- 14 Ocak 2015
- 506
- 279
-
- Konu Sahibi bikahvebana
zamanında ev arkadaşından dili yanmış biri olarak bu yıl çok istememe rağmen ben de cesaret edemedim istanbul'da eve çıkmaya, o yüzden anlyorum sizi.
fakat anladığım kadarıyla ev arkadaşınızı iyi tanıyorsunuz, bir geçmişiniz var. huyunu suyunu biliyorsunuzdur eğer ortada çok büyük bir anlaşmazlık yoksa her hareketini görmeyip alttan almak daha iyi gibi sanki.
Yani aynı evin içinde ne kadar mesafe koyabilirsin ki? Bir gün başım ağrıyor rahatsız edilmek istemiyorum, diğer gün biraz işim var onunla uğraşmam lazım falan der beraber daha az vakit geçirmeye çalışırsın ama hepsi geçici çözümler bence. Tabi arkadaşın sendeki değişikliği fark edip kendini geri çekmeye başlarsa, anca o şekilde kalıcı bir mesafe koyabilirsin. Ya da açık açık konuşacaksın ama bu sefer de muhtemelen o kişi artık ev arkadaşın olarak kalmayacak.
Maddi sıkıntınız yoksa yurda çıkın.zaten bir o kadar ev kirasi verıyorsunuzdur
huyunu suyunu bildiğim eski bir arkadaşım ancak aynı evde kalmamız tesadüf eseri oldu, denk geldi. Ve kesinlikle bir insanı aynı evde kalmadıkça tanıyamıyor insan. Farklıyız çok ama bunu belli bir mesafede olunca idare ederdik şimdi ise ben tahammül edemiyorum. Aslında oturup konuştuk da güzelce. Ben daha mesafeli olmak istediğimi ima ettim. Rahatsız olduğum şeyleri de söyledim ve bazı kararlar aldık ama tınlamıyor...
peki sizi rahatsız eden anlaşamadığınız konular ne mesela? birde evin konrtatı kimin üstünde? belkide arkadaşınız bilerek böyle davranıyordur siz evden çıkın diye
hey Allah'ım ne insanlar var yaBir ev arkadasim vardim kizin cidden sorunlari vardi bunu sonradan aldim..
Aksam cayin yaninda gofret uzatmis bana..
Bende kibarca tesekkurler yemiycem dedim diye bana kiz kin beslemis adeta..
Bir gun tartisirken bana demez mi..
Sen ne cins bir kizsin gofret yemezsin falan..
Aman aman kolay kurtuldum ondan
Aynen bende oyle dedim ne insanlar varmis..hey Allah'ım ne insanlar var ya
Bir ev arkadasim vardi kizin cidden sorunlari vardi bunu sonradan anladim..
Aksam cayin yaninda gofret uzatmis bana..
Bende kibarca tesekkurler yemiycem dedim diye bana kiz kin beslemis adeta..
Bir gun tartisirken bana demez mi..
Sen ne cins bir kizsin gofret yemezsin falan..
Aman aman kolay kurtuldum ondan
Kolay değil başına gelen şey ama yine de yurtta kalıp binbir çeşit manyakla uğraşacağına bir tane manyakla uğraş, yemin ediyorum daha iyi. Tek başına bir eve çıkma şansın da yok anladığım kadarıyla. Boşver, takmamaya çalış, çek kendini geri. Ne kadar var okulun bitmesine?
Şu "seneye son" lafı insana güç veriyor. Ben de yurtta kalıyorum, bu sene neler çektim. Manyağına denk gelme ihtimali yüzde 200. Allahtan ki "seneye son".Seneye son. Bir de tez yazacağım. Bitiyor şükür.
Şu "seneye son" lafı insana güç veriyor. Ben de yurtta kalıyorum, bu sene neler çektim. Manyağına denk gelme ihtimali yüzde 200. Allahtan ki "seneye son".
Gider yapinca da yapmayin etmeyin gitmeyin doye yalvariyordu :)Sizin ev arkadaşının biraz fazla mürekkep yutmuş modeli bendeki