- 20 Ocak 2010
- 45.670
- 158.978
- 43
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yıllarca 1.katta oturduk ailecek yukarı katların bütün herşeyini çektik,çöp atma,halı silkeleme,aşağı bulaşık suyu dökme,çay artığı dökme,lavabo taşması yemek dökme,sulu sulu çamaşır asma hatta çocuk işetmesi o yüzden 1.kat tavsiye etmiyorum evimize hırsız girdi korkulukları keserek ama hırsız her kata girer 12.kata bile girdi hırsız siz düşünün.Şuan son kat evimiz çok rahat.Eskiden son katlar ucuz olur derlerdi ama artık son katlar pahalı eğer sizi zorlamayacaksa son kat alın yazın serin kışın da sıcak ki yaz mevsimi burada çok sıcak geçer nemle 50-55 lere bile çıkar.Arkadaslar rabbim nasip ederse insaallah ev alicaz.
Şu anda sehrin en merkezi mahallesinde oturuyoruz. Bu mahalleyi çok seviyoruz hersey elimizin altında gelin görün ki evler bu mahallede 250 binden aşağı deil. Bizim butcemizibaya zorluyor. İstediğimiz kredi çıkmıyor birde.
Eşimle mahalle mahalle gezerken merkeze bayaa uzak ama gelişmekte olan cok nezih bi mahallede insaat firmasından bi ev bulduk. Orda da evler çok pahalı.
Biz bolu da yaşıyoruz burda kış mevsimi biraz uzUn suruyor. Hep güney cepheli en üst kat ya da orta kat evlere bakıyorduk. O bulduğumuz ev garaj üstü ama o kadar güzel ki içindeki malzemeleri o kadar kaliteli ki. Adam hicirseyden kismamis. Kombi var balkon desen öyle büyük ki hayalimdeki balkon cam balkon banyo jakuzili çok önemli deil gerçi jakizili olmasi ama şik iste ebeveyn banyosu var guney dogu cephe geniş ferah 3 katli bi bina. 220 den 198 e düştü 195 e zorlayabiliriz belki. Ust katlari 350 binden emlakcisi nete koymus bugun gordum. Ama biz İnşaat firmasından bullduğumuz için emlakçı Komisyonu da yok. Bnka da faiz atıyorum 0.90 dan verecek se 0.05 ini peşin odeyecegim sizin için dedi adam. Gerekli bütün kolaylığı yaptı ama biz 1. Kat olduğu için kararsız kaldık. Kaç gndur o evi düşünmekten başım catlio. Baktığımız hiçbir evi beğenmiyorum.
O ev aklımdan çıkmıyor. Ama işte hem merkeze uzak hem 1. Kat.
İsinabilir miyiz hırsız girer mi kafamda deli sorular
Alacağımız dier mahalledeki evler de merkez Cok yakin deil en alinabiliri 170-180 binden baslio ve cam balkon yok kombi yok emlakcı dan buluyoruz genelde komisyon masrafı var. İnşaat firmasından bulsak kredi de sorun cikio. Bu adam kredi de sorun cikartmiyor.
Sizlere sorum 1. Katta oturanlar zorlukları nelerdir. Ve siz olsanız ne yapardınız.
İki çocuğum var. Hastalanmasınlar diye boyuna açıyorum doğalgazı. 80 m2 eve aylık 330 ila 400 tl fatura ödedim. Ev büyük olsa 500 den az olmayacağı kesin.Arkadaslar hepiniz çok saolun sanirim bu 1. Kat konusunu kapatmam ve o evi unutmam lazım. Adam yalıtım olduğunu söyledi ama yine de zor gibi gözüküyor. Üstelik 3 buçuk aylik bebeğim var o da çok üsür sanırım evi ısıtamazsak.
Aynı şeyleri 5 yıldır yaşıyorum. Gına geldi. Seni iyi anlıyorum. Çöpü halısı faresi hırsızı bitmiyor. İnşallah bende kurtulcam.Yıllarca 1.katta oturduk ailecek yukarı katların bütün herşeyini çektik,çöp atma,halı silkeleme,aşağı bulaşık suyu dökme,çay artığı dökme,lavabo taşması yemek dökme,sulu sulu çamaşır asma hatta çocuk işetmesi o yüzden 1.kat tavsiye etmiyorum evimize hırsız girdi korkulukları keserek ama hırsız her kata girer 12.kata bile girdi hırsız siz düşünün.Şuan son kat evimiz çok rahat.Eskiden son katlar ucuz olur derlerdi ama artık son katlar pahalı eğer sizi zorlamayacaksa son kat alın yazın serin kışın da sıcak ki yaz mevsimi burada çok sıcak geçer nemle 50-55 lere bile çıkar.
İnşallah gönlüne göre bulursun ev.Aynı şeyleri 5 yıldır yaşıyorum. Gına geldi. Seni iyi anlıyorum. Çöpü halısı faresi hırsızı bitmiyor. İnşallah bende kurtulcam.
Aminnnnnnn 8 senedir bekliyorum. İnşallah şubat gibi....İnşallah gönlüne göre bulursun ev.