı anlattık. Müdür ilgileneceğini söyledi. Ev değiştirmeyi teklif ettik. Benim iznim olursa kabul ederim kendi başınıza çıkamazsınız sözleşmeye aykırı dedi. Bizde tamam dedik. Şimdi ev arıyoruz . Bulabilirsek ay sonu çıkacağız inşallah. O ne olacak bilmem. Daha taharet nedir o musluk ne işe yarar onu bile bilmiyor . Ailesi hiçbişi öğretmemiş. Bu kızın ileride evlenip anne olacağını düşünüyorumda midem bulanıyor. İnşallah sıkıntı çıkmazda değişir evimiz. Müdür olabilir bakarız bir düşünelim tarzında konuştu çünkü

umarım ayrı eve çıkarsın canım böyle saygısız temizlikten anlamayan biriyle yaşamak zor çok haklısın

ev arkadaşı saygısız ve düzensiz olunca idare etmesi gerçekten çok zor.

son durum ne oldu ev bulabildiniz mi canım?

ev arkadaşı saygısız ve düzensiz olunca idare etmesi gerçekten çok zor.

son durum ne oldu ev bulabildiniz mi canım?

Bulduk ve çıktık. Çok şükür Allah'a. Eve huzur çöktü sanki bir anda!. Rabbim yüzümüze güldü. Merkeze yakın ve ucuz bir ev bulduk. Geriye bir iki resmi iş kaldı. Kira sözleşmesi, adres bildirimi, konsolosluk işlemleri gibi.. Sabretmek güzel şey hakikaten. Mevlam mükafatını misli misli veriyor:)

senin adına sevindim :) hadi hayırlı olsun :))

ev arkadaşın mı var derdin var vallahi!!!
ama Allahtan kurtulmuşsun o pislik şeyden. Kendim rahatlamış gibi sevindim inan. Kafa dengi,temiz,herşeyi bilen,utanması sıkılması azcık olan bi insan bulmak çok zor vallahi artık. Benim de çok sıkıntılarım oluyo. Ama insan gibi alttan alıp düzgünce iletişim kurmayı becerebiliyorum en azından karşı taraf anlamasa da. Son 1 yıl diye şafak tutuyorum resmen.
Allahım cefasını çektirip sefasını sürdürür inşallah hepimize .

insan yeri geliyor anne babasıyla anlaşamıyor da el ile gurbet elde kalmak gerçekten çok zor. hem muhtaçsın hem değilsin. evden ayrılınca hakkımda kulislere başladı umrumda değil. Allah biliyor beni.. dilediği kadar atsın tutsun arkamdan çokta tınn. birde sankii o dedikoduları yapmamış gibi yüzüme gülüyor ya karaktersiz Allaha havale ettim. aslında anlaşmak o kadar kolaykii birlikte yaşanıyorsa kurallar olacak ve herkes o kurallara uyacak hepsi bu.. biraz saygı biraz hoşgörü. karşılıklı olacak ama.. ben gibi tek taraflı olunca sömürülüyorsun işte..

sormaaa... bide senin benim gibilerin iyi niyetini kullanıyo böyleleri. Ayy vallahi bizde bu kadar değildi ama bunun yanına yaklaştık gerçekten. Bulaşık hiç yıkanmıyodu,ev desen ayrı bi pisti.kaç sene sonra biraz düzene oturtabildik ama gel gör ki benim de yaşama sevincim bile gitti yani.

hakikaten öyle. o varken eve gelmek istemiyordu canımm. şimdiki ev arkadaşım geç saate kadar erkek arkadaşıyla birlikte.. kendim pişiriyorum kendim yiyorum.. temizliği ortak yapıyoruz. geriye başka dert kalmıyor. ufak şeyleride gözüm görmüyor zaten o yüzden rahatım şimdilik. seneye tek çıkacağım eve. o zaman asıl rahatlığa kavuşacağım inşallah:) Allah sanada kolaylık versin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…