Anlattım ya semt nezih merkeze uzak falan filan dier semtte evlerin fiyatlarını yazdım. Karşılaştırma yapılması açısından. 1. Kat 1 kattir yani ne derece farkli olabilir ayrica insanlar toplanip birinci katin avantaj ve dezavantajlarini konusamaz mi en azından fikir olsun die bişeyler yazılsın istiyor olamaz miyim. Ben sanki sizin düşündüklerinizi dusunemedim. Neye göre gereksiz kime göre gereksiz. Allah aşkına asil siz gereksiz yorum yapmayın Sayfama.Kimse burda semtini bilmiyor evin konumunu çevreyi insanlarını ulaşımını havasını firmasını vs bilmiyor Nasıl yardımcı olabilirler birinci kat var birinci kat var. Herkes farklı farklı şey söyleyecek kafan daha karışacak. Gereksiz olmuş sanki
Arkadaslar rabbim nasip ederse insaallah ev alicaz.
Şu anda sehrin en merkezi mahallesinde oturuyoruz. Bu mahalleyi çok seviyoruz hersey elimizin altında gelin görün ki evler bu mahallede 250 binden aşağı deil. Bizim butcemizibaya zorluyor. İstediğimiz kredi çıkmıyor birde.
Eşimle mahalle mahalle gezerken merkeze bayaa uzak ama gelişmekte olan cok nezih bi mahallede insaat firmasından bi ev bulduk. Orda da evler çok pahalı.
Biz bolu da yaşıyoruz burda kış mevsimi biraz uzUn suruyor. Hep güney cepheli en üst kat ya da orta kat evlere bakıyorduk. O bulduğumuz ev garaj üstü ama o kadar güzel ki içindeki malzemeleri o kadar kaliteli ki. Adam hicirseyden kismamis. Kombi var balkon desen öyle büyük ki hayalimdeki balkon cam balkon banyo jakuzili çok önemli deil gerçi jakizili olmasi ama şik iste ebeveyn banyosu var guney dogu cephe geniş ferah 3 katli bi bina. 220 den 198 e düştü 195 e zorlayabiliriz belki. Ust katlari 350 binden emlakcisi nete koymus bugun gordum. Ama biz İnşaat firmasından bullduğumuz için emlakçı Komisyonu da yok. Bnka da faiz atıyorum 0.90 dan verecek se 0.05 ini peşin odeyecegim sizin için dedi adam. Gerekli bütün kolaylığı yaptı ama biz 1. Kat olduğu için kararsız kaldık. Kaç gndur o evi düşünmekten başım catlio. Baktığımız hiçbir evi beğenmiyorum.
O ev aklımdan çıkmıyor. Ama işte hem merkeze uzak hem 1. Kat.
İsinabilir miyiz hırsız girer mi kafamda deli sorular
Alacağımız dier mahalledeki evler de merkez Cok yakin deil en alinabiliri 170-180 binden baslio ve cam balkon yok kombi yok emlakcı dan buluyoruz genelde komisyon masrafı var. İnşaat firmasından bulsak kredi de sorun cikio. Bu adam kredi de sorun cikartmiyor.
Sizlere sorum 1. Katta oturanlar zorlukları nelerdir. Ve siz olsanız ne yapardınız.
Sizin bana yorum yapmayın demek gibi bir Hakkı'nız yok bu platformda konu açılırsa yorum yaparım bu kadar basit !!!Anlattım ya semt nezih merkeze uzak falan filan dier semtte evlerin fiyatlarını yazdım. Karşılaştırma yapılması açısından. 1. Kat 1 kattir yani ne derece farkli olabilir ayrica insanlar toplanip birinci katin avantaj ve dezavantajlarini konusamaz mi en azından fikir olsun die bişeyler yazılsın istiyor olamaz miyim. Ben sanki sizin düşündüklerinizi dusunemedim. Neye göre gereksiz kime göre gereksiz. Allah aşkına asil siz gereksiz yorum yapmayın Sayfama.
Ben 1. kattan korkarım hep. Altı boş ise ısınma sorunu da olur. Allah en hayırlısı hangisiyse onu almanızı nasip etsin inşallah.
Çok teşekkürler ben hiç 1. Katta oturmadigim için bu yönleri bilmiyorum mesela en azından ısınmanın bu kadar zor olduğunu. Fikir oldu bnm için.Altı garaj olan birev almanızı tavsiye etmem. Bolu gibi kışı sert bir şehirde o evi ısıtamazsınız.
Evimin tek bir odası apartman girişinin üzerinde kalıyor. Diğer odaların altında daire var. Bütün ev ısınır o oda ısınmazdı. Yalıtım yaptırmak zorunda kaldık tabana. Ki biz izmirde yaşıyoruz. Kışın 20 derecenin altına indiği gün sayısı parmakla sayılır.
Sizin de bnm konuma gereksiz demeye hakkınız yok. Siz mi karar veriyorsunuz bu platformda konuların gerekli gereksiz olduguna.Sizin bana yorum yapmayın demek gibi bir Hakkı'nız yok bu platformda konu açılırsa yorum yaparım bu kadar basit !!!
ilerde gelişmemiş yerler daha gelişmiş oluyo. Arabanız varsa uygun istediğiniz bir ev alın. 3-5 Sene sonra gelişecek nasıl olsa. Sonra oradaki evlerin değeri artıyo.Çok teşekkürler ben hiç 1. Katta oturmadigim için bu yönleri bilmiyorum mesela en azından ısınmanın bu kadar zor olduğunu. Fikir oldu bnm için.
