Ev alma komşu al

Kavimlergocu

Beni kıskananlar çatlasın çekemeyen halat taksin🌺
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2016
5.917
8.326
nedir kk ahalisi olarak komşulardan çektiğimiz
Bu apartmanda bizle birlikte 5 kişiyiz
3. Kiracı ama çok sahiplenmişler apartmanı hatta mahalleyi
İlk taşındık taşındığımız gün gürültü var polis çağırırız dediler yaşlılar diye ses etmedik
Boşlukta bağırırlar ödümüz kopar
Bir camım sürekli iptal halı var
Kadın halı yıkıyor evde mutfakta süzdürüyor tavan akıyor
Yen'i tadilat yaptırdık
Sonra yaşlı birgün kapımı çaldı karşıya
Park yapmayın diye sanane dedim öyle bulaşık tipler
Altta eşinden ayrı iki çocukları olan bir bayan var manevi kızım diyor kızla bir digalogum yok sadece bazen ona gelen bir araba dolusu sadece erkek kapımı çalıyor ben arkadan kimo diye sesleniyorum lütfen aç x diyor aşağıdaki bayanın adı x bende o değilim diyorum zile lütfen yabancı basmasın yazdım çünkü vakitli vakitsiz gelen adamlardan rahatsızım
Şimdi geçen park sorunu konumu hatırlayan olur karşı binadaki not yazmıştı meğer o çocuğun bizim binanın arka tarafında sileceği kırılmış birgün tam camımın altında arabasının sileceği kalkmış bizden bilme kısas olmuyor 3. Kattaki kaldırdı dedim çünkü kaldırırken gördüm
Dertleştik abla yaşlılar dedi bize de gelip binanın önüne ne park ettiriyorsunuz dediler diyor o yüzden bize kızıp not yazmışlar birlikteyiz sanmışlar alakamız Yok
Neyse dün düğünden geldik saat 8 gibi bizim camın önüne çektik yer Yok bir baktım sabah sileceğiz yarısı kalkık diğer ucu camda aşağıdaki yada ona manevi kızım diyen 3. Kattaki yaptı
Evde 10 cam var biri azıcık örtülmüş onun için yapıyor nereye park edeyim yahu eşim park yeri alacak sırf bu sorun değil
Balkona ekmek ufağı ne varsa çırparlar
Apartman boşluğunda bir bağırırlar ödüm kopar
Merdivenleri siler paspasımı oraya buraya atar
Slm sabahı geçtim artık çok sıkıldım bu sabah hele
Napıyım ben bunlara kk nın akıllı bayanları ses etmiyorum iyicene sahipleniyorlar
Ekleme:İlkin en üstekine anlattım onlarda bezmiş ama kavimlergocu başa çıkar demişler herkes bana dokunmayan yılan modunda
Aşağıdaki çıktı az evvel siz mi kaldırdınız sikeceği dedim koskoca insanız niye yapayım diyor bende anlamadım dedim sert sert laf söyledi
Sordum sadece olsaydı farklı olurdu dedim
Sonra kapının önünde durdu birini aradı 3. Kattaki yaşlı indi x diye bağıra bağıra
Gelip kapı önünde bağırırsa onun avukatı mısın diyeceğim
Not: 17-7-2017 artık iyi anlaşıyoruz birgün kapıda kaldım kapımı açtılar sağolsunlar ben çocuklarına çikolata vs veriyordum ilk almadı kapıya bırakmış çirkeflik yaptılar baktılar duruşumu bozmadım yaptıklarına karşılık vermedim şu an aramız iyi ama eve davet etmiyorum çok samimiyete gerek yok

Son düzenleme:
İlk taşındık taşındığımız gün gürültü var polis çağırırız dediler yaşlılar diye ses etmedik
Yen'i tadilat yaptırdık
Park yapmayın diye sanan dedim öyle bulaşık tipler
Altta eşinden ayrı iki çocukları olan bir bayan var manevi kızım diyor kızla bir digalogum yok sadece bazen ona gelen bir araba dolusu sadece erkek kapımı çalıyor ben arkadan kimo diye sesleniyorum lütfen aç x diyor aşağıdaki bayanın adı x bende o değilim diyorum zile lütfen yabancı basmasın yazdım çünkü vakitli vakitsiz gelen adamlardan rahatsızım
Şimdi geçen park sorunu konumu hatırlayan olur karşı binadaki not yazmıştı meğer o çocuğun bizim binanın arka tarafında sileceği kırılmış birgün tam camımın altında arabasının sileceği kalkmış bizden bilme kısas olmuyor 3. Kattaki kaldırdı dedim çünkü kaldırırken gördüm
Dertleştik abla yaşlılar dedi bize de gelip binanın önüne ne park ettiriyorsunuz dediler diyor o yüzden bize kızıp not yazmışlar birlikteyiz sanmışlar alakamız Yok
Neyse dün düğünden geldik saat 8 gibi bizim camın önüne çektik yer Yok bir baktım sabah sileceğiz yarısı kalkık diğer ucu camda aşağıdaki yada ona manevi kızım diyen 3. Kattaki yaptı
Evde 10 cam var biri azıcık örtülmüş onun için yapıyor nereye park edeyim yahu eşim park yeri alacak sırf bu sorun değil
Napıyım ben bunlara kk nın akıllı bayanları ses etmiyorum iyicene sahipleniyorlar
Diğer komşular şikayetçimi peki imza toplayabilirsiniz eğer şikayetçi ise apartmanın huzurunu bozmaktan-ev sahibi ile konuşabilirsiniz ayrıca zabıtaya şikayet edebilirsiniz mutfakta halı yıkadığını ve suyunun size aktığı yönde.

