-
- Konu Sahibi bikahvebana
Var mı tek başına yaşama imkanın özellikle maddi olarak?İnşallah karşımıza iyi insanlar çıkar bundan sonra o kadar çok tecrübem oldu ki artık. Eğer imkanım olsa yalnız kalmayı seçebilirdim fakat yalnız kalan arkadaşlarım önermiyorlar. İnsan sesi duyma ihtiyacı duyuyolarmış o zaman da. Ben şu anda ev arkadaşımın sesini duymak istemiyorum, susan insan da iyi bazen:)
Var mı tek başına yaşama imkanın özellikle maddi olarak?
Valla bir yaştan sonra öyle ev arkadaşıyla falan da olmuyor bence, benden söylemesi. :) Belki karşına düzgün biri çıkar da birlikte eve çıkarsınız. Elalemin tribine katlanacağına ailene katlansan daha iyi değil mi peki?Maalesef. Ancak ailemle kalabilirim onlar yakınlar bana. Ama bir yaştan sonra aile ile olmuyor. Ailem değil de şöyle bekarlığımı özletmeyecek, vefalı bir yiğit çıksa karşıma ona derdim ki; "bundan daha iyi zamanlama olamazdı!!"
Senelerce bir cok ev arkadasimdan ayri ayri cektim belki de sorun bendeydi bilemiyorum hepsiyle problem yasadigima gore .. En sonunda verdigim kiranin iki katina tek basima bir eve ciktim kafam rahat mutlu huzurluyum ama o ses olayi onemliymis cidden yalnizlik degisik bir duygu icine iyice aldi mi seni bir kere birdaha kimseye tahammul edemiyorsun.. O yuzden bence gonulden konusup problemleri halletmeye calisin yoksa o ev o hayat cekilmez kendinizi doldurusa getirip iyice sogursunuz onu sevdiginiz zamanlari hatirlayin ve yeniden plan yapip bir seyler paylasmaya calisin.. Nacizane onerim :)İnşallah karşımıza iyi insanlar çıkar bundan sonra o kadar çok tecrübem oldu ki artık. Eğer imkanım olsa yalnız kalmayı seçebilirdim fakat yalnız kalan arkadaşlarım önermiyorlar. İnsan sesi duyma ihtiyacı duyuyolarmış o zaman da. Ben şu anda ev arkadaşımın sesini duymak istemiyorum, susan insan da iyi bazen:)
Gider yapinca da yapmayin etmeyin gitmeyin doye yalvariyordu :)
Valla bir yaştan sonra öyle ev arkadaşıyla falan da olmuyor bence, benden söylemesi. :) Belki karşına düzgün biri çıkar da birlikte eve çıkarsınız. Elalemin tribine katlanacağına ailene katlansan daha iyi değil mi peki?
Ben de her yerde ileride tek başıma yaşamak istediğimi yırtınıp dururum, millete de aynı tavsiyeyi verip dururum sanki çok tecrübe etmiş gibi ama bu gece bu isteğimi bir kez daha gözden geçirmem gerektiğine karar verdim. Nedenini de söyleyeyim: Sanırım biraz korktum. Normalde okulu başka şehirde okuyorum, orda yurtta kalıyorum. Yalnızlığa bayılan biriyim, hayatta yalnız yatmaktan, kalmaktan falan korkmam. Şimdi finaller falan bitti, tatil nedeniyle ailemle yaşadığım evdeyim, odamda yalnızım. İnternette dolaşırken malum sözlük sitelerinin birinde birşey gördüm, çok korkunç bir video varmış sanırım trafik kazası, açmayın, çok sarsıcı görüntüler var demişler. Videoyu açmadım açmamasına da, yazılan bütün yorumları okudum. E haliyle hayal gücüm aldı başını gitti. Kaldı ki ben o Faces of Death'dir, Yamyam Soykırımı'dır, Testereler, Teksas Katliamları gibi psikopatça şeyleri çatır çatır midesi bile bulanmadan izlemiş insanım, ilk defa bu gece izlemediğim bir videodan, yalnızlığımın da etkisiyle korktum. Aslında hassas biri değilimdir ama bu gece korktum. Yine de en azından "birisi" ile yaşamak iyidir. Kusura bakma konu sahibi, senin konuna kendimle alakalı bişey yazmış bulundum.
Senelerce bir cok ev arkadasimdan ayri ayri cektim belki de sorun bendeydi bilemiyorum hepsiyle problem yasadigima gore .. En sonunda verdigim kiranin iki katina tek basima bir eve ciktim kafam rahat mutlu huzurluyum ama o ses olayi onemliymis cidden yalnizlik degisik bir duygu icine iyice aldi mi seni bir kere birdaha kimseye tahammul edemiyorsun.. O yuzden bence gonulden konusup problemleri halletmeye calisin yoksa o ev o hayat cekilmez kendinizi doldurusa getirip iyice sogursunuz onu sevdiginiz zamanlari hatirlayin ve yeniden plan yapip bir seyler paylasmaya calisin.. Nacizane onerim :)
aşık insnalar evlenıyor aynı evde nelere dönüyor iş,ayy bende çok çektim,ev arkdaşından
Lisede ayni okulda olup sadece arada muhabbetim olan bir arkadasimla ayni sene ayni fakulteyi kazandik, babalarimiz da arkadasti, hemen birlikte ev tutalim dedik ve dogru duzgun birbirimizi tanimadan ev arkadasi olduk.
ilk 1 yilimiz cok zor gecti, ama o yil bile surekli didisen kizkardesler gibiydik.
2. Sinifta okuldan cok samimi oldugumuz bir kiz arkadasimiz daha kaltildi bize, 1 donem zor dayandik ve sayesinde kotu ev arkadasi nasil olurmus anladik
15 senedir dostlugumuz bozulmadi hala canimdir benim o.
yani coook ciddi sorunlariniz yoksa birbirinizi idare edin. Gelen gideni mumla aratir.