Altı garaj olan evi ısıtmak çok zor olur.Arkadaslar rabbim nasip ederse insaallah ev alicaz.
Şu anda sehrin en merkezi mahallesinde oturuyoruz. Bu mahalleyi çok seviyoruz hersey elimizin altında gelin görün ki evler bu mahallede 250 binden aşağı deil. Bizim butcemizibaya zorluyor. İstediğimiz kredi çıkmıyor birde.
Eşimle mahalle mahalle gezerken merkeze bayaa uzak ama gelişmekte olan cok nezih bi mahallede insaat firmasından bi ev bulduk. Orda da evler çok pahalı.
Biz bolu da yaşıyoruz burda kış mevsimi biraz uzUn suruyor. Hep güney cepheli en üst kat ya da orta kat evlere bakıyorduk. O bulduğumuz ev garaj üstü ama o kadar güzel ki içindeki malzemeleri o kadar kaliteli ki. Adam hicirseyden kismamis. Kombi var balkon desen öyle büyük ki hayalimdeki balkon cam balkon banyo jakuzili çok önemli deil gerçi jakizili olmasi ama şik iste ebeveyn banyosu var guney dogu cephe geniş ferah 3 katli bi bina. 220 den 198 e düştü 195 e zorlayabiliriz belki. Ust katlari 350 binden emlakcisi nete koymus bugun gordum. Ama biz İnşaat firmasından bullduğumuz için emlakçı Komisyonu da yok. Bnka da faiz atıyorum 0.90 dan verecek se 0.05 ini peşin odeyecegim sizin için dedi adam. Gerekli bütün kolaylığı yaptı ama biz 1. Kat olduğu için kararsız kaldık. Kaç gndur o evi düşünmekten başım catlio. Baktığımız hiçbir evi beğenmiyorum.
O ev aklımdan çıkmıyor. Ama işte hem merkeze uzak hem 1. Kat.
İsinabilir miyiz hırsız girer mi kafamda deli sorular
Alacağımız dier mahalledeki evler de merkez Cok yakin deil en alinabiliri 170-180 binden baslio ve cam balkon yok kombi yok emlakcı dan buluyoruz genelde komisyon masrafı var. İnşaat firmasından bulsak kredi de sorun cikio. Bu adam kredi de sorun cikartmiyor.
Sizlere sorum 1. Katta oturanlar zorlukları nelerdir. Ve siz olsanız ne yapardınız.
Toz olayı berbat bişi çok kötü oluyor rahat cam acamiyoruz . Su elektrik doğalgaz her gelen bizim zile basıyor bende çıkarttım ziliBirinci katın altı dükkan eltimin evinde ankara'dayız bizde gazla imkanı yok ısınmıyor ekstra ısıstıcı çalışıyor sürekli bebek de var tabi.
Bende birinci kattayım ama altımda daire var ısınma sorunum yok, eve hırsız girdi demir yaptırdık, aşırı derecede toz oluyor ev özellikle yazın cam açık olunca felaket, ev bahçeli olduğu için börtü böcek sorunu yaşıyor yan dairem ben sineklik kullanıyorum bide her gelen benim kapıyı çalıyor şu daire nerde şunlar hangi katta diyebizde burayı satıp üst katlara çıkacağız kesinlikle birinci kat tavsiye etmem.
Birinci katın altı dükkan eltimin evinde ankara'dayız bizde gazla imkanı yok ısınmıyor ekstra ısıstıcı çalışıyor sürekli bebek de var tabi.
Bende birinci kattayım ama altımda daire var ısınma sorunum yok, eve hırsız girdi demir yaptırdık, aşırı derecede toz oluyor ev özellikle yazın cam açık olunca felaket, ev bahçeli olduğu için börtü böcek sorunu yaşıyor yan dairem ben sineklik kullanıyorum bide her gelen benim kapıyı çalıyor şu daire nerde şunlar hangi katta diyebizde burayı satıp üst katlara çıkacağız kesinlikle birinci kat tavsiye etmem.
Ayyneeenn ya sanki sözleşmiş gibi herkes basıyor. İşin ilginci benim zil ortalarda kalıyor nasıl herkes benim zili denk getiriyor hala çözemedim. Bide bebek var bende deliriyorumToz olayı berbat bişi çok kötü oluyor rahat cam acamiyoruz . Su elektrik doğalgaz her gelen bizim zile basıyor bende çıkarttım ziliCalsinlar dursunlar zili
Bilmiyorum bizim bahçeden mi yoldan mı bitmeyen inşaatlardan mı artık ama sabah sil akşam hiç silinmemiş gibi.Ailemde birinci katta ama toz hiç olmuyor. Demek ki dedikleri gibi yer mekan farkediyor. Bilemediğimiz için böyle yorumlar yapıyoruz evi gören sensin sen karar vereceksin burdan ne yazılır ki başka.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?