Diğer komşular şikayetçimi peki imza toplayabilirsiniz eğer şikayetçi ise apartmanın huzurunu bozmaktan-ev sahibi ile konuşabilirsiniz ayrıca zabıtaya şikayet edebilirsiniz mutfakta halı yıkadığını ve suyunun size aktığı yönde.
Bir tane daha var onlarda şikayetçi ama 3 kiracı 2 ev sahibi yiz ikisi zaten birbirlerine anne kızım diyor manevi kızım diyor
Zaten anca kavimlergocu baş eder onlarla demişler onlarda bezmiş

Bir kişi de olsa o apartmanı yöneten birileri olmalı diye düşünüyorum sonuçta o apartmanın giderleri var değil mı ? Valla ne diyeyim benimde oturduğum yerde çok az kişi var bizim yönetici bıktı artık yöneticiliği bıraktığı gibi adam taşınıyor darlandi artık ... Adam işi bıraktı sonra herkes birbirini kapısını çalmaya başladı en son yan komşum gelince benim kapıma gelmeyin bir daha dedim bozdum.. hele altımdaki tam senin komşu kafası camları yıkar tozunu pisliğini apartman girişinden silkeler çöpü camdan atar her gördüğümde laf derim yönetici olmayınca maalesef bu durumlar yaşanıyor

Bir tane daha var onlarda şikayetçi ama 3 kiracı 2 ev sahibi yiz ikisi zaten birbirlerine anne kızım diyor manevi kızım diyor
Zaten anca kavimlergocu baş eder onlarla demişler onlarda bezmiş
Ev sahibini tanıyor musunuz peki durumu ona izah etseniz-halı yıkama için de zabıtayı arayabilirsiniz mutfağından alt kata su verdirdiği için,

Tek çare misilleme. Onların uyuz olacağı şeyleri sende yapmalısın. Tatlı dille anlamaz bunlar.

Bende çok beter çektim. Üsteki iki manyak eltiden!!!! Ben birşey yapamadım bari sen yap.

Tek çare misilleme. Onların uyuz olacağı şeyleri sende yapmalısın. Tatlı dille anlamaz bunlar.

Bende çok beter çektim. Üsteki iki manyak eltiden!!!! Ben birşey yapamadım bari sen yap.
Bende senin gibi pasif direnişi düşündüm gitsem kavga çıkacak onu istiyor
Birde biz 9 senedir burdayız sen dün geldin diyor

Bende senin gibi pasif direnişi düşündüm gitsem kavga çıkacak onu istiyor
Birde biz 9 senedir burdayız sen dün geldin diyor
Onların önce gelmesi üstünlük sağlamaz. Benim üsteki gerzekler de biz ev sahibiyiz siz burda kiracı, söz hakkınız yok dedi!!! Gel de küfretme. Ben çoktan kısasa kısas yapardım da eşim izin vermedi. O yüzden diyorum yapabilirsen sen yap

Onların önce gelmesi üstünlük sağlamaz. Benim üsteki gerzekler de biz ev sahibiyiz siz burda kiracı, söz hakkınız yok dedi!!! Gel de küfretme. Ben çoktan kısasa kısas yapardım da eşim izin vermedi. O yüzden diyorum yapabilirsen sen yap
Benim de eşim izin vermiyor ben de bebek tedavisi görüyorum kiracıysan parasını ödeyip oturuyorsun kimsenin kimseyi rahatsız etmeye hakkı yok ki
Bunlar iyice benimsemiş apartmanı işte en Yukardaki bana savıyor o hakkından gelir diye

O eskidenmiş biz ev sahibi siz kiracı söz hakkınız yok ev sahibi bile olsa eğer apartmanın huzurunu bozuyorsa imza toplanıp şikayet ediliyor.

Şimdi sordum manevi kızım dediği kadına baktı yooo dedi
koskoca insanlar sizin sileceği kaldırmadık dedi iyi dedim sert bakıyor sordum
9 cam var biri kapandı diye mi yaptın dedim
Sadece sordum yapsan çok farklı olurdu dedim

Yen'i tadilat yaptırdık
Park yapmayın diye sanan dedim öyle bulaşık tipler
Mumkunse tasin

Bence bir kavga çıkar. Bir daha cesaret edemezler.
Bir araba dolusu adam geliyor derken? Neden geliyorlar?

Bence bir kavga çıkar. Bir daha cesaret edemezler.
Bir araba dolusu adam geliyor derken? Neden geliyorlar?
Tanımadığım için nedenini bilmiyorum bir tanesi x lütfen kapıyı aç diye yalvardı ben değilim diyorum lütfen diyor sensin diyor korktum

X