Ev almak istiyoruz ama cok zor ev alanlar bakabilir mi ?

Canım emlakçılar çok fena bayada oyun ediyorlar.biz emlakciya 4 bin verdik ilan verende 2500 e yakın para vermesine rağmen o rakamı komik buldu baya olay çıkardı.sahibinden alırsan süper olur ama o da biraz zor
Ya bu kadar karalamayalim emlakcilari ama

45 bin kadar peşinatınız varsa bunun 20 bini tapu masrafı ve diğer masraflara gitse geriye 25 bin civarı kalır 25 bin ile 1600 taksit ödemesi zor olur arabanız falan var mı satıp üstüne koysanız.

Oraları İstanbul saymıyorum maalesef
Nereler oralar ? Tam da İstanbulun göbeği .he İstanbul un göbeği önemli değil kıyısı köşesi de olur derse konu sahibi , beylikduzunde 200.000 e 150 m evler var . Alır bir kaç yıl sonra satar göbeğe gelirsin .he o göbek dediğin yerlerde de evler 1 milyon

İstanbul'un göbeği değil, çoğu ilçelerinde fiyatlar bu şekilde. Avrupa yakasında Beylikdüzü Esenyurt ve arnavutköy hariç 200.000e ev olacağını düşünmüyorum ben.

Gördüğünüz ilan varsa bana gönderirseniz sevinirim.
İlan değil de o evlerde yaşayan tanıdıklarım var .zaman zaman ilanlara da denk geliyorum .hangi yaka ve şehir onu belirtirsen gördükçe sana gönderebilirim. Mesela gop ..her yere yakın ve biraz icerilere gidildikçe fiyatlar düşüyor .bir yakınım 200.000e ev aldı mesela .

Ben fena dedim zaten sadece. Orda demek istediğim konunun gidişatına göreydi. Yani ev yeni el değiştirdiği için kredi sorunu çıkıyor. Elinde fazla nakit olması lazım ki alabilesin. Diğer türlü alman zor dedim. Ama ısrarla yaşlı bir teyzenin evini göstermeyen emlakçı gördüm mesela. Şöyle düşünüyorum evini alan yok diyip ucuza kapatacak. Gerçekten kötü olanlar da var. Herkes aynı değildir tabii.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…